Hayat zor ya, provokasyoncu olduk, fena fena. Şimdi ben buraya binlerce satırda yazsam tepkiler aynı olacağı için. Mira, Vitamin ve ElmerFudd'un beni gayet güzel bir şekilde tanımladığını ve sorunları belirttiğini düşünüyorum o yüzden burada kalkıpta Manifesto vereceğimi düşünen varsa beklemesin.
Kimileri ultimatom verdi yetkililere yap, et vesaire diye. Ben her şeyi kendi emeğim ile yaptım ve oyunculuğumu konuşturdum. Buna herkes şahit olduğu içinde nedense oyunu oynayan hiç bir oyuncu beni provokasyon ile vesaire ile suçlamazken sadece yönetimdeki arkadaşlar suçluyor. Ki şu da unutulmasın. GM event yapacağım dediğinde moradona toplanan insan sayısı ben oyunu bırakırken ve açıklama yaparken moradona geçip okuyanların yarısıydı. Yani ben oyuncu olarak bile yöneticilerin başaramadığı birliği sağlayabildiysem - bunu bıraktırarak yada birlikte hareket ettirerek gibi istediğinizi düşünebilirsiniz. - bu benim alnımın akıyla oynayıp, verdiğim emeğe insanların saygı duymasıdır. 160'ları 150'leri gören online sayınızın birden 60-70 lere düşmesinin sebebi de budur anlayacağın.
Sen bir tane oyuncu dersin ama bi LegendSin sana 100 oyuncuya mal oldu gördüğün üzere. Bunun sebebini de gayet iyi anlıyorsundur eminim ki. Daha önceki yazdıklarımda yetkililerin oyunu oynamasının gayet doğal bir şey olduğunu zaten söylemiştim. Bu doğallık insanlarla beraber kasarsan, beraber item yaparsan olur. INV_editor açıp kendine item ekleyerek ya da level'ını vesaireni yükselterek değil. Anlıyorum kalabalık olunca sizde işin içinde olmak istiyorsunuz ama bunu erkek gibi yap derler adama emeğinle yap. 100 liraya bi sunucu alıp sql'e db atmakla emek verilmiş olmuyor. Kazandığın para zaten senin o harcamanı da sıfırlamıştır eminim ki. Açalım açalım diye tutturup daha önemli hataları kapatmadan açarsan böyle serveri sonrasında ceremesini çekersin dolayısıyla bunu anlamak için editör ya da her hangi bir sunucunun administrator'u olmana gerek yok. Sokaktan geçen çocuğa da sorsan bu işin yürümeyeceğini söyler zaten sana.
Ben gerçekleri anlattım, hataları anlattım. Doğru yolu gösterdim. İnsanlar beni dinlemeyebilirdi, bana küfür edip hadi git işine de diyebilirdi, ama onlarda bırakmayı ve verdiğimiz emeğin hiç edildiğini düşünmeyi tercih ettiler. Bu da demek oluyor ki ben kendimi öne atıp herkesin bildiği şeyleri korkmadan söyleyebildiğim için bu saçma provokasyondur o dur budur muhabbetlerine hedef gösterildim.
Sizin kaçacak delik aradığınız o noktaları korkmadan söylediğim için, yani CESARETimden dolayı bu şekilde suçlandım.
Sana söylemiştim, insanlar şüpheleniyor yarın öbürgün patlak verir sonra kendine lanet okursun diye. O itemleri koyma dedim. Çok belli ediyorsun dedim. Dinledin mi? Hayır. O ilk 62 ben oldum nidalarını falan attığın kişilerin kaçının haberi var acaba 61 level yapıp karakteri oyunda benim yanımda masterı açtığının? Yoktur. O karakteri yarattığın gün anlamıştım sen olduğunu kimden duydun legendsin clanında gm oynuyor diye? Kimseden. Eğer insanları serverı karalayarak bıraktırtmak isteseydim şu anda olan oyuncu sayısına da ulaşamazdın emin ol. Ben senin kendine koyduğun itemlardan trinalardan ya da scrollardan kimseye bahsetmedim. Ya da cyrusa verdiğin itemlardan. İnsanları salak yerine koyarsan böyle yarın öbürgün elinde patlar işte. Senin yaptığın kendini fasulye gibi nimetten sayıp çok zeki olduğunu düşünmekti, senden daha zekiler çıkınca ortadan kaldırayım dedin çünkü verecek cevabın yoktu.
