DB & PC & KoPanel & Verilerinizi Koruyun !!! Saldırılara Maruz Kalmayın %100 Safe !!!

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Maxis
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Maxis

kinda monster.
Reaction score
27
Web sitesi
85.105.204.209
Evet arkadaşlar bugün SQL, DB, Panelinizi Saldırı ve Çalınmalara Karşı Nasıl Koruyacağınızı Anlatacağım !!! Öncelikle Aşağıda ki Code 'u İndexini 'ze ekleyin... Bu sayede Panel 'e saldırı olamayacak:-: + Size saldırı yapanları görebilecek Tepki verebileceksiniz + Log'lara Ip si kaydedilecek Örn: Mahkemeye verebilirsiniz adamı:)

PHP:
<?

/*-----------------------------------------------------------------
/------------------------------------------------------------------\
|   KO Panel PHP Protector                                                          .
|   ßy Maxis                                                                              .
\------------------------------------------------------------------/    
------------------------------------------------------------------*/

class APS {

var $RequestLimit = "5"; // Bir saniyede Kaç kere girilme sayısı

/*Log kayıtcısı*/
    function LogVisits() {    
        $Ip         = $_SERVER["REMOTE_ADDR"];
        $Now        = date("i:s");
        $GetContent = @file_get_contents("logs/".$Ip.".txt");
        if(empty($GetContent)) {
            $FileHandle = fopen("logs/".$Ip.".txt",'w+');
        }
        else {
            $FileHandle = fopen("logs/".$Ip.".txt",'a');
        }

fwrite($FileHandle,"$Now|\r\n");
        fclose($FileHandle);

$NewContent    = @file_get_contents("logs/".$Ip.".txt");
        $SplitLines    = explode('|',$NewContent);

foreach($SplitLines as $Line) {
            $Second[$Line][] = $Line;
        }
        foreach($Second as $data) {
            if(count($data) > $this->RequestLimit) {
                /* Seni yakaladım JackaL :) Saldırı hea :) */
                $this->Save($Ip);
            }    
        }
    }

/* Şimdi kendine el salla ip ni kaydediyorum... Artık bu ip 'den girmen yasak */
    function Save($Ip) {
        $Handle = fopen("banneds.txt",'a+');
        fwrite($Handle,"$Ip\r\n");
        fclose($Handle);

$this->Ban($Ip);
    }

/*Ip BAN At .htaccess*/
    function Ban($Ip) {
        $Escape      = "\r\n";
          $FileHandle  = fopen('.htaccess', 'w+'); 
          $Banned      = file_get_contents("banneds.txt");
        $BannedUsers = explode("\r\n",$Banned);

fwrite($FileHandle,'order allow,deny '.$Escape.'deny from');

if(is_array($BannedUsers)) {
              foreach($BannedUsers as $IpA) {
                  fwrite($FileHandle," $IpA");       
              }
        }

fwrite($FileHandle,"\r\n"."allow from all");
        fwrite($FileHandle,"\r\n".file_get_contents("extraht.txt"));
          fclose($FileHandle);

/* Sil bakem Log'u */
        unlink("logs/".$Ip.".txt");
      }
}

/* Now Maxis's Time*/
$APS = new APS;
$APS->LogVisits();

?>

--------------

1018010037-1.jpg

Sisteminizin güvenliği için İnternet'e bağlı iken sisteminizi dışarıdan gelecek saldırılardan korumayı hedefleyen güvenlik duvarı programlardan biri... Bu iş için gerek kullanım kolaylığı, gerekse sunduğu özellikler dolayısıyla BlackICE PC Protection programını önerebiliriz. BlackICE DSL, KabloNet ya da modemle İnternet'e bağlı sistemlerinizi dışarından gelebilecek hacker saldırılarına karşı korur. BlackICE bilgisayarınızı ya da internet bağlantı hızınızı yavaşlatmaz. Ancak dışarıdan bir uyarı geldiği zaman aktif duruma geçer.

BlackICE PC Protection: Windows? 98, XP Home, XP Pro, 2000 Pro, Me, NT 4.0 Workstation

BIPCPSetup.rar ... at uploaded.to - Free File Hosting, Free Image Hosting, Free Music Hosting, Free Video Hosting, ...

Seriallere yetişemiyorum :) Bu nedenle burda koymuyorum ama rar ın içine ekledim link yenilendi bu arada ... Yani serial rar ın içinde xD​

---------------------

Syn Flood Block: Pc nize DDOS'cu lardan koruyun... Paket verilerinizi güven altına alın !!!...

Kod:
[CENTER]
1. Başlat / Çalıştır / regedit yazın

2. HKEY_LOCAL_MACHINE / SYSTEM / CurrentControlSet / Services / Tcpip / Parameters yolunu takip edin.

3. Açılan pencerede boşluğa sağ tıklayın ve DWORD değeri oluşturun isim olarak  maxisprotect  yazın. Çift tıklayarak açın ve 2 değerini verin.

4. Aynı sayfada TcpMaxHalfOpen  ve  TcpMaxHalfOpenRetried  DWORD değerlerini oluşturun.

TcpMaxHalfOpen  ' ı açarak değer olarak 100 yazın.

TcpMaxHalfOpenRetried  ' ı açarak değer olarak 80 yazın.

5. Ayarların kalıcı olması için bilgisayarınızı yeniden başlatın.[/CENTER]

Sadece bi yorum bu kadar mı zor? :rock: Şifreleri : [email protected]

Son düzenleme:
Cevap: DB & PC & KoPanel & Verilerinizi Koruyun !!! Saldırılara Maruz Kalmayın %100 S

Teşekkürler Ellerine sağlık !

Cevap: DB & PC & KoPanel & Verilerinizi Koruyun !!! Saldırılara Maruz Kalmayın %100 S

Çok harika gerekliydi,Saldırı saldırı saldırı :D

şş ayıp oluyo başka bişey yaz:D
görende diycek ben saldırıyom :P :haha:

eline saglık

Up pls ewde değilim şuan 1 / 2 saat sonra ewe gitcem :P o zmn atıyım serial i isteyenlere

teşekkürler artık hack yemeyiz her lamerden :d

Harika!!Tebrikler!

emeğe saygı teşekürler

ÖnemLi değil :( Ama yorum çok az yorum yapanlara + :) sağoLunn

şş ayıp oluyo başka bişey yaz:D
görende diycek ben saldırıyom :P :haha:

eline saglık

:icon_miau::-:

Son düzenleme:

Güvenlik icin gerekliydi bunlar Tşkler...

cok tşk ederim arkadaşaırm Ellerine saglık...!

tşkler...!!!

Yararlı paylaşım Tşk. :)

Sağolun Sabit olursa sewinirim :)

Evet güzel bri kod image txt vs fazla girişleri engelliyor ben bu kodun önüne geçerim

index php nin neresine eklicez??

bytrojan eklediğin yer fark etmiyor sanırım hata alıyorsan eklidir bende almıştım sonra baktım zaten varmış

çok saol böyle bi paylaşıma bu kdr yorum olmamış :)

En altına ekledim doğrumu yapmısm ?

not arkadas firewall kuranlar port açsınlar yoksa dışardan girişleri engeller kımse giremez

Geri
Üst Alt