- Mar
- 327
- 3
Arkadaşlar şu ana kadarki en büyük clan sembol arşivini sizlere sunuyorum.Artık üst clanlar simge sıkıntısı çekmeyecek.
Dev Sembol Arşivi İndir
Not:Sembolleri bilgisayardan normal resim görüntüleyici ile göremezsiniz.
Resimleri görmek için AcdSee programını veya anlatımdaki yöntemi kullanabilirsiniz.
AcdSee İndir
Gelelim anlatıma;
1.YAZİ İLE ANLATIM
Öncelikle kullanmak istediğimiz sembolün adını symbol olarak değiştiriyoruz.
Adını değiştirdiğimiz sembolü GamersFirst\KnightOnline\symbol_us Klasörüne Atıyoruz.
Karşımıza gelen pencereye evet diyoruz.
Daha sonra oyuna dönüp pelerin aldığımız npc den Register Knights Symbol a tıklıyoruz.
Sonra önümüze bmp ve tga diye seçenek gelir.Bunların ikisinden birine tıklıyoruz ve klasöre atığımız simgeyi görüyoruz.
Eğer simgeyi kullanmak istiyorsak Prewiew ve ardından Apply seçeneğine bastığınızda sembol clana geliyor.
2.RESİM İLE ANLATIM
Resimleri göremeyenler içiN[Nolur noLmaz
]
imageshack1
imageshack2
imageshack3
imageshack4
[ Ss ] ' nin her şeyi anlattığına inanıyorum ama gene sorusu olan varsa sorabilirsiniz
Şimdi sırada istediğimiz sembol 32x32 boyutları getirmeye geldi
Dosya biraz kötü ama idare eder yani
İlk başta burdan Programın Setup ını indiriyoruz..ü
daha sonrası [ Ss ] de var zaten
]
imageshack5
imageshack6
imageshack7
Bittikten sonra aynı en üstteki Ss deki gibi yapıp Symbol_Us dosyasına atın olur zaten ..
RAR ŞİFRESİ:
NOT: Umarim Clan Sembolü aramakta sikinti çekmezsiniz.Konu sabit olursa çok iyi olur.Ayrica Konunun yarisi Alintidir.Yarisi bana aittir.Saygilarimla SooN!
Dev Sembol Arşivi İndir
Not:Sembolleri bilgisayardan normal resim görüntüleyici ile göremezsiniz.
Resimleri görmek için AcdSee programını veya anlatımdaki yöntemi kullanabilirsiniz.
AcdSee İndir
Gelelim anlatıma;
1.YAZİ İLE ANLATIM
Öncelikle kullanmak istediğimiz sembolün adını symbol olarak değiştiriyoruz.
Adını değiştirdiğimiz sembolü GamersFirst\KnightOnline\symbol_us Klasörüne Atıyoruz.
Karşımıza gelen pencereye evet diyoruz.
Daha sonra oyuna dönüp pelerin aldığımız npc den Register Knights Symbol a tıklıyoruz.
Sonra önümüze bmp ve tga diye seçenek gelir.Bunların ikisinden birine tıklıyoruz ve klasöre atığımız simgeyi görüyoruz.
Eğer simgeyi kullanmak istiyorsak Prewiew ve ardından Apply seçeneğine bastığınızda sembol clana geliyor.
2.RESİM İLE ANLATIM
imageshack1
imageshack2
imageshack3
imageshack4
[ Ss ] ' nin her şeyi anlattığına inanıyorum ama gene sorusu olan varsa sorabilirsiniz
Bunlada bitmedi Tabiki!!
Şimdi sırada istediğimiz sembol 32x32 boyutları getirmeye geldi
Dosya biraz kötü ama idare eder yani
İlk başta burdan Programın Setup ını indiriyoruz..ü
daha sonrası [ Ss ] de var zaten
imageshack5
imageshack6
imageshack7
Bittikten sonra aynı en üstteki Ss deki gibi yapıp Symbol_Us dosyasına atın olur zaten ..
RAR ŞİFRESİ:
Kod:
kodestek.com
NOT: Umarim Clan Sembolü aramakta sikinti çekmezsiniz.Konu sabit olursa çok iyi olur.Ayrica Konunun yarisi Alintidir.Yarisi bana aittir.Saygilarimla SooN!