MYKO Colony-Zone (MARS) 09.03.2021 - OFFİCAL 21:00 Premium Satmayan TEK SERVER

Gercekten çok güzel bir sw sizde begeneceksınız exp item pk hepzi cz de olması ayrı bir güzel sıkılmak yok cunku pk da olucak bır yandan exp kasan bır yandan boss kesen ve bir de pk atan hani şurasıda cok guzel 1000 kc 1 tl bence mükemmel olmus tebrik ediyorum serverı acanı

Tanıtım videosu güzel olmuş, Rihanna veya Aleyna Tilki dinlemedik iyi oldu yalnız expnin zorluk derecesinden bahsedilmemiş pek, czde her slotta towerlar varsa slot basma meselesinin pek bir anlamı kalmıyor, dolayısıyla mykonunda. Ayrıca eagles eye, chd vesaire gibi droplar da yine mykoyu mykoluktan çıkartıyor. Pre satılmıyor ama o itemleri satmak da - zombie eye, cursed bone vs. - pre satmaktan çok farklı değil ki pre harici her şey satılıyor pusta sadece cash bedava denilebilir de madem para kazanma amacı yok denildiği gibi, hiç koyulmasaydı çünkü mykoyu myko yapan zorluğu, pustan çekip master, skill açacaksak çok bi' anlamı kalmadı.

Tanıtım videosu güzel olmuş, Rihanna veya Aleyna Tilki dinlemedik iyi oldu yalnız expnin zorluk derecesinden bahsedilmemiş pek, czde her slotta towerlar varsa slot basma meselesinin pek bir anlamı kalmıyor, dolayısıyla mykonunda. Ayrıca eagles eye, chd vesaire gibi droplar da yine mykoyu mykoluktan çıkartıyor. Pre satılmıyor ama o itemleri satmak da - zombie eye, cursed bone vs. - pre satmaktan çok farklı değil ki pre harici her şey satılıyor pusta sadece cash bedava denilebilir de madem para kazanma amacı yok denildiği gibi, hiç koyulmasaydı çünkü mykoyu myko yapan zorluğu, pustan çekip master, skill açacaksak çok bi' anlamı kalmadı.

Zorluk oranına örnek verecek olursam 1 günde 70 lvl olursun kardeşim belki 2. güne sarka bilir.
Herslotta tower yok. (ESKİ) Trol bölgesindeki Lamia OBO slotlarında Guard Tower var.
Ayrıca Stone golem ve Dark Mare Güvenli alanda değil
İnsanlar Chitin veyahut High Class kasmaya çalışırken slot basılabilir.
70 Skili için gereken itemler. evet pusda satılıyor ve 1 jop için 1000 kc yani 1 TL harcıyorsun.
X bir serverda Premium 50 tl 50 tl ile 1 tl arasında fark var gibi ...
Server kendi parasını döndürsün diye BEDAVA değil. Sunucu reklam masrafını çıkatması gerekiyor.
Myko'yu myko yapan zorluğu değildir.
iyi forumlar.

Merhaba,

Öncellikle şunu belirtmeliyim ki server tam bir vurgunculara kapak niteliğinde özelliklere sahip bir server, Premium satmak yok, 1000 kc 1 TL şaka gibi aynı zamanda kim okur kim okumaz bilmiyorum ama Server sahibini vs tanımıyorum biraz önce konuyu gördükten sonra Ts3 adreslerine girip Server hakkında bilgiler aldım o kadar özenle tamamen oyuncular düşünülerek hazırlanmış bir server ki inanın 12 13 yıldır PVP ve USKO oyuncusuyum gözlerim doldu. Böyle bir server bir daha açılacağını düşünmüyorum ve ilk olacağı içinde bu server için tasarlayan düşünün kişileri canı gönülden kutluyorum..

Açılmasını 4 gözle bekliyorum ve sizinde en azından 5 dk nızı ayırıp server hakkında olumsuz eleştiri yapmamanızı ve 3-5 dk nızı onca boş servera ayırırken şuraya adminin her daim online olduğu ve bizzat server hakkında ki bilgileri ondan alabileceğiniz TS3 adresine girmenizi tavsiye ediyorum..

İnşallah CZ beklediğimiz gibi değere ulaşırda TÜRKİYE biraz PVP server görür..

BOL OYUNCULU BİR AÇILIŞ VE ARDINDAN YETİŞMEKTE ZORLANDIĞINIZ OYUNCU KİTLESİNE ULAŞMANIZ DİLEĞİYLE COLONY-ZONE Yönetim Ekibine çok teşekkür ediyorum.
Gözleri dolmuş salağn, sen geçen günde açtın dedimki sürümden kazanmayı amaçlayan bir arkadaş daha, yahu 1 TL nedir, zaten oyunun yarısı 1500 300 sc ile dolaşacak sen stilettoyla kaç dmg atıcaksınki ona, ee hal böyle olunca mykoluk durumu kalmıyor zaten sw nin, çöp çöp çöp, daha ötesi yok, Ama premium satmamanızıda kutluyorum. ha bana sorarsan bir myko nasıl olmalı söyliyim, 1500 300 sc olmayacak sadece 1000 150 sc olacak, premium olacak ama sadece %20 ex avantajı ve 3-5 np avantajı olacak, onun dışında diğer sc leri satabilirsin zaten, bak bunu yap kc yide 1 TL değil 20 30 TL yap, map breth piana yap, görünüm eski stil yap. bak bakalım serverın user patlaması olacakmı olmayacakmı.

Geri
Üst Alt