Merhabalar arkadaşlar uzun zamandır bu işlerle uğraşmıyorum o yüzden bilgilerim yıpranık ama genede dabaseyi unutmamışım hala uğraşıyorum.Ardream serverı açmayı düşünüyorum gerçekten ciddi planlarım var sabit konudur vs hepsine ileride bir bütçe ayırıcam.Deneyimli kendini bilen benimle beraber serverı yükseltebilicek ve devamlı olarak çalışacak yani 1-2 ay sonra gitmeyecek kişiler arıyorum.Databaseden biraz anlaması iyi olur ama anlamassada problem değil.Çevresi geniş olması , iyi reklam yapabilme kabiliyetine sahip olması , yaşı kaç olursa olsun olgun davranabilen düşünebilen kişiler arıyorum.
Sunucu DATACENTER'da bulunan bi sunucudur yani vds falan değildir , kendi şahsi makinemdir özellikleri ;
4 gb ram
çift 3,28 ghz hız
600 gb disk
100mbit hat
1 TB Trafik ve ek özellikler (firewall vs)
Özellikleri dakikada arttırabilir yani kontrol paneli bana ait , şu anda 700-800 kişilik bi kapasiteye sahip eğer ileride lag sorunu vs olmaya başlarsa direk özeliklerini yükseltebilirim.
Başvuru falan yoktur messenger adresimi ekleyin ordan konuşalım ventrillo adresini vereyim ve işe başlıyalım.
Messenger adresi : [email protected]
Herkese iyi forumlar / Çok yakın zamanda en iyi ardream serverında görüşmek üzere.
Sunucu DATACENTER'da bulunan bi sunucudur yani vds falan değildir , kendi şahsi makinemdir özellikleri ;
4 gb ram
çift 3,28 ghz hız
600 gb disk
100mbit hat
1 TB Trafik ve ek özellikler (firewall vs)
Özellikleri dakikada arttırabilir yani kontrol paneli bana ait , şu anda 700-800 kişilik bi kapasiteye sahip eğer ileride lag sorunu vs olmaya başlarsa direk özeliklerini yükseltebilirim.
Başvuru falan yoktur messenger adresimi ekleyin ordan konuşalım ventrillo adresini vereyim ve işe başlıyalım.
Messenger adresi : [email protected]
Herkese iyi forumlar / Çok yakın zamanda en iyi ardream serverında görüşmek üzere.