Dev Paylaşım,Auto Patch Launcher Sistemi [ Resimli ANlatım ]

Cevap: Dev Paylaşım,Auto Patch Launcher Sistemi [ Resimli ANlatım ]

ya bu archive open failed veriyor acaba neden birde zip olarak cliente atıyor otomatik cıkarmıyor icinden

ayarlarında arıza olsaydı, ftp open file hatası verir. demekki düzgün yapmışsın ancak zip dsyanda sorun vamrış, o yüzden arşiv hatası veriyor. dosyanı terar ziplemeyi dene

eyw hocamda bisi daha sorcam benim zipin adı atıyorum 1300.zip simdi ben filename ve companame ye 1300.zip mi yazcam yoksa herhangi birine patch1300.zip mi yazmam lasım ?

su sekilde hata alıyorum evet dedigimde yine aynısı cıkıyor hayır dersemde open file archive hatası alıyorum ve cliente sadece 1300.zip yamıssam o cıkıyor zipin icindekiler cıkmıyor zipide bir cok kez bastan yaptım acaba sorun ne olabilir

Son düzenleme:

filename e ne yazdığının önemi yok, compname e 1300.zip yazacaksın ama işte dediğim gibi senin zipinde hata var olarak görünüyor. sunucuda zip i açtığında açılıyormu bi bakar mısın

sorunusuz acılıyoda acaba rar larken hani 2 secenek cıkıyor ya rar ve zip ben rar ı seciyom sonra adını zip e ceviriyom direk zip mi yapsam ki ?

launcher nasıl açıyo o konuda bi bilgim yok, rar yerine zip olarak olarak sıkıştır direk. o zman hata vermez sanırım

ewt aynen ole oldu zip seklinde sıkıstırdım no probleöm tsklr aksam aksam ilgilendigin icin

tşk bende şuan sorunsuz çalışıyor :)

kardeşim dedigini aynen uyguladım hatta silip silip tekrar yaptım ama ne hikmetse her seferinde Launcer açıyorum serverin ip çıkıor karşıma patch atmıyor tamam diyorum kapanıyor :S neden bu hata olur acaba ?

çalıntı ^^

FtpOpenFile Error Hatası Verdi Neden Olabilir Acaba _?

ya ben localden bağlandığımda patchi atıp çıkarıp silio fakat ip ile yazdığımda laucnherda version kontrol ediliyor die beklio patch atmıo beklio öle (not: ip değiştirdiğim yerler loginserver.ini ve clientteki server.ini)

Arkadaşlar Bu seferde Böle Bi Hata Vermeye BAşladı Yardım Edebilcek Kimse Yokmu Zip Olarak Arşivliyorum Fakat Olmuyo :S

Lütfen Anlayan Birisi Yazabilirmi....

Ekli dosyalar

• ftphata.jpg
    ftphata.jpg
    95.5 KB · Görüntüleme: 26
Son düzenleme:

Sorun Neyden Kaynaklanabişlir acaba

Sorunu 15000 ve 15001 Portlarını Wan portunu 15000 Hedef Lan Portunuda 15001 Boşalan Port yerinede 21 Ftp Portunu Açarak Çözdüm fakat Bu Seferde Server Seçim Ekranında 10061 Veriye Ben Hariç Dİğer Kişilere .. !!!!!

Son düzenleme:

ftp 233.433.4.5. eror gibi hata alan arkadaşlar için açıklama;

versiyon dosyasında;
url=[eğer bilgisayarın ip no sunu yazarsanız] local olarak aynı ağdan bağlantı kurulabilir
url=[eğer adsl modemin giriş ipini yazarsanız denemeyi local ağ dışından yapmanız gerekmektedir]
bu arada
patc=.. yazmayı sakın unutmayın
.. nokta koskoca bir günümü çaldı(.. yı nokta nokta gibi algıladım ve yerine zipdosyası yazmıştım)

malee ye çok teşekkür ederim zaman ayırıp ,zahmetlerinden dolayı

Son düzenleme:

15000 ve 15001 portlarını wanport ve hedef lan port olarak açtığımızda 10061 veriyo arkadaşlar diğer kişilere başka bi çözümü yokmu bunun acaba _? a

benim kodestek den alıntı kesinlikle çalışıyor deneyipde vermişdim

Arkadaşlar launcer kullanarak data dosyalarını güncelleme olayında farklı olarak sadece ftp server olarak kullandığımız bilgisayarın 21 portunu açıyoruz bunuda modem ayarlarına girerek portu 21 yapıp ftp server bilgisayarın ipini yazıp ekle diyoruz.

Eğer diğer portlarla (15001) oynarsanız 1061 hatası oluşur

Doğru Sölüyosunda Server Actıgımızda Zaten Ftp Portuna Yer kalmıyo ki :S Onun İçin Portların birtanesini Birleştirmek Lazım Sölenene 15000 ve 15001 Portuydu Oda Diğer Kİşilere 10061 Veriyo

Geri
Üst Alt