CZ de VS saygısı..!

ACIMASIZ

World Class
Reaction score
1
Web sitesi
www.devilknightempire.com
CZ de vs saygısı

Humansan orcu çekersin köhne bir yere kimsenin olmadığı vs ni yaparsın birissi sana karışıyor ise bu saygısızlıktır. (normal standartlarda cz de vs olmaz burası herkeze açık bir bölümdür amaç np kasmak pk yapmaktır vs için arena bölümü vardır ama yinede vs olduğu bariz ortada ise attack verilmemesi cz de saygılı bir davranıştır oyuncular gözünde)

Eğer orc san bir humanı human townun önünde vs ye çektiyseniz birisi ordan gelip dalıyorsa insanlardan saygı beklenirmi ? Herkezin olduğu yerde vs yapılmaz . Eğer bu kişiyle sen vs yaparken senden ayrı 3 kişi dalıp bir kişiye bu kişi ben oluyorum saygılı ol denmesi ne kdr doğru.

Cz de bir adamı kovalarken magenin biri veya başka bir char bilmeyerek son vuruş yapıyorsa ona töbe töbe küfürü hak ettin demek saygısızlık değilmidir ?

Heleki bu kadar saygıdan bahseden asaslar hep birbirlerine laf eder spike bekletme bilmem nea yapma hiç kusura bakmayın hepiniz bekletiyorsunuz np kasmak için var bu cz pk yapmak adam kesmek için var cz de ks diye bişiy olmaz akıllı olan oyuncu olan adam karşı ırkı keser yok bana ks yaptın yok bilmem nea yaptın diye birbirinize bok atmayın.

Bosland da saygı

Birileri party kurup bosland ve benzeri bir yerde party sini kurmuş kasıyorsa sen asas isen ilk yüzdeyi atıp ne kadar np kaparsam kar düşüncesiyle hareket etmek saygısızlıktır.

Karşı tarafdaki ırk burada exp kasarken db priest açıp ben kesemiyorum nasıl olsa onlarda kesemiyor düşüncesiyle db torment atıp kaçmak rekabettir ama ne olursa olsun ahlaki değildir.

Savaşlarda npc saygısı

Her savaşta nedendir bilinmez bir npc kavgası olur bir party nin peşine birisi takılır sürekli onun peşinde gezer ks atıp np kasma derdine düşer tamam bu oyunda olan birşey np kasıcak bu adam fakat sürekli aynı kişiye aynı hareketi yapmak ahlaki değildir saygısızlıktır.

Savaşlarda param var tp sc aldım deyip sürekli npc arayıp zamanını öldüren insanlara tp lenmek ve hazır npc ye koyman saygısızlıktır . Bu konuda çok tartışma oldu sinirlenip küfür eden çok insan var sinirlenmekte haklılar ama küfür etmek yanlıştır .
(diyeceksiniz sende ettin kardeşim küfür işte kul yapısı herkez dört dörtlük olamaz sinirlenince bende hata yapabiliyorum)

Party içi birbirimize karşı saygı

Party de magelere karşı her zaman bir bağırma laf etme isteği var insanlarda bunu bir mage olarak yazıyorum magede sizin gibi bir oyuncudur arada adam keser arada adam çeker eğer o adamdan party toplama görevi tp istiyorsanız o adam sizi kurtarmak zorunda değildir ama o kişi kurtarma görevi yapıp seni çektiği zaman gözünüzde onu bir numara yapıp sonra party den ayrılıp bir yerde birini tek yakalayıp party de mageye sölemiyorsanız bu adam sizi istediği yerde çekebilir çektiği zaman neden çekiyorsun mal diyemezsiniz bu sizin mallığınızdır o adamın değil.
smiley-laughing.gif

Bir party de bir istek bir defa yazılır kişi gördüyse eğer uygular yada zaman bulursa yapar sürekli

buffff undy +++++++++++ tptppt 44444

yazmak o kişiyi kızdırır bu karşıdaki ve party nizdeki kişiler karşı saygısızlıktır party chati kirletip başkalarının isteklerinin görünmemesine neden olabilir.

Arena saygısı

Birisi vs yapıyorsa ona karışılmaz yada karşı ırckdaki adam kendi ırkınızdaki adamı keserken o adama son vuruş yapıp almak saygısızlıktır..

Vs yaparken party nizdeki priestten restore vb belli bir süre zarfında belli bir hp veren skilleri almak karşınızdakide kullanmıyorsa saygısızlıktır.

Oyuncular arası kişisel saygı

Bazı oyuncularda bazı itemler diğerinden yüksek olabilir diğerinden alçak olabilir sende şu item var sen şölesin bölesin demek, kendi iteminiz yüksek ise karşınıdakine ezik noob gibi kelimeler kullanmak , kişileri itemine göre seviyelendirmek , itemi yüksek adamın herhangi birşeyde karşı tarafın kendisini hiç bir şekilde kesemeyeceğini bildiği için sürekli vs ye çağırmak karşı tarafı kışkırtmak saygısızlıktır..

Cevap: CZ de VS saygısı..!

Gereksiz Olarak Görüyorum

Geri
Üst Alt