MYKO DARKKO.NET | New World 'TİTAN' | xACS v.1098 MYKO | Official: 29 MART 2021

Bizde oynadık betada, zaten betanın amacı bu sorunları ve problemleri çözmek. Serveri test etmek ? Premiumlar düzeltildi, upgradeler düzeltildi, droplar düzeltildi reklamcı falan değilim nickim galericiaydın dı hatta. Zaten betanın amacı bu sorunları bulmaktı. Bu kadar emek verilen bir yerde bu kadar acımasız eleştiri yapmak biraz vicdansızcadır. Kanaatimce bu server diğer mykolara milat olacak kadar iyi bir server olacak. Betada ki user sayısından anlayacağınız kadarıyla dolup taşacak. Umarım verdiğiniz emeğin hakkını alırsınız iyi günler.
ben gm ye emeğimin karşılığında saçma sapan durumlarla karşılaştığım zamanlarda yazdığımda gerekli açıklamayı yapmak yerine şans yapacak bir şey yok yazması acımasızlık değil benim düşüncelerimi dile getirmem mi acımasızlık? Ayrıca sizin sw nin kalabalık oluşu anlayışınız ne çok merak ettim açıldıgı gunden berı oynadım dune kadar en fazla bdw giriş sayısı 100 e 100 oluyordu hadi gırmeyen de 100 kısı de ki o kadar yok eminim 300 kişi 150 ye 150 bu mu kalabalık? kardeş bu kadar toz pembe bakmayın bende güzel olsun isterim niye isterim çünkü emek verebileceğim adam gibi bir sw olsun da oynayayım dıye kac gundur sw bakıyorum sw nın batmasını falan ıstedıgım yok adamlara oyundan yazınca ılgılenmedıler bende burada dusuncelerımı dıle getirdim belkı de bu yazdıklarımı okuyup daha dıkkatlı olurlar olumlu bır şey yapmış olurum sız acımasızca yargılamayın asıl beni

senin zihniyetin herşeyi eleştiren bi zihniyet. Haksızlık yok adamlar pre oranları düşüldü dedi. Ayrıca pusta milletin çekip sonradan kapatılan bi item yok götünden uydurma. Betada ne bekliyordun bilader ? 500 user beta için sana yeterli gelmiyorsa girdiğin sw lerdeki buglu rank ve event girişlerine hayran kalmaya devam et.

senin zihniyetin herşeyi eleştiren bi zihniyet. Haksızlık yok adamlar pre oranları düşüldü dedi. Ayrıca pusta milletin çekip sonradan kapatılan bi item yok götünden uydurma. Betada ne bekliyordun bilader ? 500 user beta için sana yeterli gelmiyorsa girdiğin sw lerdeki buglu rank ve event girişlerine hayran kalmaya devam et.
kafada parlayan royal emblem midir nedir onu bir kısım aldı bir kısım almadı istediğine sor bilmiyorsan ama sen hala boş yapıyorsun açıldığı gunden beri yalamalık yapan kendi karakteri olmayan adamın tekisin hala hakaret etmeye devam ediyorsun hangi 500 user? bizim gormedıgımız senın gordugun 500 kısıyı bize de getir görelim? ayrıca kimse pre oranları düşüldü demedi tam tersine adamlar exp preyle 62 olduktan sonra gm switch pre düzeltildi diye notice geçti madem düşürüldü diye duyuru yaptılar neden düzelttiler ki? yazarken biraz beynini de kullan sadece parmaklarını değil. madem haksızlık yok gm ye söylenince haa gerekeni yaparız merak etmeyin ya niye dediler biz size prelerin durumunu duyurduk oranlarını dusurduk diye niye söylemediler ? kimi neden nasıl savunduğuna dikkat et her yerden açık veriyorsun hiç bir halt bildiğin yok tek yapmaya çalıştığın servere yalakalık yapmak başka hiç bir şey değil benim zihniyetim herşeyi eleştiren bir zihniyet değil olanı olduğu gibi söyleyen bir zihniyet ama senin zihniyetin serverde ne sorun olursa olsun körlemesine umrunda olmadan devam eden ve insanları yanıltmaya çalışan bir zihniyet

kafada parlayan royal emblem midir nedir onu bir kısım aldı bir kısım almadı istediğine sor bilmiyorsan ama sen hala boş yapıyorsun açıldığı gunden beri yalamalık yapan kendi karakteri olmayan adamın tekisin hala hakaret etmeye devam ediyorsun hangi 500 user? bizim gormedıgımız senın gordugun 500 kısıyı bize de getir görelim? ayrıca kimse pre oranları düşüldü demedi tam tersine adamlar exp preyle 62 olduktan sonra gm switch pre düzeltildi diye notice geçti madem düşürüldü diye duyuru yaptılar neden düzelttiler ki? yazarken biraz beynini de kullan sadece parmaklarını değil. madem haksızlık yok gm ye söylenince haa gerekeni yaparız merak etmeyin ya niye dediler biz size prelerin durumunu duyurduk oranlarını dusurduk diye niye söylemediler ? kimi neden nasıl savunduğuna dikkat et her yerden açık veriyorsun hiç bir halt bildiğin yok tek yapmaya çalıştığın servere yalakalık yapmak başka hiç bir şey değil benim zihniyetim herşeyi eleştiren bir zihniyet değil olanı olduğu gibi söyleyen bir zihniyet ama senin zihniyetin serverde ne sorun olursa olsun körlemesine umrunda olmadan devam eden ve insanları yanıltmaya çalışan bir zihniyet
Sen tam bir salak oç sun. O dediğin şeyi kimse pustan almadı chaosa girenlere ödül olarak veriliyordu amk şizofreni.

BUNLAR İTEMSİZ KASMALI BETA DA ÇEKİLENLER.

DARKKO 2021-2021 USKO ANILARINI CANLANDIRIYOR..

g6633Q.jpg

qvvo63.jpg

nll1Pl.jpg

vPPMY6.jpg

2aaGYq.jpg

Y66zM6.jpg

VDD4AZ.jpg

aYYkoQ.jpg

0zzMPW.jpg

9NN6ak.jpg

Not olarak yukarda yorum yazan arkadaş officiale başlayıp ilk kc çekeceklerden olacaktır :D Betasında ırk vardı officiali görünce kuduracak. Saygılarımla.
SW BİLDİĞİN B.K beyler, bu yalama pijlere inanıpta paranızı kaptırmayın çünkü 2. günü değil 2. saatinde pişman olacaksınız.

r15dbV.png

Maxikonun itliğini yapmaya devam et eğer darkkoya bidaha dil uzatırsanız bedeli ağır olur çöp ekip bilginiz olsn öpüyorum o pak alnınızdan.

SERVERE BAŞLAYACAKLAR OKUSUN ÖNEMLİ UYARI!!!!

