- Reaction score
- 10
- Web sitesi
- www.ko-cuce.org
Ciddiyetsizler!
Beşiktaş’ta gençler Teknik Direktör Mustafa Denizli’den geçer not alamadı
Beşiktaş'ta gençler Teknik Direktör Mustafa Denizli'den geçer not alamadı. Ümit Milli Takım ile yapılan hazırlık maçındaki futbolu beğenmeyen Denizli, "Alınan 4-3'lük mağlubiyet oldukça düşündürücü. Sizi oldukça ciddiyetsiz gördüm. Beşiktaş mücadele ettiği her branşta galip gelmek zorundadır. Kendinize çeki düzen verin aksi takdirde ben gereken önlemleri alırım" diyerek gençlere gözdağı verdi.
Beşiktaş'ta gençler Teknik Direktör Mustafa Denizli'den geçer not alamadı. Ümit Milli Takım ile yapılan hazırlık maçındaki futbolu beğenmeyen Denizli, "Alınan 4-3'lük mağlubiyet oldukça düşündürücü. Sizi oldukça ciddiyetsiz gördüm. Beşiktaş mücadele ettiği her branşta galip gelmek zorundadır. Kendinize çeki düzen verin aksi takdirde ben gereken önlemleri alırım" diyerek gençlere gözdağı verdi.
TABATA KAFAYA TAKMADI
Denizli, bazı taraftarların yeni transfer Tabata'yı protesto etmesine anlam veremediğini belirterek, "Vazgeçilmez gücümüz olan taraftarımız Beşiktaş'ın başarısı için ter döken her bireye sahip çıkmalı. Tabata bize beklenenden daha kısa zamanda uyum sağladı. Yeni takımıyla ilk maçına çıktı ve futbolu beni tatmin etti" dedi. Brezilyalı yıldız ise protestolarla ilgili olarak, "Zamanla beni daha çok seveceklerdir" diye konuştu.