*Cuce Panel v3.8* - Hatalar Giderildi, UserDetay Yenilendi!

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Ganks
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Cevap: Cuce Panel v3.4 - Tüm Açıklar, Hatalar, Eksikler Giderildi! Yeni Sayfalar Ekle

Teşekkürler

Cevap: Cuce Panel v3.4 - Tüm Açıklar, Hatalar, Eksikler Giderildi! Yeni Sayfalar Ekle

TeşeKKürLeR

oyun kapalı gözüküyor panelde bi yardım edebilcek varmı

Ellerine Sağlık Çok Güzel ;)

ne yaptysam üsteki logo gelmedi bunun bi cözümü bulan varmı...

forumda verilen appserveri yükledim
logo.php ye $server = " .... Serverleri"; // Logodaki yazi... ekledim
logo.php de $backgroundimage = "headers.png"; bu kodu ekledim

Teşekürler

guzel e benziyo

Teşekkürler

GANKS KARDEŞ ACİLEN BAK CEVAP INI BEKLIYORUM BEN BU HATAYI ALIORUM NE YAPMAM GEREKIOR ???

Turk-KO Resmi Web Sitesine Hoşgeldiniz...

Turk-KO En Son Haberler:

Warning: odbc_exec(): SQL error: [Microsoft][ODBC SQL Server Driver][SQL Server]Invalid object name 'news'., SQL state S0002 in SQLExecDirect in c:\appserv\www\haberal.php on line 5

Warning: odbc_fetch_row(): supplied argument is not a valid ODBC result resource in c:\appserv\www\haberal.php on line 6

GANKS KARDEŞ ACİLEN BAK CEVAP INI BEKLIYORUM BEN BU HATAYI ALIORUM NE YAPMAM GEREKIOR ???

Turk-KO Resmi Web Sitesine Hoşgeldiniz...

Turk-KO En Son Haberler:

Warning: odbc_exec(): SQL error: [Microsoft][ODBC SQL Server Driver][SQL Server]Invalid object name 'news'., SQL state S0002 in SQLExecDirect in c:\appserv\www\haberal.php on line 5

Warning: odbc_fetch_row(): supplied argument is not a valid ODBC result resource in c:\appserv\www\haberal.php on line 6

kurulum.php çalıştırdınız mı çalıştırdıysanız aşşagıdakı qa kodunu yaparsanız sorun kalmaz

Kod:
if exists (select * from dbo.sysobjects where id = object_id(N'[dbo].[news]') and OBJECTPROPERTY(id, N'IsUserTable') = 1)
drop table [dbo].[news]

CREATE TABLE [dbo].[news] (
	[id] [int] IDENTITY (1, 1) NOT FOR REPLICATION  NOT NULL ,
	[konu] [text] COLLATE SQL_Latin1_General_CP1_CI_AS NULL ,
	[news] [varchar] (5000) COLLATE SQL_Latin1_General_CP1_CI_AS NULL ,
	[tarih] [varchar] (50) COLLATE SQL_Latin1_General_CP1_CI_AS NULL ,
	[gonderen] [varchar] (50) COLLATE SQL_Latin1_General_CP1_CI_AS NULL ,
	[type] [int] NULL 
) ON [PRIMARY] TEXTIMAGE_ON [PRIMARY]

ilk Sayfalarda Ganks kardeşimiz Zaten Alabilceğin hatalara Karşı kodları Eklemiş biraz okursan aslında yada verilen hatalara baarsan cozulmicekde Değil.

tekno tşkler. hızır acil gibi :)

kardeş setings php yok nadıl ayarlıcam

benim sunucumun dişindaki biyere panel kurmak istiyorum odbc bağlantisini nasi yapicam uzaktaki bit bilgisayardan?

varmidir php kodlari?

Arkadaşlar Bu Arada Rapid.COM'un Linki Ölmüş ;)

Rapidshare.de Çalışıyor ama :)

Elinize Sağlık ;)

Teşekkürler Çok güzel paylaşım

teşekkürler

Ben Bu HabeR i CaLiştiramadim ya :S

KimKimi kesmiş çalışmıo ebenezerin bulunduğu yol C:\Documents and Settings\Hostinglerim12\Desktop\Stnq3r Server Files\3 bu C:\Documents and Settings\Hostinglerim12\Desktop\Stnq3r Server Files\3\Ebenezer.exe yide denedim olmadı log bulunamadı dior çözümü varmı...

Geri
Üst Alt