[Cuce Panel v3] Şimdiye Kadarki En İYİ , En Güvenli , Süper KOPanel !! [Güncellendi]

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Ganks
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Cevap: [Ko-Cuce Panel v3] Şimdiye Kadarki En İYİ , En Güvenli , Süper KOPanel !!

Bnm sorunumu cozseniz bide server online ama off gsterior

Cevap: [Ko-Cuce Panel v3] Şimdiye Kadarki En İYİ , En Güvenli , Süper KOPanel !!

dil sorunu nasıl olcak peki tşkler

Teşekkürler Yine Yapacağını Yapıp Böle Yazmamışsın

Bu Panel Ko-Cuce Forumları İçin Ganks Tarafından Kodlanmıştır ( Tüm Hakları Çöptedir )
:D

Yardımcı olcak yoqmu ?????

Son düzenleme:

sper panel olmuş teşekkürler

2 Sorunum var.

1. Kayıt olmuyor.
2. C:\AppServ\www\guvenlik\guvenlik.php dosyasında bişiler buluyo :P Sitenin üstünde yazıyo.

Nasıl düzelticem.

Güvenlik tamam okudum diğer cevapları. bi tek Kayıt olmuyor.

Son düzenleme:

Tamamdır hallettim. Saolun.

Tasarım Güzel Olmus Hakkını Vermek Lazım. Teşekkürler.

çok güzel paylaşım teşekkürler emeğe saygi

Eline sağlık canım hö

herşey güzel ellerine sağlık fakat üye olmak istediğimde

Kod:
Warning: odbc_exec() [function.odbc-exec]: SQL error: [Microsoft][ODBC SQL Server Driver][SQL Server]Cannot insert the value NULL into column 'idays', table 'KN_online.dbo.TB_USER'; column does not allow nulls. INSERT fails., SQL state 23000 in SQLExecDirect in C:\AppServ\www\pages\reg.php on line 147
#################### SQL Sorgusu Hatalı ####################

hatası veriyor. yardım ederseniz sevinirim :/...

herşey güzel ellerine sağlık fakat üye olmak istediğimde

Kod:
Warning: odbc_exec() [function.odbc-exec]: SQL error: [Microsoft][ODBC SQL Server Driver][SQL Server]Cannot insert the value NULL into column 'idays', table 'KN_online.dbo.TB_USER'; column does not allow nulls. INSERT fails., SQL state 23000 in SQLExecDirect in C:\AppServ\www\pages\reg.php on line 147
#################### SQL Sorgusu Hatalı ####################
hatası veriyor. yardım ederseniz sevinirim :/...

TB_USER Tablosuna sağ tıkla , desing table yap!.
Ordan iDays 'ın üstüne gel , Allow Nulls 'u işaretle.
Hatta mümkünse tüm hepsini işaretle (Allow NULLS olarak)
Çık , kaydet :o: tamamdır!

Teşekkürler şimdi süper oldu işte... :D

inş v4 de sorunları halledersin ben şuan olan tüm sorunları bu konu altında verilen bilgilerle hallettim kopaneli izin verirseniz kullanıcam.panelin altındaki
Kod:
Bu KOPanel Ganks Tarafından Ko-Cuce.Com Forumları İçin Kodlanmıştır! (Tüm Hakları Çöptedir.)
yazısını kalıcak saten
üye olurken şifre değiştirirken cıkan linkleri değiştirmeme izin verirseniz sevinicem.panelde olan soruları bu konu altındaki konulardan bakarak yaptım ama bi kaç söylemek istedim üye olurken StrSoru kısmı boş kalıyor siteye login oldukdan sonra
Gizli Yanıt ATA bölümü cıkıyor ordan yazınca StrSoru kısmı boş kalmıyor düzeliyor ama gereksiz oluyor cünkü o kısım hiç bişi sormadan değişiyor eğer orayı değiştirmek için tekrar aynı bilgileri sorgularsa yani önce o anki gizli soru cvp ı yazıp sonra yenisi için izin vermesini yaparsan sevinirim.yoksa char şifre sini ögrenen charların gizli soru ve cvplarını değiştirir.bide banlist bide mute list i yaparsan güzel olur.
Power Up Store çalışıyor 3 ünüde denedim.Oyundakinin çalışıp çalışmadıgını bilemicem exe editörüm yok..
tekrar teşekkürler güzel olmuş

inş v4 de sorunları halledersin ben şuan olan tüm sorunları bu konu altında verilen bilgilerle hallettim kopaneli izin verirseniz kullanıcam.panelin altındaki
Kod:
Bu KOPanel Ganks Tarafından Ko-Cuce.Com Forumları İçin Kodlanmıştır! (Tüm Hakları Çöptedir.)
yazısını kalıcak saten
üye olurken şifre değiştirirken cıkan linkleri değiştirmeme izin verirseniz sevinicem.panelde olan soruları bu konu altındaki konulardan bakarak yaptım ama bi kaç söylemek istedim üye olurken StrSoru kısmı boş kalıyor siteye login oldukdan sonra
Gizli Yanıt ATA bölümü cıkıyor ordan yazınca StrSoru kısmı boş kalmıyor düzeliyor ama gereksiz oluyor cünkü o kısım hiç bişi sormadan değişiyor eğer orayı değiştirmek için tekrar aynı bilgileri sorgularsa yani önce o anki gizli soru cvp ı yazıp sonra yenisi için izin vermesini yaparsan sevinirim.yoksa char şifre sini ögrenen charların gizli soru ve cvplarını değiştirir.bide banlist bide mute list i yaparsan güzel olur.
Power Up Store çalışıyor 3 ünüde denedim.Oyundakinin çalışıp çalışmadıgını bilemicem exe editörüm yok..
tekrar teşekkürler güzel olmuş

pages/reg.php'de arat , $strs

$strrosu falan çıkıcak .
onu $strsoru olarak değiştir.

Saol Buldum..
Bu Yanlış Olan
Kod:
#################################################
$account = guvenlik(trim($_POST['kadi']));#######
$pass = guvenlik(trim($_POST['pass']));##########
$pass2 = guvenlik(trim($_POST['pass2']));########
[COLOR="Red"]$gsrou[/COLOR] = guvenlik(trim($_POST['gsoru']));##########
$gyanit = guvenlik(trim($_POST['gyanit']));########
$formHC = guvenlik(trim($_POST['formHC']));######
Bu Doğru Olan
Kod:
$account = guvenlik(trim($_POST['kadi']));#######
$pass = guvenlik(trim($_POST['pass']));##########
$pass2 = guvenlik(trim($_POST['pass2']));########
[COLOR="Red"]$gsoru[/COLOR] = guvenlik(trim($_POST['gsoru']));##########
$gyanit = guvenlik(trim($_POST['gyanit']));########
$formHC = guvenlik(trim($_POST['formHC']));######

Warning: odbc_exec() [function.odbc-exec]: SQL error: [Microsoft][ODBC SQL Server Driver][SQL Server]Cannot insert the value NULL into column 'idays', table 'KN_online.dbo.TB_USER'; column does not allow nulls. INSERT fails., SQL state 23000 in SQLExecDirect in C:\Program Files\VertrigoServ\www\pages\reg.php on line 147

Bu Sorunu alıyorum Üye Kaydı Açarken acil Lütfen

admin panelde resimler gözükmüo gans
images içinde admin dosyası yok bundna sanırım.
yarıdm edersen sevinirim
önemli bişi değil ama görsel :)

Geri
Üst Alt