db ye pet ekleme paylaşım

Cevap: db ye pet ekleme paylaşım

eklerken table silik gibi gözüküo :D.D Yapajam :D:D

Saol kardes deneyeces :P

Peki Şimdi Bu PET Ne İşe Yaricak Söleyin Bakim? :) Guardın İşlerini Yapıyor Sonuçta=)

aslında guard görevinde ya o değişilir :) asistan yapacam bn :P :haha: belki geliştiririz bizimle exp kasar sonra power up storelerde satarık :D

Son düzenleme:

eLLERİNE SAĞLIKTA BU Kod Sorunlu Galiba. Denemistim

saçmalama basamassın bunları

Aynı sorun bendede var Full Data lazım.

Hazıylayınca veririm ama uskodan item org dan en sonda harpy felan var onları kendi item_org_us una ekle sonra item görünüşlerini seninkilerle değiştir...

paylasım icin tesekürler, bunu ekledim item_org_us.tbl ye göre ayarlamaya calıstım fakat transformation gem istedi onu da alınca 7 tanesi calıstı ama benim seklimi deistiriyor direk, yaratık eklemiyor yanıma ^^ ekstra biseylermi lazım acaba.

Not arkadaş birinin anlatımına uyup ts monster kodlarını yazıp vermiş :) o yüsden istiyordur gem :D...

Son düzenleme:

Saoll........

RotrKo o imzan gözüme çarptı :D bende test ettim Server Yazan Yerde bulunduğun il yazar. sen Bucharest'demisin Neresiyse ora :D ISP: buda hangi şirkete bağlı olduğun Turk Telekom oluyor genelde.
türkiye'De Evolva Telecom s.r.l Yenimi çıktı :D

Yaw su işi yapn bnde tbl editör acıLmıyor.

Hazıylayınca veririm ama uskodan item org dan en sonda harpy felan var onları kendi item_org_us una ekle sonra item görünüşlerini seninkilerle değiştir...

SaoL br0 ama tbl editör acılmıyo :D

Son düzenleme:

deneyen vr mi çalışıyor mu ss verir misiniz?saol

Ekliyonda Ne Oluyor:) İşe Yarıyormu onu söyle:D herkes ekliyo:)

Geri
Üst Alt