Complete Control Panel: Karakter ve hesap editör, ncs, nation transfer hepsi bi yerde

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan EXCAVATOR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Cevap: Complete Control Panel: Karakter ve hesap editör, ncs, nation transfer hepsi b

teşekkürler güzel paylaşım hatta dehşet

Cevap: Complete Control Panel: Karakter ve hesap editör, ncs, nation transfer hepsi b

Herşeyiyle harika olmuş bu paylaşımın için seni tebrik ediyorum ve teşekkür ediyorum. Böyle 2 3 kodla program yazan hemen satışa çıkartıyor.. ve neresine baksan bug dolu. Senin buglarınıda ileri günlerde gidereceğinden eminim, Tekrar paylaşım için saol

İYİ GÜNLER.

Herşeyiyle harika olmuş bu paylaşımın için seni tebrik ediyorum ve teşekkür ediyorum. Böyle 2 3 kodla program yazan hemen satışa çıkartıyor.. ve neresine baksan bug dolu. Senin buglarınıda ileri günlerde gidereceğinden eminim, Tekrar paylaşım için saol

İYİ GÜNLER.

Nekadar kolay söylüyosun öyle 2 3 kod falan :D Sende yaz ozaman da satışa çıkanları almana gerek kalmasın...

Program güzel fakat işlevlerin teknik içeriğiyle ilgili bu kadar fazla detay vermeni anlamıyorum :S IF ELSE yerine XOR kullanmanı bile burda söylemek bence böbürlenmekten başka birşey değil :)

Aynen katılıyorum...

editor1.jpg

editor2.jpg

Bunları yapmak 5 dk... Benim programlardan fazlası bu :)

Son düzenleme:

Nizamettin abi ve burak haklı olabilirsiniz ama yinede emeğe saygı :)

Bu arada burak, Avatarına bayıldım :D

avci yaptıgının sourcesini yollasa ufakta bişilerle başlıyalim

Herşey için Teşekkürler işime yarıyacak

bence avcının yeri ayrı excavator arkadaşımızın yeri ayrı avcıyı herkez biliyor programında eksik olması onu küçültmez tam olmasıda büyütmez aynı şeyler bu arkadaş içinde geçerli ama bence bu konuda olayı 5 dk iş bunu yapmakda ne var vs. düzeyine çekende avcı oldu gibime geldi arkadaş uğraşmış yapmış avcı da uğraşıp yapmış ikinizinde eline sağlık ayrıca trayhoper böbürlendiğinden bahsetti bana kalırsa excavator iyiniyetli bir arkadaş ve mesajlarına bakarsanız çok uzun yazıyor bunu yapması iyi niyeti ve gerçekten bilgi vermek amacından başka bir düşüncesi olduğunu sanmıyorum ayrıca velevki böbürledi avcı ve trayhoper e karşı bir hereket içinde değilki bu kadar üstüne gelindi bu arkadaşın yani ben onlardan daha iyiyim durumu söz konusu değil. bunun için uğraşan yapan emek veren herkezin eline sağlık diyelim.

Geri
Üst Alt