Burayı tıkalayın Ve burdan En Uste SagdaPlease login below or Joın Now
Tıklayın burdakı bılgılerı kendınıze gore duzenleyın ornek verıyorum
First Name: beyzadez
Last Name: beyzade
E-Mail Address: Buraya hotmail vb adres yazmayın olmuyor yahoo uyelıgınızı yada gmail uyelıgınızı yazınız
Password: 123
Confirm Password : 123
Address Line 1: kafadan bır şey at
Address Line 2 : burayıda kafadan at
State/Province: : burayıda
Zip/Postcode: buraya sayı yaz harf yazrsan olmaz okey
Country: burayı turkey seç
Terms and Conditions: yese tıkla okey
crete accunt tıkla
sonra meal gelecek
kendi refferals numarınızı alıp arkadaşlarınıza da üyelik alıyorsunuz. Ve referals'nız $8 dolar olduğunda size ücretsiz .com uzantılı domain veriyolar. Ayrıca puanınız yüksek olursa değişik hediyelerde mevcut. İşte bu kadar basit...
Not : Com'lu Uzantı Alabılırsenız Ko panelınızı yonlendırebılırsınız Örn : 92:125.87.78 adresı gene ornek verıyorum Com'lu adres alırsanız Eger turkdestek-pvp.com olarak yapabılırsınız.Com Adresı alırsanız ben sıze yardım edebılırım yonlendırmek ıçın Ö.M'DEN
Tamamen kendı Anlatımımdır
Tıklayın burdakı bılgılerı kendınıze gore duzenleyın ornek verıyorum
First Name: beyzadez
Last Name: beyzade
E-Mail Address: Buraya hotmail vb adres yazmayın olmuyor yahoo uyelıgınızı yada gmail uyelıgınızı yazınız
Password: 123
Confirm Password : 123
Address Line 1: kafadan bır şey at
Address Line 2 : burayıda kafadan at
State/Province: : burayıda
Zip/Postcode: buraya sayı yaz harf yazrsan olmaz okey
Country: burayı turkey seç
Terms and Conditions: yese tıkla okey
crete accunt tıkla
sonra meal gelecek
kendi refferals numarınızı alıp arkadaşlarınıza da üyelik alıyorsunuz. Ve referals'nız $8 dolar olduğunda size ücretsiz .com uzantılı domain veriyolar. Ayrıca puanınız yüksek olursa değişik hediyelerde mevcut. İşte bu kadar basit...
Not : Com'lu Uzantı Alabılırsenız Ko panelınızı yonlendırebılırsınız Örn : 92:125.87.78 adresı gene ornek verıyorum Com'lu adres alırsanız Eger turkdestek-pvp.com olarak yapabılırsınız.Com Adresı alırsanız ben sıze yardım edebılırım yonlendırmek ıçın Ö.M'DEN
Tamamen kendı Anlatımımdır
Son düzenleme: