Dev PayLaşım : Game Cam v1.2 / Sınırsız Çekim/ Hiç bir yerde yokk / Kasma yok.

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan okan4141
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Dev PayLaşım : Game Cam v1.2 / Sınırsız Çekim/ Hiç bir yerde yokk / Kasma yok.

Paylasım icin Tesekkürler...Ama CamStudio tercihimdir.0 Kasma Sınırsız Çekim Kolay kullanım tek tuşla kaydediyor teş tuşla durduruyor....

Denedim CamStudio'yu ama biraz kullanışsız gibime geldi yinede en iyisi... Game cam :S benceee

inanır mısın 30 saniye sürmedi bunu bulmam :)

İnana bilirm cünkü ben in engliste aratmadm :D:D hiç hiç hiç aklıam gelmedi :D Cou kişide benim gibidir in engliste aratmak aklına gelmez.. :D

Moderatör tarafında düzenlendi:
Cevap: Dev PayLaşım : Game Cam v1.2 / Sınırsız Çekim/ Hiç bir yerde yokk / Kasma yok.

tessekurler paylasimin icin =) isime yarar =)

Teşekkürler (: Paylaşımlar için resim uploadlamak artık sıkıyo onlarca resim en iyisi video çekcem artık :p

Teşekkürler ama artık saoccsuz server kalmadı.Bu arada Google İn Englishte arayınca 20 saniyede çıkıyor :)

Son düzenleme:

TeşekkurLer.. Fraps kullanıordum dedıkın gıbı soacsde bır kasma yaratıor ve 30 sanıe cektıkı ıcın cok az gelıordu bunu kullanmaya baslıcam

TeşekkurLer.. Fraps kullanıordum dedıkın gıbı soacsde bır kasma yaratıor ve 30 sanıe cektıkı ıcın cok az gelıordu bunu kullanmaya baslıcam

Bende Fraps sınırsız cekim var ama soacs'da acayip bir kasma yapıor pc'm gayet iyi olmasına ramen :v: O yüzden Game cam kullanıorum oda 45 saniye cekeni Cünkü 1.2 soacs acmıyor yada sorun benden kaynaklanıyor ? bi yardm etseniz? Hönk

[***];2156073' Alıntı:
Teşekkürler ama artık saoccsuz server kalmadı.Bu arada Google İn Englishte arayınca 20 saniyede çıkıyor :)

Googleden in english'te arattırmak hiç aklıma gelmedi :D

Teşekkürler (: Paylaşımlar için resim uploadlamak artık sıkıyo onlarca resim en iyisi video çekcem artık :p

evet haklısın yorum için tşşkrLer :)

tessekurler paylasimin icin =) isime yarar =)

Yorun için tşşkrLer :D benide şu Fenerbahçeli cuce' grubuna davet etseniz cok güzel olcak :)

Link ,
İndirince cıkarmıyor dosya sifresini kaldırman gerekiyor :)

Link ,
İndirince cıkarmıyor dosya sifresini kaldırman gerekiyor :)

1 sn. bakıyorum ..

Rar şifresi : By.Danton

öyLe bir sorun yokdur.. yanLız büyük kücük Harf fark etmektedir:

By.Danton

Moderatör tarafında düzenlendi:

Tamam oldu teşekkürler :)

veridqiniz link bu mu ? adammısnız ? oçları insan adam akıllı bi link koyar boşa üye YAPTIYORSUNUZ PARA KAZANIYORSUNUZ oçlıarı

error verior link

2 minutes dakika sonra eklenen:

error verior napcaz :S ?

Son düzenleme:

lınk kırık yenılermısın

Burası Program paylaşım bölümü değildir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt