Dedicated ve Vps Hacklenmelerine Karşı Deişik Bir Yöntem...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan _WurucU_
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Cevap: Dedicated ve Vps Hacklenmelerine Karşı Deişik Bir Yöntem...

Teşekkürler ama buna hiç Gerek yok Sebep şifrelerinizi birileri görmedikten Yahud basit akılda kalıcı yada ne bilim basit şifreler koymadığınız taktirde VPS yahud makinenize girmeleri %90 imkansız Yani bunun için bu tarzşeyelere gerek yok Akıllı olun Evinizden başka bir yerde makinenize bağlanmayın yeter. Birde zor şifreler kullanın GOOGLE INC bile tasvih etmiş şifrelemede en zor decompile edilen metod düz rakam yahud harf örnek şifreleme googlenin verdiği rakam+harf+rakam şeklinde kolay gelsin

Teşekkürler ama buna hiç Gerek yok Sebep şifrelerinizi birileri görmedikten Yahud basit akılda kalıcı yada ne bilim basit şifreler koymadığınız taktirde VPS yahud makinenize girmeleri %90 imkansız Yani bunun için bu tarzşeyelere gerek yok Akıllı olun Evinizden başka bir yerde makinenize bağlanmayın yeter. Birde zor şifreler kullanın GOOGLE INC bile tasvih etmiş şifrelemede en zor decompile edilen metod düz rakam yahud harf örnek şifreleme googlenin verdiği rakam+harf+rakam şeklinde kolay gelsin

:hıh:sana hiç birsey demıyorum :icon_eek: hack yedıgını dusun yazarken senı biri gordu ne p*k yıcen xp pro lar hacklene biliyor port acıkları var :pff:
bence güzel dusunce ! guvenlıgı 1x daha artırır sagOL paylasım ıcın
Makınan hacklenırse Keske bu uyarıyı dınleseydım dersın :D:D

Dünyada çözümü olmaya hiçbirşey yoktur bu işekm sadece sıradan ahckerları engelelye bilir gibime geliyor iyi bir hacker bununda önüne geçer diede düşünüyorum

Güzel Paylaşım Tşk Ama Xp ve Vista Gibi Sistemler Kullana Bilirler Zaten Server 2003 Felanda Böle Bişeye İhtiyacı Yok

:D baya akıllıca :D sonuç olarak uzak masa üstü ctrl + alt + del yapamaz :) harbiden çok basit ama iyi bi yöntem :) bilgisayarı bile yeniden başlatamaz :) tebrik ediyorum seni gokhan :) şahsen benim bile aklıma gelmedi böle bişe :) gerçi ben kurdugum zaman uzak masa üstünü açmam ama :) genede iyi bir yöntem :)

Geri
Üst Alt