✪ DeathKO ✪ | v.1098 MYKO | ASCEND | Rekor Ödül Havuzu | Büyük Academy : 06 Mart 2026 - HAZIR OL!
Warning: odbc_exec() [function.odbc-exec]: SQL error: [Microsoft][ODBC SQL Server Driver][SQL Server]Cannot insert the value NULL into column 'idays', table 'KN_online.dbo.TB_USER'; column does not allow nulls. INSERT fails., SQL state 23000 in SQLExecDirect in C:\AppServ\www\pages\reg.php on line 147
#################### SQL Sorgusu Hatalı ####################
herşey güzel ellerine sağlık fakat üye olmak istediğimde
hatası veriyor. yardım ederseniz sevinirim :/...Kod:Warning: odbc_exec() [function.odbc-exec]: SQL error: [Microsoft][ODBC SQL Server Driver][SQL Server]Cannot insert the value NULL into column 'idays', table 'KN_online.dbo.TB_USER'; column does not allow nulls. INSERT fails., SQL state 23000 in SQLExecDirect in C:\AppServ\www\pages\reg.php on line 147 #################### SQL Sorgusu Hatalı ####################
Bu KOPanel Ganks Tarafından Ko-Cuce.Com Forumları İçin Kodlanmıştır! (Tüm Hakları Çöptedir.)
inş v4 de sorunları halledersin ben şuan olan tüm sorunları bu konu altında verilen bilgilerle hallettim kopaneli izin verirseniz kullanıcam.panelin altındaki
yazısını kalıcak satenKod:Bu KOPanel Ganks Tarafından Ko-Cuce.Com Forumları İçin Kodlanmıştır! (Tüm Hakları Çöptedir.)
üye olurken şifre değiştirirken cıkan linkleri değiştirmeme izin verirseniz sevinicem.panelde olan soruları bu konu altındaki konulardan bakarak yaptım ama bi kaç söylemek istedim üye olurken StrSoru kısmı boş kalıyor siteye login oldukdan sonra
Gizli Yanıt ATA bölümü cıkıyor ordan yazınca StrSoru kısmı boş kalmıyor düzeliyor ama gereksiz oluyor cünkü o kısım hiç bişi sormadan değişiyor eğer orayı değiştirmek için tekrar aynı bilgileri sorgularsa yani önce o anki gizli soru cvp ı yazıp sonra yenisi için izin vermesini yaparsan sevinirim.yoksa char şifre sini ögrenen charların gizli soru ve cvplarını değiştirir.bide banlist bide mute list i yaparsan güzel olur.
Power Up Store çalışıyor 3 ünüde denedim.Oyundakinin çalışıp çalışmadıgını bilemicem exe editörüm yok..
tekrar teşekkürler güzel olmuş
#################################################
$account = guvenlik(trim($_POST['kadi']));#######
$pass = guvenlik(trim($_POST['pass']));##########
$pass2 = guvenlik(trim($_POST['pass2']));########
[COLOR="Red"]$gsrou[/COLOR] = guvenlik(trim($_POST['gsoru']));##########
$gyanit = guvenlik(trim($_POST['gyanit']));########
$formHC = guvenlik(trim($_POST['formHC']));######
$account = guvenlik(trim($_POST['kadi']));#######
$pass = guvenlik(trim($_POST['pass']));##########