M Konu Yazar mirza01 Banlanmış Kalemi Kırıldı! Eyl 16 0 6 Kas 2009 #1 CucePanelv3.8 Kullanmaya başladık ama acıgı Çokmudur nedır Sadırılar bıtmıyor bunu nasıl kapat bılırız panal Super ama saldırısız Kalmıyor:V:
CucePanelv3.8 Kullanmaya başladık ama acıgı Çokmudur nedır Sadırılar bıtmıyor bunu nasıl kapat bılırız panal Super ama saldırısız Kalmıyor:V:
Alger Member Eki 481 0 6 Kas 2009 #2 Cevap: CucePanelv3.8 Devamlı Saldırı Nasıl engellenır agapanel kullan bence
legolas7890 Member Haz 453 1 6 Kas 2009 #3 Cevap: CucePanelv3.8 Devamlı Saldırı Nasıl engellenır Cüce Panel'de Benim Bildiğim Kadarı İle Açık Yok Denecek Kadar Az AgaPaneL'i Kullanabilirsin.Oda Ganks'ın Müthiş Bi PaneL'i Ama MaLesef Ben kuramadım
Cevap: CucePanelv3.8 Devamlı Saldırı Nasıl engellenır Cüce Panel'de Benim Bildiğim Kadarı İle Açık Yok Denecek Kadar Az AgaPaneL'i Kullanabilirsin.Oda Ganks'ın Müthiş Bi PaneL'i Ama MaLesef Ben kuramadım
F fantomx55 Member Ağu 183 0 9 Kas 2009 #4 Cevap: CucePanelv3.8 Devamlı Saldırı Nasıl engellenır bence acık yok kullanıcı gırıslerını kapatırsan user detayı da
Cevap: CucePanelv3.8 Devamlı Saldırı Nasıl engellenır bence acık yok kullanıcı gırıslerını kapatırsan user detayı da
M mama Member Haz 52 1 9 Kas 2009 #5 Cevap: CucePanelv3.8 Devamlı Saldırı Nasıl engellenır 5 mjs yapınca benım panelı paylascam acıkları kapatım kolay kolay hack atamazlar.
Cevap: CucePanelv3.8 Devamlı Saldırı Nasıl engellenır 5 mjs yapınca benım panelı paylascam acıkları kapatım kolay kolay hack atamazlar.
D Dogukan Member May 430 5 24 Kas 2009 #6 Cevap: CucePanelv3.8 Devamlı Saldırı Nasıl engellenır Fazla sql sorgulaması sonucu ddos attack yapıyor veya sunucunuz düşük özelliklere sahiptir sorgulamaları kaldıramıyor olabilir.
Cevap: CucePanelv3.8 Devamlı Saldırı Nasıl engellenır Fazla sql sorgulaması sonucu ddos attack yapıyor veya sunucunuz düşük özelliklere sahiptir sorgulamaları kaldıramıyor olabilir.