Bunları kime söylemişim acaba ben düşündün mü hiç? Her hangi birisinden duydun mu? Duymadın. Ben oyuncu olarak bile senin yaptıklarına göz yumduğuma göre sen GM olarak kim bilir nelere göz yumdun acaba? Ses etmedim diye beni bir şey bilmiyor sandın sen sadece. Logları kontrol etmiş, şunu basmış onu yapmış bunu trade atmış şunu şuna vermiş falan madem biz yalan yere suçluyoruz, at o dediğin logları buraya oynamadan tarihlerini iliştirerek, herkes neyin ne olduğunu görsün. Var mı bunu yapacak yüreğin? Bence yok.
Bu kadar yazıyıda ban yediğime üzüldüğümden falan yazmıyorum sakın yanlış anlama. Hatalarını gör ki mazallah olurda bir gün sunucuyu rönesans a sokarsın, ne bileyim hataları telafi etmek istersin falan o zaman ben nerede yanlış yapmıştım diye kendine sorma al burdan oku diye yazıyorum.
İster bu yazdıklarımı oku, ister hesabı banla ki zaten banlarsan ya da bu entryi silersen ne kadar tarafsız olduğunu belli etmiş olursun istersen de okuma pek umrumda değil. Verdiğim 11 lira premium parası da helal olsun sana, paranın derdinde olan insanlardan değilim, ama şunu kesinlikle söylüyorum ki, yapılan haksızlık varsa eğer ortada, yada yanlışlar bizzat karından çocuğundan çıkar inşallah ilerde. Böyle okkalı beddua'nın da altından kalkmak zordur her erkeğe anlamlı gelmez adam olmak lazım anlamlı gelmesi için.
Giden emek olsun, karakter olsun, para olsun.
Canımız sağolsun, ben kaybetmedim. Sen kaybettin.
LegendSin.
Ekleme 1: Hani item verilmedi falan diyosunuz ya sözde ben sana çok güzel bi tespit yapayım hemen, Cyrus'un sana attığı resimde HP barı kapalı.. Ama şuna dikkat çekebilirim ki Mana barı gözüküyor. (bknz.
http://i.hizliresim.com/lzDkOp.jpg) O zamanlarda karakterin adı Killua, Cyrus'un karakterine NCS 61 Level olduğu zaman atıldı. Bu da demek oluyor ki o screen shotta karakterin levelı maksimum 60. Ben 63 levelda 94 hp statı, pp dual rol ve bunlara ilişik goblin parçaları ve 12 dex 1 hp veren takılar ile maksimum 2100 civarı bir mana görmüşken bu adamın 55-60 aralığında o mana seviyesini görme ihtimali YOK. daha tespit yaparım aslında da gerek yok, resimde sadece pad'in goblin olduğu açıkca görülüyor zaten oda 1985 mana yapmaya yetecek bir hp statı sağlamıyor. Ki rol'u düşürdüğü zaman ise bu eğer üzerinde en fazla 1 tane rol olduğunu kanıtlar bu. Dolayısıyla 7 hp statı gelecek olan rol u takmamış. Dolayısıyla herkesinde anlayabileceği gibi sonuç açık.
Uzun lafın kısası : Koyun güdmüşlük var, çoban dürtmüşlük var.
Ekleme 2 : Adam korkukan bölüme mesaj yazmamı konu açmamı engellemiş şaka gibi