DeDEx vs Tequ1La Vs Movie (Ko-Cuce) ÖzeL :)

Cevap: DeDEx vs Tequ1La Vs Movie (Ko-Cuce) ÖzeL :)

Eskiden DeDEx'le bende oynuyordum. Bigün eve geldim chara bi girdim lvl 70'e düşmüş. İtemlerini almışlar. Sadece +8 70 görevi kalkanı duruyordu. Oda kitliydi ondan bişiy yapamamışlar heralde. Video için teşekkürler...

up up izlesene'yede yorum yazın boş kalmasın :D

insanların emeğine göz dikenler öteki tarafta bunların hesabını nası vericek ha evi soymuşsun ha girmiş oyundaki adamı soymuşşun allah ıslah etsin hepsini

Bend Edenadaqi işk ismim K1ngScorp1On sorna ncs baastım Now4yout Bu adam iyiydi ws yapıyoduk 3-2 yenmişti beni :D Bu arada Ben karakteri sattım :)

now4yout oda cok güzel şu anda sağLam birisi :)

Dedex Hack Yemedi Arkadaşlar Bu Kadar Üzmeyin Kendinizi Dedex'in sahibi yani altug ve arkadaşı kayseride bir cafe arkadaşlarıdır ve bu arkadaşlar 1-2 sene önce Caner Adında Genc Yaşlarda Bir Arkadaşımıza Satmıştır Oda Aynı Cafedir.. Cardan ALtug'a düşen miktar 5.000 ytl 'idi 1 laptop bide tatil yaptı şuan Sümer Lisesi Son Sınıf Ögrencisidir Kendisi Diger Arkadaşına düşen miktari bilemicem ama

caner adlı arkadaş Carı satın ortagıyla Anlaşmazlık yaşayınca Kendi Carına Yani
Ready2Die4Me Nickin'deki Carına Aktarıp Ortaklıgın devam etmesini sagladılar carda sadece 70 Görev Kalkanı Kalınca...Ortaklar Düşündü ve Kararlarını Aldı Kararları ;

Carı Bosaltalım ve Oldugu gibi burakalım.. ve buraktılar
foruma ID Pw verince Haliyle Herkez Saldırdı ve level düşme olayı başladı.. ve
DEDEX Edanadan Tamamiyle Ayrıldı..

Dedex Şuan Okuluna Devam Ediyor ve PVP Sunuculardan Birinde Oynuyor Dedex halen aramızda ama nerde bilinmez..

Caner Zaman Geçtikce Oyundan Sıkıldı Sanırım Bilgim Tam digil ama
Mehmet Yani "PvPLeader" ile vs attıktan sonra Mehmet'in İyi bir player olduguna Karar verdi ve aralarında muhabbet başladı dostluklar vsvs
Ve sonunda PvpLeader'e +9 Shell Setler Geçti Pvpde Bilindigi Gibi +9 hb Oluncada Ortalıkta Büyük Bir Dev Oldu.. 3 Arkadaş Oyuna Devam ettiler caner Sonradan tamamen oyundan koptu
Mehmet Carı Sattı
Diger Arkadaşımız İse Ronark'ta bir priest Kullanıyor. ( +8 Hb'si mevcut serverde 2 taneydi alındıgında Satan Kişide Evren Cafe Sahibidir.)

+9 İİ 'si vardı canerin buda şuan edanada bir warrior'a satıldı uzun zaman geçti.

DeDEx İlk Satıldıgında Satılan İtemler ;
+9 Raptor
+9 Giga
+9 Shell Setler
+7 Cs
Dual Roc
Dual wE
iron set..

Umarım Olayı Anlatabilmişimdir.. Herkeze İyi Oyunlar.

dedexle paramun qünlerımı hatırlıorum :)

Dedex Hack Yemedi Arkadaşlar Bu Kadar Üzmeyin Kendinizi Dedex'in sahibi yani altug ve arkadaşı kayseride bir cafe arkadaşlarıdır ve bu arkadaşlar 1-2 sene önce Caner Adında Genc Yaşlarda Bir Arkadaşımıza Satmıştır Oda Aynı Cafedir.. Cardan ALtug'a düşen miktar 5.000 ytl 'idi 1 laptop bide tatil yaptı şuan Sümer Lisesi Son Sınıf Ögrencisidir Kendisi Diger Arkadaşına düşen miktari bilemicem ama

caner adlı arkadaş Carı satın ortagıyla Anlaşmazlık yaşayınca Kendi Carına Yani
Ready2Die4Me Nickin'deki Carına Aktarıp Ortaklıgın devam etmesini sagladılar carda sadece 70 Görev Kalkanı Kalınca...Ortaklar Düşündü ve Kararlarını Aldı Kararları ;

Carı Bosaltalım ve Oldugu gibi burakalım.. ve buraktılar
foruma ID Pw verince Haliyle Herkez Saldırdı ve level düşme olayı başladı.. ve
DEDEX Edanadan Tamamiyle Ayrıldı..

Dedex Şuan Okuluna Devam Ediyor ve PVP Sunuculardan Birinde Oynuyor Dedex halen aramızda ama nerde bilinmez..

Caner Zaman Geçtikce Oyundan Sıkıldı Sanırım Bilgim Tam digil ama
Mehmet Yani "PvPLeader" ile vs attıktan sonra Mehmet'in İyi bir player olduguna Karar verdi ve aralarında muhabbet başladı dostluklar vsvs
Ve sonunda PvpLeader'e +9 Shell Setler Geçti Pvpde Bilindigi Gibi +9 hb Oluncada Ortalıkta Büyük Bir Dev Oldu.. 3 Arkadaş Oyuna Devam ettiler caner Sonradan tamamen oyundan koptu
Mehmet Carı Sattı
Diger Arkadaşımız İse Ronark'ta bir priest Kullanıyor. ( +8 Hb'si mevcut serverde 2 taneydi alındıgında Satan Kişide Evren Cafe Sahibidir.)

+9 İİ 'si vardı canerin buda şuan edanada bir warrior'a satıldı uzun zaman geçti.

DeDEx İlk Satıldıgında Satılan İtemler ;
+9 Raptor
+9 Giga
+9 Shell Setler
+7 Cs
Dual Roc
Dual wE
iron set..

Umarım Olayı Anlatabilmişimdir.. Herkeze İyi Oyunlar.

Arkadaşım DeDex Kayseride Falan Degil...Kendisi Amerikada Okuyan bir Ögrenci Büyük Bir Ko Forumunda Röportajını Ve Fotolarını Görmüştüm(:

Benim oyunda DeDeX ile konuşmuşluğum vardır 3 ortaklar Bu videoyu ceken ADEM abi ile konuştum gerçekten iyi insan item istiosun verio carnac yeni açıldıgında falanda yardımı olmuştu sonra ortaklıktan cıktı ve pvp actı :)

ilgi icin ben tessekur ederim :)

dedex D: kiminiz sallıo dicek ama kimse anlamamıs adamda pedal degilde ona benzer bir teknik var carı cok buyuk bi paraya sattı.2. sahibi hackledi sultans clanının banlanma sebebi ise atanın ve türk bayragının resimlierini koymalarıydı adam cok saglam şuan azad gmden alıyor itemleri o giderken cagatay dayım gelıo azad ezikk cok buyuk paralar harcada inş oda hacklenır.

bilgi icin tessekurler =)

Geri
Üst Alt