MYKO CrashKO v1098 | Gerçek MyKO serüveni başlıyor! | Resmi açılış 18.09.2021 Saat : 20:00

bilgisayarımın öz. oyun için çok iyi olmasına rağmen donma sorunu yaşıyorum nasıl çözebilirim işletim sistemin w8.1

Server Suan Acıkmı ?
Birde Indırme Lınkını Verırsen Sevnırm Panelın Forumun Pek Karısık :D
@underposse

Breth ve piana hartitaları mevcutsa
Ctrl fix değil warriorda 57 çalışmıyorsa gelmeyelim
Cevaplarınızı bekliyoruz
Teşekkürler hayırlı olsun

Bütün mykolarda oyayan biri olarka tavsiyede bulunayım, şu breth piana yapmayın, osko dışında hangi breth piana myko tuttu ki? Kaldıki sv ye girecekelrin çoğu gerçekde 1299 sürüm bile oynamamış çoğu fire drake ve sonrasında oynamş insanlar. Breth piana yapmanın hiçbir mantıgı yok. Millet myko yu breth piana var diye istemiyor, 1299'u max70 lvl rebirth kanat manat valkyr diye saçmalıklar olmadığı için istiyor.

Breth ve piana hartitaları mevcutsa
Ctrl fix değil warriorda 57 çalışmıyorsa gelmeyelim
Cevaplarınızı bekliyoruz
Teşekkürler hayırlı olsun

Merhaba warrior 57 skili tamamen ardream için düşünülmüş bir skilldir yüksek ihtimalle olmayacaktır,

ctrl yi kapatıp kapatmayacağımıza sonra karar vereceğiz, mevcut sistemimizde pedallar dahil her türlü macro vb uygulama ve donanımsal cihazları kapatabiliyoruz. iyi günler dilierim

Bütün mykolarda oyayan biri olarka tavsiyede bulunayım, şu breth piana yapmayın, osko dışında hangi breth piana myko tuttu ki? Kaldıki sv ye girecekelrin çoğu gerçekde 1299 sürüm bile oynamamış çoğu fire drake ve sonrasında oynamş insanlar. Breth piana yapmanın hiçbir mantıgı yok. Millet myko yu breth piana var diye istemiyor, 1299'u max70 lvl rebirth kanat manat valkyr diye saçmalıklar olmadığı için istiyor.

Merhabalar değerli yorumlarınız için teşekkürler, lakin bizim oyuncu kitlemiz bu haritalar üzerinde oynamış kimselerdir. Ciddi anlamda en baştan beri bizler v1098 üzerine çalışıyoruz ve bunun üzerinde ısrarcı olmaya devam edeceğiz. Oyunumuz tamamen eski stil olacaktır videomuzdanda anlayacağınız gibi. Orjinal bir oyun yapmak için çalışıyoruz. Umarım anlayışla karşılarsınız.

Dostum yaklaşık 50 liralık cash çekmiştim bunu yeni serverda geri alabilecek miyim?

Elbette herkezin bütün ödemeleri geri iade edilecektir. Sistem şu şekilde işleyecek. Beta süreci bittikten sonra official server için alacağınız üyeliği bize bildirmeniz yeterli olacak, o hesabınıza bir önceki serverda almış olduğunuz cashler yüklü olarak oyuna başlayacaksınız. Sadece yapmanız gereken alım şeklinizi ve ödeme bilgilerinizi bizimle paylaşmak olacak. İlginiz için teşekkürler

DEĞERLİ YORUMLARINIZ İÇİN HEPİNİZE SONSUZ TEŞEKKÜRLER.
SERVERLA İLGİLENDİĞİMİZ İÇİN ÇOK FAZLA BURAYA BAKAMIYORUM.
SORULARINIZ KESİNLİKLE YANITLANACAKTIR. ANCAK BİRAZ ZAMAN ALABİLİR.

TEŞEKKÜRLER.

Merhabalar değerli yorumlarınız için teşekkürler, lakin bizim oyuncu kitlemiz bu haritalar üzerinde oynamış kimselerdir. Ciddi anlamda en baştan beri bizler v1098 üzerine çalışıyoruz ve bunun üzerinde ısrarcı olmaya devam edeceğiz. Oyunumuz tamamen eski stil olacaktır videomuzdanda anlayacağınız gibi. Orjinal bir oyun yapmak için çalışıyoruz. Umarım anlayışla karşılarsınız.
Orjinal orjinal diyorsunuz orjinal 1098'de saymalı görev ve item quest diye birşey mi vardı?

'lakin bizim oyuncu kitlemiz bu haritalar üzerinde oynamış kimselerdir.''

Bunada çok güldüm, myko oynayanların %75'i 1299 görmemiş kişler, 1098'ise oyayan bir elin parmaklarını geçmez. Boşuna kendi kendinizi kandırmayın.

Neyse siz bilirsiniz yine 3. günü göremeden patlar. Nedir bu breth, piana sevdası anlamadım. Kimse el morad, lufer var diye oynamamazlık yapmaz ama breth ve piana oldugu için oynamayan bir sürü user var. Yanlıs yoldasınız.

Orjinal orjinal diyorsunuz orjinal 1098'de saymalı görev ve item quest diye birşey mi vardı?

'lakin bizim oyuncu kitlemiz bu haritalar üzerinde oynamış kimselerdir.''

Bunada çok güldüm, myko oynayanların %75'i 1299 görmemiş kişler, 1098'ise oyayan bir elin parmaklarını geçmez. Boşuna kendi kendinizi kandırmayın.

Neyse siz bilirsiniz yine 3. günü göremeden patlar. Nedir bu breth, piana sevdası anlamadım. Kimse el morad, lufer var diye oynamamazlık yapmaz ama breth ve piana oldugu için oynamayan bir sürü user var. Yanlıs yoldasınız.

Arkadaşa katılıyorum..Baya karışık o map..Normal lufer/Emc daha rahat..

Görende oyun piana ve breth'de geçiyor sanacak. Kardeşim zaten görev yerine npc seni transfer ediyor, elle luferde ve emc'de kasan mı var ? Bırakıyor macroya köpeğe,skeletona akşam gelince bir daha bakıyor. Tamamen art niyetli yazmışsınız. Sen dedin diye oyunu adamlar 1299'a mı taşısınlar yani ?

Geri
Üst Alt