Konu Yazar
AlbertDeDazo
Well-Known Member
- Haz
- 1,379
- 33
onceLikLe Sa.
Adım:Mehmetcan[Memo Ağa] Yasım:17 İstanbuL/Mecdiyeköy'de yaşıyorm.
FobiLerim: YuksekLik korkusu hö
: korkarım ağa.
HobiLerim:Necr0(kerem)Le FreeStyLe yapmak :haha: Herkes gibi Pc:rock: Ko-cuce
NargiLe Rap'm :haha:
Usko ve Pwp Hayatm
Tam oLarak hatırLamıyorum sanırım 6. Sınıfa giderken fiLan Uskoya başLadım.2 sene boyunca uskoda oynadım Sonra charım hack yiyince tamamen bıraktım bidada oynamadım Private-serverLara gördüm merak ettim araştırdım ve başLadım :haha: Bir çok Private-serverda oynadım waLLa isimLerini biLe hatırLamıyorum ama iLk oLanı Turkgamerdi sanırım.Private ServerLardan bir çok arkadaş tanıdım.Burda oLmaktan mutLuyum Foruma geLmemde destek çıkan kerem e Yektaya teşekkrLer.
BeLLi başLı AğaLar hö
Alpereks:Alper ağa Server Tanıtıma qirdinmi 4-5 saat konu ktLeyen ağa :haha:
Görkem(hiimoki):Kendi Serverını açan ağa iyi aiLe cocuqu + online oyun manyağı oLan ağa :haha:
Necr0:Kendini Rap e adayan :haha: ve FreeStyLe atıştıqım ağa
JrSmoke:Yekta Ağam hö hangi pwp e qeçsek beraber DersLerine önem veren ağa :haha:
JrSnayper:Cok Agresif oLan ağa en ufak bişeyi kavgayı donusturebLir :haha:
Fresky:Photo[Şopar] ağa :haha:
WayTooBad:Oğuz ağa cok iyi biridir Rock dınLer bi tek o yönunu sevmıyorum
Bigahega:BigAğa dır berkin hö anLamanı bıLmedıgım yabancı keLime oLursa ona sorarım :haha:
Matrix1536:Forumu duzene sokan ağa
ЦnstabŁe:Db editr e yenı basLayan ağa Wc e qıdınce notebook unu yanında götüren ağa :haha: Forumda bn dahiL birçok kişinin awatarLarını yapmıştır hö
Xreturuns:Beraber iLk miniLoper oLduğum ağa Server Tanıtıma girdiginde çıkmaz hö
Bykaraer:Her zaman SeLammm bn geLdim die chat e yazan ağa :haha: onLine oyun manyağı hö
_Wurucu_:FireDrake Skinde kımse eLine su dökemeyen ağa :haha:
Baştan sona okuyan herkese teşekkurLer
Dazo !
Adım:Mehmetcan[Memo Ağa] Yasım:17 İstanbuL/Mecdiyeköy'de yaşıyorm.
FobiLerim: YuksekLik korkusu hö
HobiLerim:Necr0(kerem)Le FreeStyLe yapmak :haha: Herkes gibi Pc:rock: Ko-cuce
Usko ve Pwp Hayatm
Tam oLarak hatırLamıyorum sanırım 6. Sınıfa giderken fiLan Uskoya başLadım.2 sene boyunca uskoda oynadım Sonra charım hack yiyince tamamen bıraktım bidada oynamadım Private-serverLara gördüm merak ettim araştırdım ve başLadım :haha: Bir çok Private-serverda oynadım waLLa isimLerini biLe hatırLamıyorum ama iLk oLanı Turkgamerdi sanırım.Private ServerLardan bir çok arkadaş tanıdım.Burda oLmaktan mutLuyum Foruma geLmemde destek çıkan kerem e Yektaya teşekkrLer.
BeLLi başLı AğaLar hö
Alpereks:Alper ağa Server Tanıtıma qirdinmi 4-5 saat konu ktLeyen ağa :haha:
Görkem(hiimoki):Kendi Serverını açan ağa iyi aiLe cocuqu + online oyun manyağı oLan ağa :haha:
Necr0:Kendini Rap e adayan :haha: ve FreeStyLe atıştıqım ağa
JrSmoke:Yekta Ağam hö hangi pwp e qeçsek beraber DersLerine önem veren ağa :haha:
JrSnayper:Cok Agresif oLan ağa en ufak bişeyi kavgayı donusturebLir :haha:
Fresky:Photo[Şopar] ağa :haha:
WayTooBad:Oğuz ağa cok iyi biridir Rock dınLer bi tek o yönunu sevmıyorum
Bigahega:BigAğa dır berkin hö anLamanı bıLmedıgım yabancı keLime oLursa ona sorarım :haha:
Matrix1536:Forumu duzene sokan ağa
ЦnstabŁe:Db editr e yenı basLayan ağa Wc e qıdınce notebook unu yanında götüren ağa :haha: Forumda bn dahiL birçok kişinin awatarLarını yapmıştır hö
Xreturuns:Beraber iLk miniLoper oLduğum ağa Server Tanıtıma girdiginde çıkmaz hö
Bykaraer:Her zaman SeLammm bn geLdim die chat e yazan ağa :haha: onLine oyun manyağı hö
_Wurucu_:FireDrake Skinde kımse eLine su dökemeyen ağa :haha:
Baştan sona okuyan herkese teşekkurLer
Dazo !
Son düzenleme: