Daha Önce Görmediğimiz Bir KSC. // Emu Nun Maradon Map'inin Eklendiği Hali...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan atom_tr
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Cevap: Daha Önce Görmediğimiz Bir KSC. // Emu Nun Maradon Map'inin Eklendiği Hali...

Matrix1536' Alıntı:
Emu ne yapar?
=> Knight Online Usko server'mış gibi davranır ve ona göre cevaplar yollar cliente..Yani usko server'ın sıfırdan yazılması gibi birşey..
Ben şimdi size yaptıklarımı vereyim..

RapidShare: Easy Filehosting

Kurulumunu içinde bulunuyor..

bu database'i kn_online olarak kurun..
Dosyaları bir yere çıkartın.
Önce loginserver sonra ebenezeri açın..
ve oyuna girin

=> RESİMLİ ANLATIM :D
resimlianlatmrofdso7.jpg

=> RESİMLİ ANLATIM :D

ve önemli dipnot:
ARKADAŞLAR SİZ TB_USER'DAN oyuncu açmayın..
char id'leri farklı bir yöntem ile şifreliyor..
Bırakın 74ko'daki gibi oyun içinden açsın charları..

RapidShare: Easy Filehosting

programın geliştirmesi tamamen bana aittir..

Buyrun matrixin paylaştığı emu.

Ayrıca koyduğum 2 resim bende ve birkaç kişide var ( KSC Dahil ). ( Ben Nero )

Son düzenleme:
Cevap: Daha Önce Görmediğimiz Bir KSC. // Emu Nun Maradon Map'inin Eklendiği Hali...

Metriks aganın ilk emusu bu :o:

evt o emu, 1TurKK acımasız aga hö bannedleyen aga hö

beyler boyle 1 server acılmıstı 1 hafta oldu k2 network dava actı froozen network miydi neydi resimleri de war bende gırmıstım hatta usko maradon uzun pelerın pelerın rengı yapabılıon cok gusldı ama kapandı

amanin k2 firmayı kapatsın :D

1sene önceki resim

birileri anlatsın emu nedir neye yarar kullanmamamızdaki sebep nedir onu editlesek 1299 maplarına uydurabilirmiyiz usko maradon için ? :D

birileri anlatsın emu nedir neye yarar kullanmamamızdaki sebep nedir onu editlesek 1299 maplarına uydurabilirmiyiz usko maradon için ? :D

Katılıorum Bu " Emu " Tam olrak Ne Acaba ? Gelistirsek 1299 uyarlayamazmıyız yasak mı biri bişiyLer söLesin :)

Katılıorum Bu " Emu " Tam olrak Ne Acaba ? Gelistirsek 1299 uyarlayamazmıyız yasak mı biri bişiyLer söLesin :)

Emu ne yapar?
=> Knight Online Usko server'mış gibi davranır ve ona göre cevaplar yollar cliente..Yani usko server'ın sıfırdan yazılması gibi birşey.. [ Matrix1536'dan Alıntı ]

Baştan Yazmak Dedigine göre Tam Olarak İşlevsellik Saglamıyor ve tam Bir Bug Dünyası Olduguna Eminim İçinin :) Ses var Görüntü Yok Gibi Bişey Bu Emu Sanırım

daha detay lÜtfen ona gÖre yerlestİrcez bu matrİx ark verdİgİnde database de onun Özellİklerİ ws

emu tam ne İse yariyor kursak bİze faydasi olurmu
sakincalari neler lÜtfen detayli bİlgİ

her konuda bi sorun var ha, matematik sorsan bu kadar hocalara televizyondan tanırdık şimdi seni

her konuda bi sorun var ha, matematik sorsan bu kadar hocalara televizyondan tanırdık şimdi seni

ne alaka her soru soranı televizyonamı çıkarıyolar:pff: +bu emu çok önceden verilmişti alper saolsun yapmıştı :)

Geri
Üst Alt