B Konu Yazar bydead Member May 51 4 31 May 2008 #1 oncelikle sa. clienti indirdim 7zipde acarken böyle bi hata veriyor: yazdigim sifre ko-cuce yardim lütfen
oncelikle sa. clienti indirdim 7zipde acarken böyle bi hata veriyor: yazdigim sifre ko-cuce yardim lütfen
M mjsamet <b><font color="red" >Cüce no : 2 of 7</font></b> Emektar May 843 25 31 May 2008 #2 Cevap: Cosmicin verdigi client de hata! ko-cüce dene ne diyebilirim kendisi gereken cvpı verir yalnız beklemen grek
Cevap: Cosmicin verdigi client de hata! ko-cüce dene ne diyebilirim kendisi gereken cvpı verir yalnız beklemen grek
B balyoz_altay Banlanmış Kalemi Kırıldı! May 70 7 31 May 2008 #3 Cevap: Cosmicin verdigi client de hata! Şifre: thec0smic@forumtr Genişletmek için tıkla ... +rep
B Konu Yazar bydead Member May 51 4 31 May 2008 #4 Cevap: Cosmicin verdigi client de hata! olmuyo hala:S
$hauLa* Member May 191 3 31 May 2008 #5 Cevap: Cosmicin verdigi client de hata! Cuceloper Veya Sadce Cuce yap belki olr
B Konu Yazar bydead Member May 51 4 31 May 2008 #6 Cevap: Cosmicin verdigi client de hata! neden sifr ekoyma geregi duyarlar hic anlamam.
T the c0smic Banlanmış Kalemi Kırıldı! May 107 7 1 Haz 2008 #7 Cevap: Cosmicin verdigi client de hata! şifreyi şimdi denedim ko-cuce yalnışlık yok . bide winrar ile çıkartmayı dene
Cevap: Cosmicin verdigi client de hata! şifreyi şimdi denedim ko-cuce yalnışlık yok . bide winrar ile çıkartmayı dene
Shutup Administrator Yönetici Administrator May 44 71 1 Haz 2008 #8 Cevap: Cosmicin verdigi client de hata! büyük-küçük harf fark eder. büyük-küçük doğru mu?
B Konu Yazar bydead Member May 51 4 1 Haz 2008 #9 Cevap: Cosmicin verdigi client de hata! neyse bi türlü yaptim. ama simdi selectde kapat hatasi veriyor?
Cevap: Cosmicin verdigi client de hata! neyse bi türlü yaptim. ama simdi selectde kapat hatasi veriyor?
Z zendirlord Guest 11 Ağu 2008 #10 Cevap: Cosmicin verdigi client de hata! ya sifre bu thec0smic@forumtr sallama sende yanlışlık yok ya cosmic hiç sorun yok kardeşim ben indirdim bütün patchler ekli sende sorun war aptal aptal konus açma pls Moderatör tarafında düzenlendi: 11 Ağu 2008
Cevap: Cosmicin verdigi client de hata! ya sifre bu thec0smic@forumtr sallama sende yanlışlık yok ya cosmic hiç sorun yok kardeşim ben indirdim bütün patchler ekli sende sorun war aptal aptal konus açma pls
R R4F1N3 Pro CüCe Tem 134 3 12 Ağu 2008 #11 Cevap: Cosmicin verdigi client de hata! Şifre bu thec0smic@forumtr
G gizemilkcan ko-dev Yönetici Tem 1,206 8 15 Ağu 2008 #12 Cevap: Cosmicin verdigi client de hata! o deil 0 yada winrarı sil yeniden kur mutlaka olur
Maxis kinda monster. Haz 1,294 27 15 Ağu 2008 #13 Cevap: Cosmicin verdigi client de hata! o cleint rezalet +60 skiller ekli değil gözükmüyo