[DEV PAYLAŞIM]DijitaL GM KodLarı..

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan martin95
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Konu Yazar

martin95

Member
Tem
258
2
Evet yanLıs dumadınız DijitaL gm kodLarı Onur Kinin Tarafından yazıLmıs Bende payLaşayım dedm.

DOWNLOAD LİNKİ : Web Hosting - Dedicated Server

SSLER :
55555m.jpg

72571871.jpg

74897423.jpg

84297588.jpg

63360252.jpg

YorumLar için Şimdiden Tsk.ederim [aLıntıdır]

Cevap: [DEV PAYLAŞIM]DijitaL GM KodLarı..

Gecen biri Forumda Acmıstı Digital Kod Digital Kod Diye Dedim Nedir ACep Saat Gibi bişeymi Demekki buymus :)

nasıl bakıyor bizim kodlara yada senin yazdıklarınmı var sadece içinde

sağol paylaşım güzel gmlerin işine yarar

abi ugrasamam hiç o kadar add item yapacan peeh :D bu programı yapan arkadas cok azimli ve sabırlıymıs o kadar kodu tek tek oraya gecirmek cok zor ya :D

arkadaşın demek istediği galiba hani ebenezerden monsummon kodunu değiştiriliyorya acaba diyor benim değiştirdiğim kodlarıda görebiliyormu

cevap vereyim bu sadece elle yazılmış birşey göremezler ;)

hmm o zaman herkezin bildiği standart kodlar için programmı yazdı arkadaş yani :)

yinede eline sağlık

Cok Güzel... İndiriyorum

Kardeşim hata alıyorum :(

Uygulama Düzgün Olarak Başlatılamadı (0xc0000135) Diyor :S

Son düzenleme:

Cok Güzel... İndiriyorum

Kardeşim hata alıyorum :(

Uygulama Düzgün Olarak Başlatılamadı (0xc0000135) Diyor :S

Bastan indirmeyi dene yada ..

Bu hata genellikle bilgisayarınızı yanlışlıkla çalışırı durumdayken fişten çekmek veya bir yükleme sırasında elektriklerin kesilmesiyle oluşan kayıt defteri hatasıdır

Çözümü

• Beklenmedik Kapatılma
• Dur:0xc0000135

Hatası alabilirsiniz. Bu hatanın temel nedeni Windows XP nin Kayıt Defterindeoluşan bir problemdir. Bu sorunun ortaya çıkması için
Bilgisayarınıza bir program kurarken yada bilgisayarınızın kayıt defterinde değişiklik yapan bir program çalışırken bilgisayarı RESETLEMEK , Fişten çekmek, Farklı nedenlerle bilgisayarınızın kilitlenmesi, Voltaj düşmesi ile oluşan resetlenmeler yada açık bir programın Kayıt defretine bir data yazarken programın GÖREVİ SONLANDIR ile kapatılması esnasında Kayıt defterine o anda girilen bilginin bozulmasıdır.

Çözüm ;

Windows XP işletim sisteminizde Service Pack 1 yüklü değil ise Service Pack 1 kurarak bu sorunu düzeltebilirsiniz. Eğer sisteminizde XP Service Pack 1 yüklü ise o zaman Service Pack 2 yüklemeniz gerekmektedir.

Bilgisayarımı sağ tıklayın özellikler e gelin orada sisteminizde SP1 yada SP2 yüklü olup olmadığını görebilirsiniz. Microsoft Update http://go.microsoft.com/?linkid=3646727 internet sayfasına giderek güncelleme ve service Pack leri alabilirsiniz. Bu sorun Service Pack yüklendiğinde düzelecektir.

Geri
Üst Alt