Devils Kopanel Done :) by RoTrKO

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan RoTrKO
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Cevap: Devils Kopanel Done :) by RoTrKO

zzz bu panel benim kendi kodlarımla yaptığım ko panel. ve emeğe saygı duy diyorsun. hatta kodlarını göndereyim

<span>Copyright © 2021 By XReturnS. All rights reserved.</span>
<div class="postfooter"></div></div>
</div>
</div></br>
<div id="footer">
<span>Copyright © 2021 By XReturnS. All rights reserved.</span> </div>
</div>
</body>
</html>

al bende XReturnS yaptım simdi bu paneli benmi yapmış oluyorum slq slq konusmanın anlamı yok devilsko admin yaptı bu paneli kodları
ona ait ;)

Cok Biliyorsun Sen ;)
snn gibilerini cok gorduk,
Kopanelin Yapimi Tamamen Midget e Aittir.
DevilsKo Admin!
Sen simdi bnm midget dersin :haha:

al bende XReturnS yaptım simdi bu paneli benmi yapmış oluyorum slq slq konusmanın anlamı yok devilsko admin yaptı bu paneli kodları
ona ait ;)

:icon_miau: bakma ona yaw

tamam sen yaptın :D sen yaptıysan aşağıdaki resimleri açıkla bakalım

devilsko2hx6gc3.jpg

digergm6.jpg

ayrıca dikkat ederseniz linklerin renkleri ve boyutları aynı style.css yide çalmış uyanıklar. php kodlarını göremedikleri için server durumu ve web durumunu 2ye bölmüşler. Midget yaptı diyelim kopaneli ama grafiklerini menulerini felan kendi tasarlamadı. çalarak yaptı

Son düzenleme:

tamam sen yaptın :D sen yaptıysan aşağıdaki resimleri açıkla bakalım

devilsko2hx6gc3.jpg

digergm6.jpg

ayrıca dikkat ederseniz linklerin renkleri ve boyutları aynı style.css yide çalmış uyanıklar. php kodlarını göremedikleri için server durumu ve web durumunu 2ye bölmüşler. Midget yaptı diyelim kopaneli ama grafiklerini menulerini felan kendi tasarlamadı. çalarak yaptı
1. Resimde Ole Yazmamin Sebebi turkceye Cevrilmesidir ve Midgetden Alintidir Die Belirttim ;)
Midget in Tam kopaneli degildir Cogu Sheyi Sildim Istersen Gercek Kopanelin SS sini atam ve gor.
2. Bnde Soru Isaretinin gorunmesinin sebebi Bnm Yazi birimi o noktayi gormuo ve ? koydu ve cogu pcde bunlar yasanir ;)
ve beni ilgilendirmio kimin yaptigi ben Midgetden aldim ve turkceye cevirerek paylastim ;)

Rotr cum seni cok sewiyom :D ama aş artık bi kendini hep aynı butonlar aynı giFler bi resim değişiyo ;) sen daha ii lerini yparsın

ben kullandim arkadaslar cok lag yapiyor bannerini felan degistirdim ama bi temp yedekleme sistemi var cozemedim gunde 1 gb ye yakin log tutuyor ve asiri laga neden oluyor onun haricinde hersey guzel panelde tavsiye ederim

indiriyorum deneyeceğim emeğine sağlık

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt