- Haz
- 1,691
- 21
CuceTv Online xD [Güncellendi]
::::.:::CuCeTv Yeniden Online::::.:::
Merhaba Arkadaşlar uzun Süre Sonra CuceTv Yeniden Online..
Cuce Tv kimin izniyle Açıldı ?
-CuceTv Adminlere Söylemedim Daha ama inş Onaylarlar
CuceTv'in Açılma amaci nedir ?Hönk
-CuceTv AÇılma amaci Sadece Knight Online Video'lari Yayinlamaktir.
CuceTv'iyi izlemek için Her hangi Bir ücret Gerekiyormu ?
-Hayir
CuceTv Tamamen ücretSiz Bir Tv
Peki CuceTv'yi Sadece Orijinal Sitesinde diiL'de Kendi Web sitemize Ekleye bilirmiyiz ?
-Tabikide Buyurun Kod
Bu Kod Nedir ?
-Bu Kod'u Web sitenize Eklediğinizde CuceTv Online olcaktir ..
CuceTv nedir ?
-CuceTv Online Video izleme Televiziyonu ücretsiz Bir Tv...
.
Peki Biz CuceTv'de Reklam vere bilecezmi ?
-Evet Tabikide Bunun için iletişim Bana Özel Mesajla Bildire Bilirsiniz
Reklamlar Hepmi Yayinlacaktir ?
- 2 tane yolu var bir video deişim'de Araya Gircek Reklam Olarak Web siteniz ve ya başka bir Reklaminiz Adressi Yayınlanacaktir
ve son olarak sizlere bir kaç Rica'da buluncam
....
Değerli Arkadaşlar tv mizi Beğeniyorsaniz Paylaşmak istiyorsaniz Bu Kodu Arkadaşlariniza Yollaya Bilirsiniz .
ALTERNATiF Link : CuceTv
Değerli Adminler & Görevli Arkadaşlar CuceTv Forum için açtım Sıkılmayalim diye inş Onaylarsiniz...
CuceTv Sadece Ko-Cuce - vBulletin Forumu için Açılmıştır..
Herkese iyi forumlar inş Beğenirsiniz...
videolari Eklemeye Devam ediyorum eyer Beğendiğiniz Bir Video varsa Bana Özel mesaj'dan ve ya Bu Konuya Cevab yazarak Bildirin Sizin'de Desteğiniz Lazim
inşallah Onaylar'lar Adminler bıtbıtbıtbıt
-CuceTv Adminlere Söylemedim Daha ama inş Onaylarlar
CuceTv'in Açılma amaci nedir ?Hönk
-CuceTv AÇılma amaci Sadece Knight Online Video'lari Yayinlamaktir.
CuceTv'iyi izlemek için Her hangi Bir ücret Gerekiyormu ?
-Hayir
Peki CuceTv'yi Sadece Orijinal Sitesinde diiL'de Kendi Web sitemize Ekleye bilirmiyiz ?
-Tabikide Buyurun Kod
PHP:
<script src="http://static.mogulus.com/scripts/playerv2.js?channel=cucetv&layout=playerEmbedDefault&backgroundColor=0xffffff&backgroundAlpha=1&backgroundGradientStrength=0&chromeColor=0x000000&headerBarGlossEnabled=true&controlBarGlossEnabled=true&chatInputGlossEnabled=false&uiWhite=true&uiAlpha=0.5&uiSelectedAlpha=1&dropShadowEnabled=true&dropShadowHorizontalDistance=10&dropShadowVerticalDistance=10&paddingLeft=10&paddingRight=10&paddingTop=10&paddingBottom=10&cornerRadius=3&backToDirectoryURL=null&bannerURL=null&bannerText=null&bannerWidth=320&bannerHeight=50&showViewers=true&embedEnabled=true&chatEnabled=true&onDemandEnabled=false&programGuideEnabled=false&fullScreenEnabled=true&reportAbuseEnabled=false&gridEnabled=false&initialIsOn=true&initialIsMute=false&initialVolume=10&contentId=null&initThumbUrl=null&width=400&height=400&wmode=window" type="text/javascript"></script>
-Bu Kod'u Web sitenize Eklediğinizde CuceTv Online olcaktir ..
CuceTv nedir ?
-CuceTv Online Video izleme Televiziyonu ücretsiz Bir Tv...
.
Peki Biz CuceTv'de Reklam vere bilecezmi ?
-Evet Tabikide Bunun için iletişim Bana Özel Mesajla Bildire Bilirsiniz
Reklamlar Hepmi Yayinlacaktir ?
- 2 tane yolu var bir video deişim'de Araya Gircek Reklam Olarak Web siteniz ve ya başka bir Reklaminiz Adressi Yayınlanacaktir
ve son olarak sizlere bir kaç Rica'da buluncam
Değerli Arkadaşlar tv mizi Beğeniyorsaniz Paylaşmak istiyorsaniz Bu Kodu Arkadaşlariniza Yollaya Bilirsiniz .
ALTERNATiF Link : CuceTv
Değerli Adminler & Görevli Arkadaşlar CuceTv Forum için açtım Sıkılmayalim diye inş Onaylarsiniz...
CuceTv Sadece Ko-Cuce - vBulletin Forumu için Açılmıştır..
Herkese iyi forumlar inş Beğenirsiniz...
videolari Eklemeye Devam ediyorum eyer Beğendiğiniz Bir Video varsa Bana Özel mesaj'dan ve ya Bu Konuya Cevab yazarak Bildirin Sizin'de Desteğiniz Lazim
inşallah Onaylar'lar Adminler bıtbıtbıtbıt
Son düzenleme: