Cypher Efsane Clanı HeaveN İcin Yaptığım Sarkı

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ~Aydıη
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Cevap: Cypher Efsane Clanı HeaveN İcin Yaptığım Sarkı

+++++++++++++++

Bu ŞArkı SEn Yapmadın Bunun SKy şarkısıda WAr ÇaLınTıDır AlınTı Demedigine Göre ! BekLe 2dk SKY ŞARKISINIda Paylaşam

ŞArkı İmzamDa

Ayrıca Jodie Artık Kheaven :D Amma YAlancısınız Ha Heaven Clan Asisiti CAfe SAhibi Olmasa Yerdim Walla :D

Ayrıca BAzı TartışmaLardan Dolay SKy CLanı Bozuldu

Son düzenleme:

Bu parça çalıntıdır heaven clanından bu şarkıyı RiB (Resul abi yapmıştır yeni nicki D2K yı satın almıştır..

konu klit lütfen

Kilit pls Katılıorum Bazıları çALINTI yapıorlar

Bu ŞArkı SEn Yapmadın Bunun SKy şarkısıda WAr ÇaLınTıDır AlınTı Demedigine Göre ! BekLe 2dk SKY ŞARKISINIda Paylaşam

ŞArkı İmzamDa

Ayrıca Jodie Artık Kheaven :D Amma YAlancısınız Ha Heaven Clan Asisiti CAfe SAhibi Olmasa Yerdim Walla :D

Ayrıca BAzı TartışmaLardan Dolay SKy CLanı Bozuldu

O parça Resul abi tarafından yapılmıştır. Koda Ciddi bir alt yapı ile Profesyonel olarak ilk parça SKY a yapıldı linkini vermiş arkadaşlar dinleyebilirsiniz :)
Ayrıca SKY tartışma vs ile dagılmadı. Direk olarak Clanın kurucusu olan ben ve Kadromusun büyük bir kısmı once serverı sonra oyunu bıraktık. Cılkı cıkmış bir oyunda iyice cıvığı cıkmadan tadında bıraktık. Bıraktıgımızda clanımız 1. sırada idi. Kale aldık 2-3 tane Kral cıkardık. Her istedigimiz yaptık serverda e yeter deilmi artık :) Şu an aynı kadromuz hala görüşüyor birlikte hareket ediyoruz. SKYNetwork un Yönetim kadrosu ağırlıkla bu ekipten oluşuyor. Yani bir dagılma vs yok hala bir aradayız :) Bizimki oyun birlikteligi deildi. SKY clanında olan hiç kimsenin digerinin kardeşin bir farkı yoktu. Zaten bu birliktelikle Başardık o serverda yaptıklarımızı. Ve hala devam ediyoruz.

O donemde Chyper da oynayan arkadaşlarımız bizi merak ediyorlarsa SKYNetwork e gelebilirler :)

garip bir paylaşım hiç bişey anlamadım Dostum Şarkı nerde yaw :D:D

+++++++++++ Super olmus kardesım ..

Geri
Üst Alt