MYKO DARKKO.NET | New World 'TİTAN' | xACS v.1098 MYKO | Official: 29 MART 2021

Farklı server yöneticileri, paralı reklam itleri, reklam atıp 10 20k kc için anasını siktirenler saçma sapan yorumlar atıyor :)
Millet sizin ne kadar kansız olduğunuzu anladı artık..

DARKKO.NET Oynayabileceğiniz Usko anılarını geri getiriyor ben tavsiye ediyorum (REKLAMCI DEĞİLİM)
REKLAM YAPANINDA A.KOYAYIM

oyunda nickim POSTMAN dı showtime klanındaydım şuan oyunu bıraktım başka bir andream serverde oynuyorum gelirsen beklerim Levi_Ackerman pm atarsan mutlaka bana ulaşırsın oradan da gereken cevabı veririm şu yaptığın %20 exp veriyor demen varya o amblemin seni daha da batırdı ilk 62 olana ödül verilecek serverde 1 kısım amblemi alıyor kalan kısım almadan item pustan siliniyor işte hak işte adalet değil mi :D yazık beyni olmadan vücudunu hareket ettiren ve yazı yazan insanlara acıyorum :D
Bak bu yazdıklarını 4 ağustosta söyle bu yamyamlara doğru diyon abi derler, hatta hiç cevap bile vermezler, bu kudur köpeklerin sesinin bu kadar çok çıkmasının nedeni suçluluk psikolojisi, şu an 3 ağustosu bir atlatım sonra siktiri çekicez alayına düşüncesindeler, ki onuda yapıcaklar, dereyi geçmeye çalışıyorlar çöp tenekesi serverla.

Bak bu yazdıklarını 4 ağustosta söyle bu yamyamlara doğru diyon abi derler, hatta hiç cevap bile vermezler, bu kudur köpeklerin sesinin bu kadar çok çıkmasının nedeni suçluluk psikolojisi, şu an 3 ağustosu bir atlatım sonra siktiri çekicez alayına düşüncesindeler, ki onuda yapıcaklar, dereyi geçmeye çalışıyorlar çöp tenekesi serverla.
kardeş ben sv ye çöp demedim ama o haksızlık olur ortada bir emek var ama tutunamayacağını düşündüm inşallah beni utandırır ve başarılır olur çünkü sonuçtao svye girecek ve parasını emeğini zamanını ortaya koyacak adamlar var onlara yazık olmaz inşallah bunlar sadece boş beleş sw nin çakallığını yapan sadece küfür eden insanlar havlamaya devam edebilirler sıkıntı yok benim için. 3 ağustosta da burdayım 300 ağustosta da burdayım sw başarılı olunca ben bozulmuş olmayacamki karşımdaki insan yazdıklarımı sadece gözüyle değil beyniyle okuyup algı süzgecinden geçirse her şey hallolacak tek yaptığı hakaret ve küfür etmek

kardeş özellikle şu 2. yorumun için teşekkür ediyorum sw açılır açılmaz chaostan alındığını iddaa eden arkadaşa güzel bir cevap niteliğinde olmuş. Görevinin olduğunu bilmiyordum ama bak bu da bir eksiklik ki pustan item silinip görevi var diye duyurulmadı buda ne kadar az ilgilenildiğinin kanıtıdır zaten. kardeş keyiften öyle açmadılar ya diye bir şey mi var? serverin açılacağının duyurulduğu tarihe bak o kadar zaman sonra betası açılınca yaşanan sorunlara bak. Ayrıca benim özellikle vurguladığım şeyler gm ilgisizliği ve bilgisizliğidir ki buda myko serverde önemli olduğu kadar hiç bir serverde önemli değildir heralde. örnek istersen upg. oranları ve trina muhabbetini paylaşınca mantıklı bir açıklama yerine tamamen şans denmesi, swtich pre bozuk olduğunu biz onunla kastığımız halde 58 lvl iken adamların exp preyle 62 olduktan sonra duyurulması, üstüne üstlük bunu paylaştığımızda bakarız ya bir çaresine gerekeni yaparız gibi saçma bir açıklama yapılması vs. vs. umarım istediğin cevapları duymuşsundur bizzat yaşadığım şeyler bu benim bireysel olarak kim bilir kimler neler yaşamıştır bilemiyoruz.

bu bir beta userler hataları bulsun diye böyle bir tarzda beta açıldı ve defalarca sorunlar şikayetler öneriler için foruma girip bildiriniz denildi sen foruma gidip yazacağına gelip buraya böyle yazılar yazıyorsan amacın farklı diye düşünürüm. yazdıklarının bazılarını bende betada yaşadım ama sonradan pk mı da attım yani ksclerde olduğu gibi :)

Birilerinin anlamadığı şu, iyi olana niye kötü diyelim, kötüye kötü deriz, bu sw b.k arkadaş düzelicek bir serverda değil. görüşürüz cumartesi günü hadi bakalım.

bu bir beta userler hataları bulsun diye böyle bir tarzda beta açıldı ve defalarca sorunlar şikayetler öneriler için foruma girip bildiriniz denildi sen foruma gidip yazacağına gelip buraya böyle yazılar yazıyorsan amacın farklı diye düşünürüm. yazdıklarının bazılarını bende betada yaşadım ama sonradan pk mı da attım yani ksclerde olduğu gibi :)
kardeş gm lerin bilgisizliğini ve ilgisizliğini forumda yazınca olacak olan şey forumdan banlanmaktan başka bir şey değildir. dünkü çocuk değilim yaşım 26 ne olacağını biliyorum sen de bunu tahmin edemiyorsan diyecek pek bir şeyim yok sana. yazdıklarımın 2. kısmını ile alakalı bir şey yazmadığına göre ya okumamışsın ya kabulleniyorsun ki yazılarıma cevap verdiğinden beri yazdığın tek şey bu beta sorunları çözmek için var. gm lerin bilgisizliği ve ilgisizliği çözüm bulunabilecek şeyler değil insan yapısı ve karakteri bu bir sv için değiştirmez ben darkkonun başka dblerinde de oynadım ve AKINGAMING den sonra en uzun soluklu ve severek oynadığım db darkko idi şuan kötü olduğunu düşünüyorum ve yazıyorum bu kadar kafanıza takmanıza gerek yok. neyse benden bu kadar daha fazla yazıp uğraşmayacağım size iyi oyunlar inşallah iyi olur inşallah pişman olmazsınız

kLeiZa sen girme kardeş ağlayıpta durma yarın tercih edenler dolduracak zaten sunucuyu. Karı gibi mızmılanma.

kardeş gm lerin bilgisizliğini ve ilgisizliğini forumda yazınca olacak olan şey forumdan banlanmaktan başka bir şey değildir. dünkü çocuk değilim yaşım 26 ne olacağını biliyorum sen de bunu tahmin edemiyorsan diyecek pek bir şeyim yok sana. yazdıklarımın 2. kısmını ile alakalı bir şey yazmadığına göre ya okumamışsın ya kabulleniyorsun ki yazılarıma cevap verdiğinden beri yazdığın tek şey bu beta sorunları çözmek için var. gm lerin bilgisizliği ve ilgisizliği çözüm bulunabilecek şeyler değil insan yapısı ve karakteri bu bir sv için değiştirmez ben darkkonun başka dblerinde de oynadım ve AKINGAMING den sonra en uzun soluklu ve severek oynadığım db darkko idi şuan kötü olduğunu düşünüyorum ve yazıyorum bu kadar kafanıza takmanıza gerek yok. neyse benden bu kadar daha fazla yazıp uğraşmayacağım size iyi oyunlar inşallah iyi olur inşallah pişman olmazsınız

gmlerin ilgisizligini görmedim bana hep dönüş yaptılar. emblem konusunda bir hata olabilir ama 1 lwl de iken madadon worm quest npcsinde gorev vardı. fark edenler direk ordan aldılar zaten pustan degil. forumdan veya sayfadan yazan o kadar kişi gordüm banlandığını görmedim ki banlansa bile bir user olarak bende karşılık veririm böyle bir olaya. bundan ziyade betayı erken kapatmalarının nedeni de officiali sağlıklı yetiştirebilmek içindi. bir çok sorunu bugu hatayı vs. düzelttiler geri kalanıda şuan düzeltiyorlar. yorumun için ve güzel dileklerin için teşekkür diyorum iyi forumlar dilerim.

Birilerinin anlamadığı şu, iyi olana niye kötü diyelim, kötüye kötü deriz, bu sw b.k arkadaş düzelicek bir serverda değil. görüşürüz cumartesi günü hadi bakalım.

kimse sen ve yanındaki için iyi kötü bile demiyor satılık köpek diyorlar farkındamısın? kim olduğunu biliyorum bunu da unutma kelimelerini iyi belirle :) yakıştıramadım sana ve yanındakine bu saatten sonra bende farklı göreceğim sizi bilesiniz. öğlen bu konudan ksc alıp senin facene attığım saat ile senin buraya yazdığın yorumun saatleri ve dakikaları uyuşuyor :)))) daha da yazamıyım mı? o senin facene attığım kscyide ve kscye yaptığın yorumu da kaldırmışsın yunus emre :)))) yeterli bu kadar açık konuşma :)

KONU GÜNCEL. Bırakın beyler hiç laf dalaşı yapmayın bugün açılış 21:00 da ak göt kara göt çıkacak ortaya.

hakkinizda hayirlisi ama üstteki arkadas dogru söylemis tarih degistirin mykotr nin rakibi degilsiniz madur olcak olan biziz user gelmiycek tarih degistirilmesini istiyoruz

Merhaba. Tanitimda bulunan upgrade oranlari güncel degildir. Beta sürümden sonra en uygun upgrade oranlari ayarlanip güncelleme yapilacaktir.

Geri
Üst Alt