MYKO DARKKO.NET | New World 'TİTAN' | xACS v.1098 MYKO | Official: 29 MART 2021

Arkadaşlar son lw e kadar kastım size şunu söyleyebilirim, bu sw ye tek kuruş yatıran köpek gibi pişman olur, hani sw bildiğin b.k gibi diyeceğim ama inanın b.k bundan daha güzel, 2 saatte 70 lw oldum mykoymuş sözde, rezalet bir server fire drake demişler alakası yok, 20xx sw den yamalamışlar birşeyleri ama tutmamış, anger kafası var ama skili yok, anger patlıyor öyle yanıp duruyor sağda, ya arkadaşlar son yılların en saçma serverını açmaya geliyor bu adamlar inanın gidin 1299 homeko oynayın daha çok zevk verir, bide sw de herşey berbat dmg berbat ex berbat drop berbat bunlar 1 haftada çözülemez, beta falan hikaye yani, uzun lafın kısası, para yatıranı geçtim oynayan bile pişman olur bu sw de, çünkü emek verilecek bir server değil, hatta bana göre server bile değil. hadi eyv.

bekliyoruz hocam büyük günü 22 temmuz 20:00'da teamcak gelicez fakat sorunsuz acilis yaparsaniz tum useri siz kaparsiniz.

hakkinizda hayirlisi ama üstteki arkadas dogru söylemis tarih degistirin mykotr nin rakibi degilsiniz madur olcak olan biziz user gelmiycek tarih degistirilmesini istiyoruz

Geri
Üst Alt