MYKO DARKKO.NET | New World 'TİTAN' | xACS v.1098 MYKO | Official: 29 MART 2021

Konu Yazar

KnighTeam

Member
Ocak
119
1
uST9vx.png

Wk6Nms.png

OLUDJH.png

FuKkMl.jpg

HRAwAG.png

Merhaba,
Bildiğiniz üzere 2021 yılı itibariyle XACS sistemi ile hizmet vermeye başladık. Bu değişiklikle sizlere alışılmış MYKO sunucuların bir tık ötesine taşıyarak daha uzun ömürlü ve daha eğlenceli bir sunucu hazırlamıştık.

PTESlO.gif

Büyük beğeni toplayan TİTAN sunucumuzdan sonra yeni sunucumuz REVOLUTION hazırlıkları şuanda bütün hızıyla devam ediyor.
Sunucumuz hakkında ayrıntılı bilgi için Forum sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.

HRAwAG.png

qUE3V2.jpg

REVOLUTION sunucumuza başlayacak 10 Clan Liderine 100 DB (DarkkoBakiye) Ve Sürpriz Hediyeler Verilecektir.

HRAwAG.png

pmqVqL.jpg

REVOLUTION
sunucumuza başlayacak 20 Şanslı oyuncumuza 50 DB (DarkkoBakiye) Ve Sürpriz Hediyeler Verilecektir.

DARKKO GELİYOOOOR

darkko geliyor darkko yaralel yareleeee

HRAwAG.png

QWmKsi.jpg

HRAwAG.png

mcW0nM.jpg

HRAwAG.png

LYFzX4.jpg

HRAwAG.png

7Edwhk.jpg

HRAwAG.png

VWm1Td.png

Merhaba; Yeni sunucumuz REVOLUTION ve Yeni AntiCheat sistemi XACS ile birlikte Database üzerinde çeşitli yenilikler yapıyoruz. Serverimiz ile ilgili ufak bilgi başlıkları aşağıdaki şekildedir. Daha ayrıntılı bilgilere Forum sayfamızdan ulaşabilirsiniz.

fFTZNT.png

y8YJ4l.png

ulD5PF.png

USAXOW.png

jeMuQz.png

iwoVe6.gif

tN1FPo.jpg

Son düzenleme:
Hayırlı olsun. PK sunucunuzda uzun zamandır oynuyorduk Sametin ölümünden sonra baya bi ilgisizlik olmuştu ama bu proje inşallah iyi olur.

BERTAN ekibi Pk swnizde olduğu gibi tekrar sizinle olacak. Clanca tek isteğimiz lütfen son dönem mykolar gibi Myko nun doğasına karşı etklinlik ve eventler yapıp server ömrünü kısaltmamanız. Birde tavsiye itemi lütfen zor tutun 2. günden pazarda shard raptor görünce oyundan soğumasın millet. Useri cz ye çekmek amacınız bu doğal ama cz ye çekecez diyede emc ve lüferide tamamen öldürüp solo playerleride dışlamayın. Şimdiden hayırlı olsun önerilerimizi dikkate alırsanız emin olun çok şey fark edecektir.

version yükseltmeniz iyi olmuş. VULCANO version vardı osko da eskiden o zaman siz varmıydınız bilmiyorum 19xx mykoydu problemleri vardı biraz ama gerçekten efsane bişeydi o tarz olacaksa her türlü yürür bu proje ama sorunsuz olması gerekiyor. Dupe , koxp falan önmel almanız lazım

Hayırlı olsun 4 sene önce oynamıştım Darkkoda ko ya 6 aydır tekrar başladım sabırsızlık ile bekliyorum sunucunuzu

Balık, maden olmaması çok güzel zaten en çok sevilen versionlardandı 19xx version myko ile birleşince tadından yenmez bütün hazırlıklarınızı yapın açılışa kadar ekibiniz sağlam olsun kusursuz bi açılış bekliyoruz darkkodan

Sametin ölümünden sonra, Myko olarak bu server tekrar canlanacağını düşünüyoruz... Tarih verirseniz planımızı ona göre yaparız. 1 party asas beklemedeyiz. HAYIRLI OLSUN

Rahmetli Samet ölünce murat alver ve talha albayrak satın almış burasını soachs ile acıyor boşa girmeyin patlıcak arkadaşlar bilen bilir soachs ile acılan serverleri hepsi leş 1 günde patlıyor boşa oynamayın darkko samet ölünce bittti bu murat alverleri tanıyanlar tanır dolandırıcılar

Rahmetli sametin ölümünden sonra ailesi sahip çıkmıştır ekmeklerine suan annesi gülten hanım bakıyor sunucuya arkadaşlar bilip bilmeden konuşmayın hayırlı uğurlu olsun abla.

Dayı konuyu 11 ocakta açmışsın bugun 28 şubat yani 1 mart de sen buna hala bir tarih yazmıyor. Yahu sizi bekleye bekleye bi dünya sw acildi başlamadım hiç birine bosuna paramı çar çur etmiyim diye ama sizde karar verin yoksa daha da konunuza bakmayacagım.

Merhaba Sevgili #DARKKO Oyuncuları;
Bildiğiniz üzere 7 yıllık PK sunucusu deneyimimizden sonra v.1970 alt yapısı bulunan FireDrake ve MYKO birleşimi modern bir sistem geliştirmeye başladık. Bunun duyurusunu sizlere daha önce yapmıştık. Peki bu duyuruyu yapalı uzun bir zaman oldu ve neden hala bir tarih belirlenmedi diye çokca mesaj alıyoruz. Kısaca belirtmek isteriz ki bu geçeceğimiz sistem tamamen baştan tasarlandıgı için sorunsuz ve kusursuz olabilmesi açısından ince elenip sıkı dokunmaktadır. Bu sebeple AntiChat sistemi ve Database geliştirme sürecimiz devam etmektedir.. Değerli oyuncularımız bekliyoruz diye hiç üzülmenize gerek yok çünkü beklediğinize değecek 'HERMES' sunucusu sizlere en iyi hizmet ve oyun zevkini yaşatabilmek için hazırlanıyor. Şuanda açılış için kesin bir tarih veremiyoruz fakat en kısa sürede işlemlerimizi bitirip bu büyük projemizin açılış tarihini sizlerle paylaşacağız. Facebook Sayfamızı ve KO-CÜCE Tanıtım konumuzu takipte kalın.

Beklenen 19xx server 3 aydır sizi bekliyoruz artık açacaksanız açın. Tarih verin net tarihe ihtiyacımız var.

Geri
Üst Alt