Dedo-KO client v.3 [Resimli Tanıtım]ve[Geliştirilmiş 1299 Clienti Full Sürüm.]

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan terr!ble
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Konu Yazar

terr!ble

DeDo-KO
Eyl
150
1
DEDO-KO CLIENT V.3 İNDİRMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Rapidshare yerine Netload upload ettim bir çok kişi rapidshare'de problem yaşadıklarını söyledikleri için. Netload sitesinde download yapmayı bilmeyenler için resimli anlatım. Adım Adım Tıklayıp bakabilirsiniz.

1. ADIM:

2. ADIM:

3. ADIM:

4. ADIM:

5. ADIM:

CLİENT HAKKINDA BİLGİLENDİRME ve GÖRÜNÜMLER

Dedo-KO kurulum görünümü.

Launcher Görünümü.

Login Ekranı

Select Char [Valkyrie'li Serverler için Valkyrie Patch Mevcuttur]

İtem Görünümlerinde Hiçbir Eksik Yoktur, Tamamen Sorunsuzdur.

İtem Görünümlerinde Hiçbir Eksik Yoktur, Tamamen Sorunsuzdur.

Dark Eslant Görünüm.

NPC Görünümleri ve Dedo-KO Serverimizin özelliği olan NPC'den Scroll Satın Alma.

Skill Efect ve Monster Görünümleri.

Skill Efect

CHAOTIC GENERATOR Görünümü.

Name Change Scroll Ekran.

DEDO-KO CLIENT V.3 İNDİRMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Son düzenleme:
Cevap: Dedo-KO client v.3 [Resimli Tanıtım]ve[Geliştirilmiş 1299 Clienti Full Sürüm.]

link kırık

Cevap: Dedo-KO client v.3 [Resimli Tanıtım]ve[Geliştirilmiş 1299 Clienti Full Sürüm.]

kurulumu yaptım fakat knightonline exe yok içinde ve bulunamadı diyor :(

Bende inmiyor bile dosya .. Siteye ulaşamıyorum ..

Tmm ulaştım .. :)

Son düzenleme:

Cevap: Link kontrol ettim, hiç bir sorun yok, DNS ayarlarını kontrol et istersen ;)

kurulumu yaptım fakat knightonline exe yok içinde ve bulunamadı diyor :(
Cevap: Kurulumun %100 tamamlandığından eminmisin, daha önceki konuda 2,000 kişi bakmıştı ve bu yorumu ilk kez senden alıyorum, kurulumunu baştan yap ve %100 tamamlandığından emin ol.. ;)

İlginiz için teşekkürler arkadaşlar..

olmuyo kardeşm bozuk bu %100de exe bulunamadı diyo :(/

Ben bunu 1,5 hafta önce indirdim ve sorunsuz olarak oynuyorum
Dedo-KO ya paylaşımı için tekrar teşekkür ediyorum

zaten rar-dan çıkarken %100 olnca hata veriyo.. kurmaya geçemedim + anti - vir kullanmam

Teşekkürler indiriyorum hemen :D

super hizli iniyor saol dostum

emeqe saygı gü<el payla$ım :D

emeqe sayqı :D

Moderatör tarafında düzenlendi:

zaten rar-dan çıkarken %100 olnca hata veriyo.. kurmaya geçemedim + anti - vir kullanmam

O zaman arkadaşım sen o dosyayı indirememişsin tam olarak, büyük ihtimal download yaparken hata verdi veya başka bi sorunla karşılaştın, tekrar baştan indirmeni tavsiye ediyorum.

Paylaşım için teşekkürler.

ya dostum. rebirth patchini beyenmedım tek sorun o kaldırma ımkanı varmı? Varsa dosya upload edermısın rica etsem

ya dostum. rebirth patchini beyenmedım tek sorun o kaldırma ımkanı varmı? Varsa dosya upload edermısın rica etsem

UnRebith patch paylaşımları var araştırırsan, rebirth patch kaldırırsın.

limit diyor :S

Limit derken ?

Bende yeni indirim inş. sorun çıkmaz ininnce tekrara yorum yapcam çok saol şimdiden :)

réqLam yaßaßiLsem ataRım .exe xS ama Linq véRém kenDi upLoaDhım ! h t t p : / / rapidshare . com/ files / 226367681/KnightOnLine2.exe.h t m l

Dostum Link Kırık deiL azıCık aLmancan oLsun anLaRsın xD ;)

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt