[Cuce Panel v3] Şimdiye Kadarki En İYİ , En Güvenli , Süper KOPanel !! [Güncellendi]

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Ganks
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Cevap: [Ko-Cuce Panel v3] Şimdiye Kadarki En İYİ , En Güvenli , Süper KOPanel !!

Pus'dan İtem Almayıda Denedim Bi Yere Kadar Çalışıyor Ama Bi Sorun Oluyor.
Iteme Buy Diyorum Sonra İnventorinize Atıldı Diyor Ama Gelmiyor.. Db den Baktım Sorun Varmı Die.
WEB_ITEMMALL Tablosundaki strCharID Kısmını Boş Bırakıyor.Ve Item Gelmiyor Bunun Cözüm Yolu Nasıl Acaba Bi Yol Gösterirmisiniz....

Cevap: [Ko-Cuce Panel v3] Şimdiye Kadarki En İYİ , En Güvenli , Süper KOPanel !!

Bu Panele OnLineListesi Nasıl EkLeriz ?

Warning: odbc_exec() [function.odbc-exec]: SQL error: [Microsoft][SQL Server Native Client 10.0][SQL Server]Invalid object name 'CURRENTUSER'., SQL state S0002 in SQLExecDirect in C:\AppServ\www\index.php on line 193

Warning: odbc_exec() [function.odbc-exec]: SQL error: [Microsoft][SQL Server Native Client 10.0][SQL Server]Invalid object name 'TB_USER'., SQL state S0002 in SQLExecDirect in C:\AppServ\www\index.php on line 194

Warning: odbc_result(): supplied argument is not a valid ODBC result resource in C:\AppServ\www\index.php on line 206

Warning: odbc_result(): supplied argument is not a valid ODBC result resource in C:\AppServ\www\index.php on line 207

Bu cıkıyor Nasıl düzeltirim Help ?

Cvp varmı ?

Son düzenleme:

sağol abi işime yaradı ;)

tam bilmiyorum ama adamlar bu panelden benim serverda chara 999m para atiyor. Ganks bir kontrol edermisin acaba ?

Adam yeni char aciyor üstünde 999m para olarak.

Warning: odbc_exec() [function.odbc-exec]: SQL error: [Microsoft][SQL Server Native Client 10.0][SQL Server]Invalid object name 'CURRENTUSER'., SQL state S0002 in SQLExecDirect in C:\AppServ\www\index.php on line 193

Warning: odbc_exec() [function.odbc-exec]: SQL error: [Microsoft][SQL Server Native Client 10.0][SQL Server]Invalid object name 'TB_USER'., SQL state S0002 in SQLExecDirect in C:\AppServ\www\index.php on line 194

Warning: odbc_result(): supplied argument is not a valid ODBC result resource in C:\AppServ\www\index.php on line 206

Warning: odbc_result(): supplied argument is not a valid ODBC result resource in C:\AppServ\www\index.php on line 207

Cvp varmı ?

Cvp varmı ?

Db den Tb_User e Bak Orda Cast Point fln varmı bak yoksa Kurulum.php yi kur.

panel cok güzel teşekkürler paylaşım için yanlız ufak bi sorunuım var çözemedim bi yardımcı olursanız sevinirim herşey sorunsuz calışıyor yanlız panelin en üst kısmında şöle yazıor

trict Standards: date() [function.date]: It is not safe to rely on the system's timezone settings. Please use the date.timezone setting, the TZ environment variable or the date_default_timezone_set() function. In case you used any of those methods and you are still getting this warning, you most likely misspelled the timezone identifier. We selected 'Europe/Helsinki' for '2.0/no DST' instead in E:\AppServ\www\guvenlik\guvenlik.php on line 9

panel cok güzel teşekkürler paylaşım için yanlız ufak bi sorunuım var çözemedim bi yardımcı olursanız sevinirim herşey sorunsuz calışıyor yanlız panelin en üst kısmında şöle yazıor

trict Standards: date() [function.date]: It is not safe to rely on the system's timezone settings. Please use the date.timezone setting, the TZ environment variable or the date_default_timezone_set() function. In case you used any of those methods and you are still getting this warning, you most likely misspelled the timezone identifier. We selected 'Europe/Helsinki' for '2.0/no DST' instead in E:\AppServ\www\guvenlik\guvenlik.php on line 9

index.php 'de Ara ;
Kod:
include ('guvenlik/guvenlik.php');

Sil , Kaydet!.

Cvp varmı ?

Config.php en Altına ekle ;
Kod:
<?
$dbname1 = "KO_MAIN";
$dbuser1 = "KOUSERR";
$dbpass1 = "benmyben";

$KO_MAIN = odbc_connect("$dbname","$dbuser","$dbpass") or die("<h1>ANA Veritabanina Ulasilamadi!</h1>");

?>

$dbname1 user pass Alanına , KO_MAIN'e Ait bilgileri yazacaksın..

ve index.php 'De Currentuser 'i ara , Eğer SQL Sorgusu ise , Başındaki $conn 'u Sil , $KO_MAIN Yaz.
ve Bu Şekilde hata veren tüm yerlere uygula!.

Saygılar!.

index.php 'de Ara ;
Kod:

Sil , Kaydet!.

Config.php en Altına ekle ;
Kod:
<?
$dbname1 = "KO_MAIN";
$dbuser1 = "KOUSERR";
$dbpass1 = "benmyben";

$KO_MAIN = odbc_connect("$dbname","$dbuser","$dbpass") or die("<h1>ANA Veritabanina Ulasilamadi!</h1>");

?>

$dbname1 user pass Alanına , KO_MAIN'e Ait bilgileri yazacaksın..

ve index.php 'De Currentuser 'i ara , Eğer SQL Sorgusu ise , Başındaki $conn 'u Sil , $KO_MAIN Yaz.
ve Bu Şekilde hata veren tüm yerlere uygula!.

Saygılar!.

Hocam aynen dediklerini Uyguladım ama Sonuc aynı..

KRoWaZOnLine - Powared By Ko-Cuce <<< click 2 dk bakarmısın

arkadaslar acık oldugu halde off gosterenler ıcın solıyım tanımlanan degısken adları yanlıs yazılmıs.
if ($fp2=@fsockopen($ipadresi,15001, $ERROR_NO, $ERROR_STR,(float)0.5))

burdaki ıp adresi config.php de baska oldugu ıcın online gozukmuyor.

GANKS BENDEDE AYNI SORUN VAR DENEDİM SONUÇ AYNI LÜTFEN HELP ?? KO-CUCE Gamingko

Ganks´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster

Sil , Kaydet!.

Shitttt Bukadar Kolaymıydıı:a:

Yardımın için Teşekkürler sorunum kalmadı eyw.. kardeşim

Birşeydaha sorabilirmiyim önemli degil ama NCS serverimde Aktif Siteden
Degiştirmek istendiginde Doldurmadıgınız Yerler Var die bir Cevap alıyorum
Bu konudada bi bilgi verirseniz sevinirm TŞKRLER:pff:

Son düzenleme:

ya bende bir tek üye olmuyor niye ?:S

ben o dediğinide uygulamadım fakat haber gene eklemiyo :S

panelin açığı var arkadaşLar... adam 2 kere panelden serverı hackledi... iyiki db nin yedeğini almışız.. BodyGuard78 mi ne boksa... artık tanıyormusunuz bilemem...

panelin açığı var arkadaşLar... adam 2 kere panelden serverı hackledi... iyiki db nin yedeğini almışız.. BodyGuard78 mi ne boksa... artık tanıyormusunuz bilemem...

Adam Hackledikten Sonra Nickinimi yazdı :D senin db ni napsn anlamadım :D açık derken ne açıgını kastediosn anlat bizde bilelim:):@@

bide arkadaşım sanırım knight tableyi düzgün okumuyor nedense knights tablede clanın np si 67354 ama listede 5.sırada :D 27k np si olan clan 1.sırada Help Me pls...:rock::o:

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt