CODE FİELD(02-0300-000.....)hatası cozumu cok basit.USKO

yigit1992

New Member
Kalemi Kırıldı!
Reaction score
1
Web sitesi
www.transbilisim.com
İlk once Mrb.Bu forumun sadece pw serverla ilgili olmadıgıı hatırlatmak isterim.Genel konusunun ustunde pwler die bir secenek yk.oyusden kendim buldugum ve cok aranan hatta knightonlineworld un forumuna dusen bir konuyu acıklık getireyim dedim.knightonlineworldforumunda bu hatanın uzn yolu yani zahmetli ve ugrastırıcı bir yolu var.oyusden kendim buldugum bu taktigi sizinle palasmak istedim.

HATANIN SS:

NEDENİ:Bu hatanın nedeni ise windowsmsnger oturum acma yardımcısı ve dier msnger programlarının proxymizle yaptdıgı degişiklerdir.

Çözüm:Başlat/denetim masası/Program ekle kaldıR/msnger live ile gordugumuz butun progları kaldırmak.Bilgisayarı yeniden Başlatmak(yeniden başlatmıyınca ayarlar aktive olmuor oyusden kesinlikle yenden başlatmanız gerekmektedir...)

NOT:Eger BU hatayı bilgisayarınızda alıorsanız,Msnger live kulanamıcaksınız yada USKO oynayamıyacaksınız.Çunku,knightonlineworld Forumundada bulunan cozum şeklinde dns servise ile yapılan ayarlamalar msngerı birdaha acmaya izin vermior.Eger bilgisayırınızda bole Bir hata varsa Windows Msn kulanıp USKO oynayabilrisiniz...

cccccKESİNLİKLE ALINTI DEİLDİR.KENDİ BULDUGUM BİR COZUM YOLUDUR.İDEPHİS...(YİGİT1992)

Cevap: CODE FİELD(02-0300-000.....)hatası cozumu cok basit.USKO

Tşkler....

Cevap: CODE FİELD(02-0300-000.....)hatası cozumu cok basit.USKO

Yorumun için tşkurler...

Geri
Üst Alt