Kadının Sesi Esran Ceyhana Hoşgeldiniz Evet Bugun Yine Bir Acılı Çiftimiz Var
Evet Olay Nsl Olurdu ' Anlatırmısınız Hanımefendi
M....:Kocam Benı Hergün ' Rus Priestlerle Aldatıyordu Ama Ben Civciv Cocuklarım İçin Dayandım Ona Katlandım Hergün Eve Gelirdi 1920 Potlarla Biz Evde Np alacak Mercimek Corbası Yapacak Para Bulamazken O Giderdi Bir Yerlerden Borç Gb Alırdı Potlara Ve Kumara Yatırırdı Bi-Frost Taşları Ala Ocagımıza incir agacı Dikti
Hanım Efendı Kocanız Size Şiddet Uygularmıydı ?
Şiddet Ne Demek ' +7 Hell Breakerini Üzeriminde Södürürdü Binbir işkenceler Uygulardı Hatta Birinde Bi-Frosta Sokup Benı Gaz Odasında Bogmaya Calıstı Kendımı Zor Kurtardım
Peki Alkol Aldıgı Zamanlarda Size Nasıl Davranıyordu
BENİ DÜPE YAPMAYA ZORLADI BİR SEFERİNDE ' BELLUA YI YAKTI ŞUCU BENIM ÜZERİMDE ATTI ALLAHTAN GLACİER MAGE OLDUGUM İÇİN HER YERİ SÖNDÜRDÜM
ANLIYORUZ ACINIZI
PEKİ SON BİR SORU DAHA ' SİZİ İLK ALDIGINDA NSL DAVRANIRDI
İLK ALDIGI 2 YIL COK İYİ BAKTI BAYA İYİ LVL KASIYORDUK AİLECE BEN ONA SACLARIMI SÜPÜRGE ETTIM ' BİR GÜN EVE GELDİGİNDE ÇOCUGUMU ALIP ORGANLARINI SATMAYA KALKTI ' COCUGUMU ZOR KURTARDIM ELİNDEN
HERGÜN ALLAHA DUA EDİYORDUM Bİ HUMAN GELSEDE SU AYYAŞI KESSE DİYE
HERŞEY O GÜN BAŞLAMISTI ESRA HANIM
AAA AYİP AMA O SİZİ KOCANIZ YİNEDE
ÖLE KOCA OLMAZ OLSUN :/ SIKIYSA SEN EVLEN SENE ESRA HANIM DEMESİ KOLAY
ESRA CEYRAN SESSİZCE : ALLAH KORUSUN DER !
PEKİ HANIM EFENDI ! KOCANIZA BURDAN NE DEMEK İSTERSİNİZ ?
SELEHATTİN ' NERDESIN SANA SESLENIYORUM NERDESIN NE OLUR GERİ DÖN COCUKLARIMIZA SAHİB CIKALIM ' BU KÖTÜ MEVZULARI KAPIYIP YENİ DEFTER ACALIM
HAK ETTIYSEM + REP
Evet Olay Nsl Olurdu ' Anlatırmısınız Hanımefendi
M....:Kocam Benı Hergün ' Rus Priestlerle Aldatıyordu Ama Ben Civciv Cocuklarım İçin Dayandım Ona Katlandım Hergün Eve Gelirdi 1920 Potlarla Biz Evde Np alacak Mercimek Corbası Yapacak Para Bulamazken O Giderdi Bir Yerlerden Borç Gb Alırdı Potlara Ve Kumara Yatırırdı Bi-Frost Taşları Ala Ocagımıza incir agacı Dikti
Hanım Efendı Kocanız Size Şiddet Uygularmıydı ?
Şiddet Ne Demek ' +7 Hell Breakerini Üzeriminde Södürürdü Binbir işkenceler Uygulardı Hatta Birinde Bi-Frosta Sokup Benı Gaz Odasında Bogmaya Calıstı Kendımı Zor Kurtardım
Peki Alkol Aldıgı Zamanlarda Size Nasıl Davranıyordu
BENİ DÜPE YAPMAYA ZORLADI BİR SEFERİNDE ' BELLUA YI YAKTI ŞUCU BENIM ÜZERİMDE ATTI ALLAHTAN GLACİER MAGE OLDUGUM İÇİN HER YERİ SÖNDÜRDÜM
ANLIYORUZ ACINIZI
PEKİ SON BİR SORU DAHA ' SİZİ İLK ALDIGINDA NSL DAVRANIRDI
İLK ALDIGI 2 YIL COK İYİ BAKTI BAYA İYİ LVL KASIYORDUK AİLECE BEN ONA SACLARIMI SÜPÜRGE ETTIM ' BİR GÜN EVE GELDİGİNDE ÇOCUGUMU ALIP ORGANLARINI SATMAYA KALKTI ' COCUGUMU ZOR KURTARDIM ELİNDEN
HERGÜN ALLAHA DUA EDİYORDUM Bİ HUMAN GELSEDE SU AYYAŞI KESSE DİYE
HERŞEY O GÜN BAŞLAMISTI ESRA HANIM
AAA AYİP AMA O SİZİ KOCANIZ YİNEDE
ÖLE KOCA OLMAZ OLSUN :/ SIKIYSA SEN EVLEN SENE ESRA HANIM DEMESİ KOLAY
ESRA CEYRAN SESSİZCE : ALLAH KORUSUN DER !
PEKİ HANIM EFENDI ! KOCANIZA BURDAN NE DEMEK İSTERSİNİZ ?
SELEHATTİN ' NERDESIN SANA SESLENIYORUM NERDESIN NE OLUR GERİ DÖN COCUKLARIMIZA SAHİB CIKALIM ' BU KÖTÜ MEVZULARI KAPIYIP YENİ DEFTER ACALIM
HAK ETTIYSEM + REP