DELL MİMARLARI SIYIRDI:d

Konu Yazar

magemehmet50

New Member
Kalemi Kırıldı!
Ağu
445
0
EWT ARKADAŞLAR DELL BU SEFER GERÇEKTEN UÇTU DURMAYADA NİYETLERİ YOK GALİBA

DELL XPS 730 ADAMLAR TAM BİR OYUN CANAVARI YARATILAR EN SONUNDA

İŞTE Bİ KAÇ ÖZELLİK

ntel CoreTM i7-965 Extreme Edition (3,2 GHz, 8 MB Paylaşılan Önbellek)

Yonga Kümesi
Intel® X58 Yonga Kümesi

Üç Kanallı DDR3 SDRAM sistem Belleği3
Kullanıcı tarafından erişilebilen Üç (3) adet DIMM yuvası
3 GB DDR3 1066 MHz (3 x 1 GB DIMM)
6 GB DDR3 1066 MHz (3 x 2 GB DIMM)

Performans ve Güvenlik, RAID 1+0
1 TB (4 x 500 GB), 2 TB (4 x 1 TB), 600 GB (4 x 300 GB 10K RPM)

Üç x16 grafik kart yuvasıyla yeni PCI Express 2.0 veri yolu mimarisini destekleyecek şekilde tasarlanan7 Intel x58 Express Yonga Kümesi tek, çift ve dörtlü Grafik çözümlerini destekler ve şaşırtıcı grafik hızlarıyla gerçekten kendinizi kaptıracağınız bir oyun deneyimi sunar.

Çoklu NVIDIA® grafik çözümlerini tek bir sistemde bir araya getirerek grafik performansını akıllı bir yöntemle ölçeklendirmenize olanak sağlayan devrim niteliğinde bir platform yeniliği olan NVIDIA SLITM teknolojisiyle uyumludur.

ATI CrossFireXTM çoklu GPU teknolojisi, daha ölçeklendirilebilir, daha yüksek performanslı ve daha önce hiç karşılaşmadığınız görsel heyecanlarla uyumlu özellikleriyle, oyun deneyiminizi tahmin bile edemeyeceğiniz noktalara taşır.

Tek Kart
ATI RadeonTM HD4870 X2, NVIDIA® GeForce® GXT280

Çift Kart
ATI RadeonTM HD4870 X2 CrossFireX

BUNLAR BAŞI ÇEKEN ÖZELLİKLER AMA AYRINTILI BİLGİYE BURDAN ULAŞABİLİRSİNİZ :Dell XPS 730x Oyun Masaüstü Bilgisayarı

KENDİM KULLANIYORUM BANA BEYA MALİYETİ YÜKSEK OLDU AMA TEK SORUN ŞU ARKADAŞLAR SİSTEM 64 BİT

32 BİT İŞLERİM SİSTEMLERİ KURARSANIZ Kİ TAVSİYE ETMEM 4 GB BELLEKTEN SONRASINI GÖREMESSİNİZ KENDİ SİSTEMİMDE GÜÇLENDİRİLMİŞ 8 GB RAM VAR AMA 32 BİT - VE 64 BİT 2 AYRI İŞLETİM SİSTEMİ KULLANIYORUM 64 BİT 8 GB RAM GÖRÜRKEN 32 BİT SADECE 4 GB RAM GÖRÜYOR

BU MAKİNEYİ ALMAK GİBİ DÜŞÜNCESİ OLANLARA ŞUNU SÖYLİYEYİM NFS SHİFT OYUNUNU SON CONFİGİRASYON 2. SN. AÇIYO VE PC NİN ON TUŞUNA BASILDIĞINDA DİREK KARŞINIZDA HOŞGELDİNİZ VE MASAÜSTÜ GERÇEKTEN SÜPER HIZLI

Geri
Üst Alt