Maxis
kinda monster.
- Haz
- 1,294
- 27
Evet arkadaşlar bugün SQL, DB, Panelinizi Saldırı ve Çalınmalara Karşı Nasıl Koruyacağınızı Anlatacağım !!! Öncelikle Aşağıda ki Code 'u İndexini 'ze ekleyin... Bu sayede Panel 'e saldırı olamayacak:-: + Size saldırı yapanları görebilecek Tepki verebileceksiniz + Log'lara Ip si kaydedilecek Örn: Mahkemeye verebilirsiniz adamı
--------------
•Sisteminizin güvenliği için İnternet'e bağlı iken sisteminizi dışarıdan gelecek saldırılardan korumayı hedefleyen güvenlik duvarı programlardan biri... Bu iş için gerek kullanım kolaylığı, gerekse sunduğu özellikler dolayısıyla BlackICE PC Protection programını önerebiliriz. BlackICE DSL, KabloNet ya da modemle İnternet'e bağlı sistemlerinizi dışarından gelebilecek hacker saldırılarına karşı korur. BlackICE bilgisayarınızı ya da internet bağlantı hızınızı yavaşlatmaz. Ancak dışarıdan bir uyarı geldiği zaman aktif duruma geçer.
BlackICE PC Protection: Windows? 98, XP Home, XP Pro, 2000 Pro, Me, NT 4.0 Workstation
BIPCPSetup.rar ... at uploaded.to - Free File Hosting, Free Image Hosting, Free Music Hosting, Free Video Hosting, ...
Seriallere yetişemiyorum
Bu nedenle burda koymuyorum ama rar ın içine ekledim link yenilendi bu arada ... Yani serial rar ın içinde xD
---------------------
Syn Flood Block: Pc nize DDOS'cu lardan koruyun... Paket verilerinizi güven altına alın !!!...
Sadece bi yorum bu kadar mı zor? :rock: Şifreleri : [email protected]
PHP:
<?
/*-----------------------------------------------------------------
/------------------------------------------------------------------\
| KO Panel PHP Protector .
| ßy Maxis .
\------------------------------------------------------------------/
------------------------------------------------------------------*/
class APS {
var $RequestLimit = "5"; // Bir saniyede Kaç kere girilme sayısı
/*Log kayıtcısı*/
function LogVisits() {
$Ip = $_SERVER["REMOTE_ADDR"];
$Now = date("i:s");
$GetContent = @file_get_contents("logs/".$Ip.".txt");
if(empty($GetContent)) {
$FileHandle = fopen("logs/".$Ip.".txt",'w+');
}
else {
$FileHandle = fopen("logs/".$Ip.".txt",'a');
}
fwrite($FileHandle,"$Now|\r\n");
fclose($FileHandle);
$NewContent = @file_get_contents("logs/".$Ip.".txt");
$SplitLines = explode('|',$NewContent);
foreach($SplitLines as $Line) {
$Second[$Line][] = $Line;
}
foreach($Second as $data) {
if(count($data) > $this->RequestLimit) {
/* Seni yakaladım JackaL :) Saldırı hea :) */
$this->Save($Ip);
}
}
}
/* Şimdi kendine el salla ip ni kaydediyorum... Artık bu ip 'den girmen yasak */
function Save($Ip) {
$Handle = fopen("banneds.txt",'a+');
fwrite($Handle,"$Ip\r\n");
fclose($Handle);
$this->Ban($Ip);
}
/*Ip BAN At .htaccess*/
function Ban($Ip) {
$Escape = "\r\n";
$FileHandle = fopen('.htaccess', 'w+');
$Banned = file_get_contents("banneds.txt");
$BannedUsers = explode("\r\n",$Banned);
fwrite($FileHandle,'order allow,deny '.$Escape.'deny from');
if(is_array($BannedUsers)) {
foreach($BannedUsers as $IpA) {
fwrite($FileHandle," $IpA");
}
}
fwrite($FileHandle,"\r\n"."allow from all");
fwrite($FileHandle,"\r\n".file_get_contents("extraht.txt"));
fclose($FileHandle);
/* Sil bakem Log'u */
unlink("logs/".$Ip.".txt");
}
}
/* Now Maxis's Time*/
$APS = new APS;
$APS->LogVisits();
?>
--------------
•Sisteminizin güvenliği için İnternet'e bağlı iken sisteminizi dışarıdan gelecek saldırılardan korumayı hedefleyen güvenlik duvarı programlardan biri... Bu iş için gerek kullanım kolaylığı, gerekse sunduğu özellikler dolayısıyla BlackICE PC Protection programını önerebiliriz. BlackICE DSL, KabloNet ya da modemle İnternet'e bağlı sistemlerinizi dışarından gelebilecek hacker saldırılarına karşı korur. BlackICE bilgisayarınızı ya da internet bağlantı hızınızı yavaşlatmaz. Ancak dışarıdan bir uyarı geldiği zaman aktif duruma geçer.
BlackICE PC Protection: Windows? 98, XP Home, XP Pro, 2000 Pro, Me, NT 4.0 Workstation
BIPCPSetup.rar ... at uploaded.to - Free File Hosting, Free Image Hosting, Free Music Hosting, Free Video Hosting, ...
Seriallere yetişemiyorum
---------------------
Syn Flood Block: Pc nize DDOS'cu lardan koruyun... Paket verilerinizi güven altına alın !!!...
Kod:
[CENTER]
1. Başlat / Çalıştır / regedit yazın
2. HKEY_LOCAL_MACHINE / SYSTEM / CurrentControlSet / Services / Tcpip / Parameters yolunu takip edin.
3. Açılan pencerede boşluğa sağ tıklayın ve DWORD değeri oluşturun isim olarak maxisprotect yazın. Çift tıklayarak açın ve 2 değerini verin.
4. Aynı sayfada TcpMaxHalfOpen ve TcpMaxHalfOpenRetried DWORD değerlerini oluşturun.
TcpMaxHalfOpen ' ı açarak değer olarak 100 yazın.
TcpMaxHalfOpenRetried ' ı açarak değer olarak 80 yazın.
5. Ayarların kalıcı olması için bilgisayarınızı yeniden başlatın.[/CENTER]
Sadece bi yorum bu kadar mı zor? :rock: Şifreleri : [email protected]
Son düzenleme: