[Cuce Panel v3] Şimdiye Kadarki En İYİ , En Güvenli , Süper KOPanel !! [Güncellendi]

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Ganks
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Cevap: [Ko-Cuce Panel v3] Şimdiye Kadarki En İYİ , En Güvenli , Süper KOPanel !!

Teşekkürler, Çok Güzel Olmuş.
Kullanıyorum.
Bir İstek Yaparsam Yeridir Galiba :) DEMO
Online User VE Ban-Mute Userler İçin Script Varsa Alabilirmiyim ??

Son düzenleme:
Cevap: [Ko-Cuce Panel v3] Şimdiye Kadarki En İYİ , En Güvenli , Süper KOPanel !!

Warning: odbc_exec() [function.odbc-exec]: SQL error: [Microsoft][ODBC SQL Server Driver][SQL Server]Cannot insert the value NULL into column 'idays', table 'kn_online.dbo.TB_USER'; column does not allow nulls. INSERT fails., SQL state 23000 in SQLExecDirect in C:\AppServ\www\pages\reg.php on line 147

#################### SQL Sorgusu Hatalı ####################

böyle bir hata ile karşılaştım neden olabilir ?

En Beyendigin KONU oldu yeni üyeyim bende Her Admin'nin Sorunu Bu .. Cok Teşekkür Ederim Hocam Eline Saglık YORUM YAPMAYAn TOPİK OLSUN ! :):) :F

Online Oyunculari Nasıl Eklicez Pls

Sonunda bütün sorunlarını hallettim...Mükemmel bir panel....Bi kaç resmin gözükmemesi dışında problem yok...

Teşekkürler

Online Oyuncular İçinde Bir Sayfa Olsa Çok Güzel Olacak...

Arkadaşlar bunu locale değilde hostinge kuramazmıyız.

çünkü kurmaya çalıştım
Fatal error: Call to undefined function odbc_connect() in /home/dark/public_html/panel/config.php on line 10
arızası verdi

Ganka / AGA Süper moruk ya :D kuLLanıom saoLasın

güzel paylaşı eline saglık

teşekkür ederim kurdum bende çalıştı. ellerin dert gormesin cok guzel paylasım. IP adresim:

sansar.zapto.org

herkesi beklerim...

paylaşımlarının devamını dilerim...

bu paneli yükledim ve 2 kişi gm olmuş serverde ana bacı küfür lütfen şu kopanellere güvenelim nasıl bişi bu ya :S

bu paneli yükledim ve 2 kişi gm olmuş serverde ana bacı küfür lütfen şu kopanellere güvenelim nasıl bişi bu ya :S

Kullanıcı Sözleşmesi :

• Panelde Bildiğim , Gördüğüm kadarıyla açık yoktur , Loginde v.b. Yerlerde yoktur ... Ancak bilmediğim açıklar olursa , ve bu nedenlerden hacklenen olursa Sorumlusu ben değilim...
  • Paneli Kullandıkdan sonra doğacak sorunlardan sorumlu değilim , Zorla kullandırtmıyorum kimseye!

Birdahakine Yazılanları tam okursan , Bu gibi sorunlarla karşılaşmazsın...

Ben imza klasörüne güvenemeyip kompile kaldırdım...Kullanıcı sıralamalarına ırk class vb eklemeler yaptım süper oldu...

Ben imza klasörüne güvenemeyip kompile kaldırdım...Kullanıcı sıralamalarına ırk class vb eklemeler yaptım süper oldu...

Nesine güvenmediğini anlamadım..

orada yaptıgım tek bir hata vardı oda $_GET['karakter'] i Filtrelemeyi unutmaktı...

Onuda Filtrelenmişini verdim ... Hiçbir sorun yoktu ...

Neyse ,senin bileceğin iş orası :)

Bende Kullanıyorum Gayet güzel yanlız çözemedım bir olay var
Warning: odbc_exec() [function.odbc-exec]: SQL error: [Microsoft][ODBC SQL Server Driver][SQL Server]Invalid object name 'news'., SQL state S0002 in SQLExecDirect in C:\AppServ\www\haberal.php on line 5

Warning: odbc_fetch_row(): supplied argument is not a valid ODBC result resource in C:\AppServ\www\haberal.php on line 6

Bu hatayı bir türlü çözemedım ana sayfada.

eline sağlık güzel olmuş.

Ellerine Sağlık AGA :D

Teşekkürler. Güzel KOPanelhö

Geri
Üst Alt