Db den Db Ye user Aktardim Ve Sorun ...! Help

Konu Yazar

sensiziim

Member
Haz
37
0
arkadaslar eski db imdeki userleri felan yeni db ye aktardim ve soyle bi sorun veriyor ebenizer

2021-6-23 12:0, before All Kinghts

2021-6-23 12:0, before All Knights User

2021-6-23 12:0, before All LoadKnightsAllianceTable

2021-6-23 12:0, before All LoadKnightsSiegeWarTable

daha dogrusu acmiyor kapaniyor hemen daha sonrasinda ise sorun test etmek icin knights tablelerini atmadim sorun vermeden acti . ama charlar gelmiyor oyunu acinca sorunsuz bir sekilde eski db den yeni db ye nasil aktaricam cozemedim cunku dunya kadar acc var kafayi yememek elde degil. knights tablelerini atinca hata veriyor. nasil cozecem bi yardim olursa sevinirim.

Cevap: Db den Db Ye user Aktardim Ve Sorun ...! Help

kardes sunları aktar ACcountChar , userdata, tbuser, knıghts, knıghts_user, warehouse birde sanırım deleted_accont_char ama o olmayabilir sen yukardakileri gecir bi daha dene

dene bakalım :) bendede hata wermıstı ama böle yaptım olmustu

yaptim oyun aciliyo sorun yok amaaaaa charlar gelmiyor gelde cık simdi işin içinden :) harbi bunalıma girdim geceden beri

İlk önce " Ebenezer " yazmayı öğren.. Bu 1.

2. Olarak, Databasedeki tablolar veya prosedurler uyuşmuyor olabilir.. Yeni database'ni değiştir illaki istiyorum ben buna kurucam dersen charlarını unut.. ve son olarakda hiç birşey olmaz değil :)

Eskiside calısmıyor sorunda orada zaten... Bu db'ye yapacam baska bır oluru yok olsa zaten onu yapacam. Dönüşü olmayan bır yolda gıbı yane : )) bu db de bu charları yapmam gerekior olmasada artık yapcak bısı yok :S

eksik bişeyler aktarıosunuz sadece user data account char + tb user değil

daha skill short flan hepsi aktarılajak ondan kaynaklanır o sorun

valla userler ile ilgili herseyi aktardim yeni db deki procedure'ler farklı oldugu icin hata veriyor kontrol ettim su anda bi invalid password hatası ve her seferinde irk secme sorunu kaldı onları halletmeye calısıorum calısan procedureler varsa verirseniz makbule gecer :):)

walla o konuda eksiğim war benimde bilen arkadaşlar ilgilenirse süper olur :)

Geri
Üst Alt