AmuDaFuKaRA
Member
- Reaction score
- 0
Ya bırak Baboş
Sizin kadar Sallayanını Görmedim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sitemize Reklam Vermek için Lütfen İletişime geçin..
Yav he he kardeş 2oo liraya db almşsınız yok 25oo yok 5ooSadece Soacs koruması 5000 TL. Senin anlayacağın işler degil bunlar hadi çamur atmayı bırakta git reklamını yap buradan prim yapma
boş işler müdürüsünüz neyse kolay geleMilletin parası seni niye bu kadar gerdi
az Veriyosunuz 5ooo tl verinde 21xx'tekilerde gelsin hatta uskodakiler bile gelir bakBiz cok şükür kimsenin yaptığı işe saygısızlık yapmıyoruz kimseye laf etmiyoruz. Gelenlerin başımızın üstünde yeri gelmeyenlere de saygımız var.
ya kardeş tamam sizsinizBu adamlar daha önce açtıkları server da 1500 tl csw ödülü yazıp verdiler. Şimdi 2500 TL Csw ödülünü de verdiklerinde herkes görecek.
Ko-Cuce.Net 2007 yılından bu yana pvp serverler tanıtım sektöründe öncü tanıtım sitesi olarak yayın hayatına devam eden bir private server forum sitesidir. 2007 yılından bu yana Ko-Cuce.Net olarak hizmet veren ve tüm oyunlara oyuncu katkısı sağlayan bir lider platform'dur Pvp Serverler m3u iptv gamers4life metin2 pvp Knight Online Pvp
TCK 20. Madde ile 5651 Sayılı Kanun'un 4. maddesinin 2. fıkrasına göre Ko-Cüce Server Tanıtım forumumuzdaki mesajlardan dolayı doğacak tüm sorumluluk mesajı yazan üyeye aittir. Tüm hukuksal şikayetler için buradan bizimle iletişime geçmeniz halinde en geç 1 hafta içinde gerekli işlem yapılıp tarafınıza geri dönüş yapılacaktır.