[Cuce Panel v3] Şimdiye Kadarki En İYİ , En Güvenli , Süper KOPanel !! [Güncellendi]

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Ganks
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Cevap: [Cuce Panel v3] Şimdiye Kadarki En İYİ , En Güvenli , Süper KOPanel !! [Güncel

50219164.jpg

79955571.jpg

18913439.jpg

46316143.jpg

Yeni Panelden Yeni Özelliklerden Resimler :)
NP Bağışlama sistemi , Clan sıralaması artık NP Bağışlarına göre Olacak! Hiç Bağış Almayan Clanlar gösterilmez. Hönk
Kullanıcılar kendi np'lerinden np verecekler , ve sıralamada cLan üste çıkacak, USKO Stil :)

ve Temanın eski tema olduguna bakmayın , Admin Panelinden tema değiştirilebiliyor :)

Şimdilik 2 adet tema var , Diğer temada süpriz Olsun :)

Np bağışlama sisteminden bahsediyorsunuz fakat bir sorum olacak. Np bağışlandıktan sonra panelde sıralamada yükselecekler fakat bu durumda grade atlama çok zorlaşacaktır. bunu nasıl düzeltmeyi düşünüyorsunuz?

Cevap: [Cuce Panel v3] Şimdiye Kadarki En İYİ , En Güvenli , Süper KOPanel !! [Güncel

panelde remote connect bağlantısını nasıl sağlayabiliriz. yani localde değilde sunucuyu ayrı paneli başka hosta atıpta birbiriarasında nasıl bağlantı sağlayabiliriz.

50219164.jpg

79955571.jpg

18913439.jpg

46316143.jpg

Yeni Panelden Yeni Özelliklerden Resimler :)
NP Bağışlama sistemi , Clan sıralaması artık NP Bağışlarına göre Olacak! Hiç Bağış Almayan Clanlar gösterilmez. Hönk
Kullanıcılar kendi np'lerinden np verecekler , ve sıralamada cLan üste çıkacak, USKO Stil :)

ve Temanın eski tema olduguna bakmayın , Admin Panelinden tema değiştirilebiliyor :)

Şimdilik 2 adet tema var , Diğer temada süpriz Olsun :)
Harikasin Mami :) 4 x 4 Gozle bekliyorum:^^:

harikasın buyuk bı sabırla beklıyoruz v4 ü

arkadaşlar ufak bir sorunum war oyunu kapattığımda panelde hala aktif oyuncu görünüyor bunu nasıl çözebilriz

iyi Forumlar..

merhaba ben paneli kurdum şuan bir problem yok fakat sıralamada bir karakterin isminni üstüne geldiğinde online offline durumu asası roguemi olduunu göstermiyor onu nasıl ayarlarız x)

Re: [Cuce Panel v3] Şimdiye Kadarki En İYİ , En Güvenli , Süper KOPanel !! [Güncellen

acaba bu panele gmler için bir panel inventory gösteren eklenti yapılabilir mi ?

v4 sabırsılanıyom:D

Warning: odbc_exec() [function.odbc-exec]: SQL error: [Microsoft][ODBC SQL Server Driver][SQL Server]Invalid object name 'news'., SQL state S0002 in SQLExecDirect in C:\AppServ\www\haberal.php on line 5

Warning: odbc_fetch_row(): supplied argument is not a valid ODBC result resource in C:\AppServ\www\haberal.php on line 6

bu hatayı alıyorum yardım plz :D

query kodu satırı ekle demissinya o nasıl edilio ? :s

mesela cash point icin nasıl kod eklicem qadan satır için

Son düzenleme:
94.102.9.241 serverımız acıkdır herkesı beklerız

arkdaslar server adedat herkes oynasın zevk alsın dıe yaratmıslar 0 lag 76dan baslıyo lwl hemen kasarsınız butun char esıt sayılır mage harıcc o bıras daha ıdır hepsıne gore herkesı beklerız 94.102.9.241 come xD

tmmda burası server tanıtım bölümümü ??

git başka yere aç Konunu.

Bu panelde act?= komutu ile kendime ait yeni bir sayfa açmak istersem, güvenlik önemleri olarak neleri include etmem gerekiyor, yada ne yapmam gerekiyor?
Benim sayfalarımda daima bir açık oluyor.

nasıl bir sayfa açacaksın text ten oluşursa herhangi bir açık olmaz zaten sanırım ama

ama sayfanın başına session sınaması yaparsan iyi olur

<?php
// Oturumlar
ob_start();
session_start();
?>
<?

if ($_SESSION['sesusera'] == '') die ("Üye Girişi Yapmalısınız!");

$denetleme = '1'
?>

ve yardım bölümne yazsaydın daha iyi olurdu. bu sorunu

Cevap: [Ko-Cuce Panel v3] Şimdiye kadarki En İyi KOPanel! , Admin Paneli , Power Up S

slm rar şifersi yok

güzelde Üyelik alınmıyor gizli yanıt atanmıyrrr

Teşekkürler.. Mami

Herşey çok güzel fakat ''Haber eklendi'' Diyor Haber e bakıyorum Sadece haber başlığı ile Tarih görünüyor Eklediğim haber metini görünmüyor Bunu nasıl düzeltebiliriz . Teşekkürler.

Teşekkürler.

Arkadaşlar panele haber ekliyorum fakat anasayfada haberin başlığı war habere tıkladığımda içerik yazmıor yardımcı olursanız Sevinirim

iyi Forumlar

teşekkürler Deniyecegim

Geri
Üst Alt