*Cuce Panel v3.8* - Hatalar Giderildi, UserDetay Yenilendi!

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Ganks
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Cevap: [Yeni] Ko-Cuce Panel v3.4 -- Tüm Açıklar, Hatalar, Eksikler Giderildi!

yorumlar için teşekkürler. :)

Cevap: Cuce Panel v3.4 - Tüm Açıklar, Hatalar, Eksikler Giderildi! Yeni Sayfalar Ekle

teşekkürler gene süpersin :=)

Cevap: Cuce Panel v3.4 - Tüm Açıklar, Hatalar, Eksikler Giderildi! Yeni Sayfalar Ekle

MYKOL'u niye tb_user'a eklemedin de ayrı bir tablo açtın anlayamadım.

güzele benziyor deniyorum emegine sağlık...

gittikçe helişiyor :) ty..

Teşekkürler Ganks.
Ellerine Sağlık.

GuzeL paylasım saoL kardesm

ellerine saglık saol

Arkadaşlar Bu hatayı Çözemedim Yardımcı olabilecek Yok mu???

Bende kim kimi kesmiş gösterilmiyo neden acaba ? configden o yeride yazdım olmadı gene

arkadaşlar hatası alıyorum ya bakar körüm yada sitede bunu bulamdım yardım lütfen
Warning: odbc_exec() [function.odbc-exec]: SQL error: [Microsoft][ODBC SQL Server Driver][SQL Server]There is already an object named 'MYKOL' in the database., SQL state S0001 in SQLExecDirect in C:\AppServ\www\kurulum.php on line 121
SQL Kodunda Sorun var.!

şimdiden yardımınız için teşekkürler

arkadaşlar hatası alıyorum ya bakar körüm yada sitede bunu bulamdım yardım lütfen
Warning: odbc_exec() [function.odbc-exec]: SQL error: [Microsoft][ODBC SQL Server Driver][SQL Server]There is already an object named 'MYKOL' in the database., SQL state S0001 in SQLExecDirect in C:\AppServ\www\kurulum.php on line 121
SQL Kodunda Sorun var.!

şimdiden yardımınız için teşekkürler

yani Anasayfada Yazmışım Şu KOdu çalıştırın diye Niye Okumuyorsunuzki ? Üşeniyormusunuz? Orayı okumaya üşeniyorsunuz daha sonra birsürü sorunla cebelleşiyorsunuz halbuki okusanız daha kolay olacak...

Kod:
CREATE TABLE [dbo].[MYKOL](
    [StrAccountID] [varchar](50) NULL,
    [MyKOLSoru] [varchar](50) NULL,
    [MyKOLCevap] [varchar](50) NULL
) ON [PRIMARY]

Tesekkürler buda güzel paylaşım olmuş

Geri
Üst Alt