Eskiler bilir Yeniler Ögrenir ZeuS 2 Bölümden Olusur 1. Bölüm ölüş Ve Yeniden Bomba Gibi Dogus bu Ssler 1. bölüm ve 2. bölüm olarak karısık aklımda kalanları 1. bölüm die yazarım
Iste BöYLe Bir OLaYLa Baslıyalım....
_lm4Power_ Has Been Banned!!!
BanlandıkTan Sonra Chrımın Hali....
böYLe Bir SS ile Dvmm Savas Anı Ve Orc Basedeyim Tek sHard
Bu Arkadas Görünce Tek Shardı Altına Etti...
Orcların En Saglam Adamı Vs Humanların En Saglam Adamı (ASsaS Olarak) Akılanmıyo ne yapim ben
MehMetin Yardımcısı vs Den Sonra Söyledigi Sey 10k Healle Towndan healleniordum Ve Yatırdn Dedi Baska bisey söylemedi
Buyrun Birasda Karısık SSler Göstereyim.....
Oguz ve Onur Katliamı
Asıgım Bu assasa ve Bu Server'a
Zeus 1. Bölüm Onur Ve Ben Onurun Nick o Zamanlar AngelSavve di Ve bütün chrlarında o nick vardı...
Buda 1. Bölüm Bir ss Ben Varım Yine Bi tane daha Vardı Onur'la 2 miz Cıplagız Ve adamları ezioz bulamadım
Buda İlk Yaprak Ss Cs Side Vardı Ama Ss sini bulamadım
ilk human Warriorum...
Iste BöYLe Bir OLaYLa Baslıyalım....
_lm4Power_ Has Been Banned!!!
BanlandıkTan Sonra Chrımın Hali....
böYLe Bir SS ile Dvmm Savas Anı Ve Orc Basedeyim Tek sHard
Bu Arkadas Görünce Tek Shardı Altına Etti...
Orcların En Saglam Adamı Vs Humanların En Saglam Adamı (ASsaS Olarak) Akılanmıyo ne yapim ben
MehMetin Yardımcısı vs Den Sonra Söyledigi Sey 10k Healle Towndan healleniordum Ve Yatırdn Dedi Baska bisey söylemedi
Buyrun Birasda Karısık SSler Göstereyim.....
Oguz ve Onur Katliamı
Asıgım Bu assasa ve Bu Server'a
Zeus 1. Bölüm Onur Ve Ben Onurun Nick o Zamanlar AngelSavve di Ve bütün chrlarında o nick vardı...
Buda 1. Bölüm Bir ss Ben Varım Yine Bi tane daha Vardı Onur'la 2 miz Cıplagız Ve adamları ezioz bulamadım
Buda İlk Yaprak Ss Cs Side Vardı Ama Ss sini bulamadım
ilk human Warriorum...