Arkadaşlar yeni yorum bakanlar için açıldığı günden beri beta serverinde oynuyorum ve kendi düşüncemi söyleyecek olursam büyük oranda patlayacağını ve işe yaramayacağını düşünüyorum betada ilk 62 lvl olana officialde 50 tl ödül var yazıldı klan olarak switch pre çekip en hızlı kasan klan olduğumuz halde 59 lvl iken switch prenin buglu olduğunu öğrendik ve o kadar saat geçmesine rağmen gm ler bu konu hakkında bilgi vermediler. biz 59 lvl iken switch prenin buglu olduğunu bilip exp pre ilen kasan bir kaç adam varmış 62 olmuş düşünün biz switch pre ile onlar exp pre ile kasıyor onlar 62 iken biz 59 uz ayrım yapılması için daha net söyleyeyim exp preyle apostleden gelen exp 2m switch preyle apostleden gelen exp 400k hızımızı siz hesap edin. bu konuyla ilgili hiç bir yaptırım uygulamadılar. Bunun dışında bu kadar zaman geçmesine rağmen açtıkları kendi severlerinin dropları ve upg. oranları hakkında hiç bir şey bilmiyorlar. millet oyundayken gm ler boss kesip içinden ne çıkıyor diye bakıyor :) Serverin en büyük dezavantajı da Power Up Store (PUS) yönetiminde. Servere giriyoruz pk da ışımıze yarayacak pus ekıpmanları almaya çalışıyoruz oyundakı bir kaç kişi aldıktan snra nedense bir kaç saat snra o itemi kaldırmışlar anlayamadık adamlardan da silmediler :D haricinde Trina ile +3 den +4 e item basarken inanılmaz bir yanma oranı var pustan trina çektikten sonra +4 bastıgınız item yanacaksa ne anlamı var para harcamanın. itemi busla atıyorsunuz +6 ya kadar gidiyor trina ile atıyorsunuz +4 e yanıyor şimdi bir kaç kişi çıkıp diyecek sende busla at myko db de trina bedava iken 70 questini +6 ya kadar trinasız atmayı deneyebilecek cesur gerçek babayiğitler haricinde kimse boş konuşmasın :) upg. oranları karman çorman anlayacağınız +7 paper kıyafet basamıyorsunuz mage veya priest için :D bir diğer konuya gelecek olursak ise Serverde kesinlikle okçu oynamayın okcunun 57 skılı yok 60 skılıne de cooldown koymuşlar ve attığınız 10 skilin 8 veya 9 tanesi 70 vuruyor :D yani okçu çöp. Mage staf ile bir adamı warrıordan hızlı kesebiliyor ve wood staf ile seri seri 650 700 vuruyor myko serverde buff sc ile 3-3.5 k hp olduğunu düşününce ne demek istediğimi anlarsınız. Bir diğer mage saçmalığı ise warrior halinizle ustunuzde lupus pendant varken sundriesten lighting rezistanse iksiri alıp bastığınız halde lr magenin hangi skilini atarsa atsın kitleniyor olmanız :D Darkko ekibi veya başka arkadaşlar serveri kötülemek için böyle bir yorum yazdığımı düşünebilir ama kesinlikle düşünmesinler ben açıldığı akşamdan beri oynadığım ve edindiğim deneyimleri paylaşmak için yazıyorum myko değil de başka bir db olsa umursamazdım ama myko db ye emek verecek para harcayacak o kadar insan var her şeyi toz pembe görmesinler akıllarında bir fikir olsun diye bu yazımı paylaşıyorum. Ayrıca bu beta olur böyle şeyler officialde böyle olmaz diyen arkadaşlar için zaten betanın devamı aynı db official pek bir şeyin değişeceğini veya düzeleceğini ümit etmeyin derim herkese hayırlı forumlar hayırlı oyunlar.

@kLeiZa
kardeş tek soru soracağım betayı itemsiz ve exp kasmalı açmalarının nedenini söylermisin bana?? keyiften öyle açmadılar herhalde cevap bekliyorum şimdi' den teşekkürler :))))

ve pustan kaldırıldı ama bazı oyuncular hayla kullanmaya devam ediyordu dediğin item Dark Special (Emblem) PUSTAN ÇEKEN OYUNCULARDAN TAMAMEN SİLİNDİ. 1 günlük görevi vardı maradon npc de olayı fark ettiğimde bende npc görevi ile aldım kendime
:)

Sen tam bir salak oç sun. O dediğin şeyi kimse pustan almadı chaosa girenlere ödül olarak veriliyordu amk şizofreni.
sende bu kadar akılsız bir adamsın sw açıldı 45 dk sonra adamların kafasında o amblemden vardı apostle slotundayken slota gelen adamlarda gördük sw açıldıktan 45 dk sonra bizim görmediğimiz hangi chaos oldu da o adamlar o amblemi aldılar ? bak tank warrior yazmış dark special amblem diye sende akıl olsa ne olduğunu bilirdin işte boş konuşuyorsun anca ben görevi olduğunu bilmiyordum ama pustan alındı o item onu biliyorum

sende bu kadar akılsız bir adamsın sw açıldı 45 dk sonra adamların kafasında o amblemden vardı apostle slotundayken slota gelen adamlarda gördük sw açıldıktan 45 dk sonra bizim görmediğimiz hangi chaos oldu da o adamlar o amblemi aldılar ? bak tank warrior yazmış dark special amblem diye sende akıl olsa ne olduğunu bilirdin işte boş konuşuyorsun anca ben görevi olduğunu bilmiyordum ama pustan alındı o item onu biliyorum
Vay akılsız gerizekalı görevi yapılan DARKKO %20 EXP emblemi diyor. Oğlum ne ağlak adamsınız ya. Neyse sizin gibi geri zekalılara en güzel cevabı darkko 3 ağustosta verecek. Gerçi girip oynayacan sende görürsün

@kLeiZa
kardeş tek soru soracağım betayı itemsiz ve exp kasmalı açmalarının nedenini söylermisin bana?? keyiften öyle açmadılar herhalde cevap bekliyorum şimdi' den teşekkürler :))))

ve pustan kaldırıldı ama bazı oyuncular hayla kullanmaya devam ediyordu dediğin item Dark Special (Emblem) PUSTAN ÇEKEN OYUNCULARDAN TAMAMEN SİLİNDİ. 1 günlük görevi vardı maradon npc de olayı fark ettiğimde bende npc görevi ile aldım kendime :)
kardeş özellikle şu 2. yorumun için teşekkür ediyorum sw açılır açılmaz chaostan alındığını iddaa eden arkadaşa güzel bir cevap niteliğinde olmuş. Görevinin olduğunu bilmiyordum ama bak bu da bir eksiklik ki pustan item silinip görevi var diye duyurulmadı buda ne kadar az ilgilenildiğinin kanıtıdır zaten. kardeş keyiften öyle açmadılar ya diye bir şey mi var? serverin açılacağının duyurulduğu tarihe bak o kadar zaman sonra betası açılınca yaşanan sorunlara bak. Ayrıca benim özellikle vurguladığım şeyler gm ilgisizliği ve bilgisizliğidir ki buda myko serverde önemli olduğu kadar hiç bir serverde önemli değildir heralde. örnek istersen upg. oranları ve trina muhabbetini paylaşınca mantıklı bir açıklama yerine tamamen şans denmesi, swtich pre bozuk olduğunu biz onunla kastığımız halde 58 lvl iken adamların exp preyle 62 olduktan sonra duyurulması, üstüne üstlük bunu paylaştığımızda bakarız ya bir çaresine gerekeni yaparız gibi saçma bir açıklama yapılması vs. vs. umarım istediğin cevapları duymuşsundur bizzat yaşadığım şeyler bu benim bireysel olarak kim bilir kimler neler yaşamıştır bilemiyoruz.

Vay akılsız gerizekalı görevi yapılan DARKKO %20 EXP emblemi diyor. Oğlum ne ağlak adamsınız ya. Neyse sizin gibi geri zekalılara en güzel cevabı darkko 3 ağustosta verecek. Gerçi girip oynayacan sende görürsün
oyunda nickim POSTMAN dı showtime klanındaydım şuan oyunu bıraktım başka bir andream serverde oynuyorum gelirsen beklerim Levi_Ackerman pm atarsan mutlaka bana ulaşırsın oradan da gereken cevabı veririm şu yaptığın %20 exp veriyor demen varya o amblemin seni daha da batırdı ilk 62 olana ödül verilecek serverde 1 kısım amblemi alıyor kalan kısım almadan item pustan siliniyor işte hak işte adalet değil mi :D yazık beyni olmadan vücudunu hareket ettiren ve yazı yazan insanlara acıyorum :D

ha bu arada inşallah verir, inşallah güzel olur da belki de bizim yorumlarımızın da etkisi olmuştur diye seviniriz.- kimsenin bir şeye emek verdikten sonra hezimete uğradığını görmek istemem zaten yorumlarımda herhangi bir hakaret veya kötü temenni yok sadece tecrübe ve kişisel görüş var tabi bunu anlayamayacak beyinler de yazıyı okuyor en basite indirgemek lazım cümleleri :D

Geri
Üst Alt