Farm Server ۩۞۩ DAHA YENİ AÇILDI ۞ 12 AĞUSTOS PAZAR 17:00 ۞ KO-MONTANA ۞ ONLINE KAL KC KAZAN ۞ V.2027 ۩۞۩

TURKISHR4B4LIK isimli charım durduk yere ban yemiştir ilgilenir misin

güzel kardeşim hile yok diyorum kullanmıorum kullandıgıma dairbana kanıt göster
tabi ya progrm ban atıyo valla 15001 ve 15100 oyun portlarına saldırı gorunce bak senin ip hep 15001 ve 15100 ve 80 prtunada saldırıyo uuu cok kotu yaaaaa.
3z3L99.jpg

önce cahırımı açar mısın ve sonra bu sorunu nasıl çözelim ?

adminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
kardeşim şu charı açacak mısın digerinide banlamışsın amacın ney? ben attıgın resimdekilerden birşey anlamam bana deki sh kullanmışsın kops kullanmışsın hangisi varsa ispatla göster böyle durduk yere ban atarak birşey elde edemezsin bu yaptıgın yanlış birşey attıgın bana itiraz ettik diye diger charımı da banlamışsın!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
yooo ban atıyo program sende ip saldırı var ondan bak. 2. charda saldırı gösteriyo ohoooo olma ama
8z3zjk.jpg

eyw kardeşim sizin serverde oynanmaz ben bunu anladım durduk yere ban atıosunuz yok saldırı felan kardeşim ben kendi halimde oynuyorum daha önce de kaç kişiye aynı şeyi yapıpcharını tekrar açtınız

Son düzenleme:
oynamayın kardeşim haksız yere ban atıyorlar itemli 2 charımı banlayıp 2 tane charımıda sildiler bu serverda!!!!!!

Geri
Üst Alt