[DEV PASLAŞIM]Sql Server 2005'te Tüm Editörleri Kn_Online ile Çalıştırmak :)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan RunN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Konu Yazar

RunN

New Member
Kalemi Kırıldı!
Mar
402
0
Merhaba Arkadaşlar Yakın zaman önce(1 ay) Zorunluluk ve performans problemleri dolayısıyla sql 2005 e geçtim geçtiğimde biraz hayal kırıklığına uğratım editörler sadece uzak bağlantı ile açılıyordu :( bu nedenle bağlananlar yavaş açılıyor çoğu editörde çalışmıyordu.Bende Daha önce db hacılamak vs işlerde kulladığım EMS Sql studio ile sorunu çözdüm :) Şimdi uzun etmeden işleme başlıyalım.

1. ilk önce Ems sql indiriyoruz.http://sqlmanager.net/en/products/studio/mssql/download
(Orda en üstteki download a tıklıyoruz ve üye olup sql i indiriyoruz.)

2. Kurulum bölümü çok basit direk ileri ileri diyip geçin kurulumu bitirin.

3. Kurulum bitince Tüm programlar/Ems/SQL Studio for SQL Server'ı açıyoruz. Bundan Sonrası Resimlerle :)

11053715.jpg

54634020.jpg

30288267.jpg

23438819.jpg

96624231.jpg

93440141.jpg

77359947.jpg

Daha Önce Paylaşılmadı Paylaştım diyenlink versin!!!!

Son düzenleme:
Cevap: [DEV PASLAŞIM]Sql Server 2005'te Tüm Editörleri Kn_Online ile Çalıştırmak :)

Teşekkürler Saolasınn :)

Moderatör tarafında düzenlendi:
Cevap: [DEV PASLAŞIM]Sql Server 2005'te Tüm Editörleri Kn_Online ile Çalıştırmak :)

Konu guncelll..

Zamanında Bunu Azmı Aramıştım teşekkürler.

sql 2021 içinde bulsak cok iyi olucak

2021 dede işliyordur tahminimce

Eğer panel iniz Plesk üzerinden calisiyorsa , vay halinize demeyi unuttun sanırsam :D

Geri
Üst Alt