devv paylasım USKO YADA MYKO DA YURURKEN MUZIK DINLEME wınamp deıl usko oto calıyor:D

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan rodeboy2
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

rodeboy2

Banlanmış
Kalemi Kırıldı!
Reaction score
0
arkadaslar bu bulusum rasgele olmustur :D

yapılısı

arkadlasar orn cok sevdıgımız bı muzıgı uskoda yururken calmasını ıstıyoruz bunun ıcın ıstedıgımız bır muzıgın ısmını 'bgm_co_town' olarak degıstırıyoruz ve clıent ımızın snd dosyasının ıcıne atıyoruz oyuna gırıyoruz char gelır gelmez baslıyor muzık calmaya

anlamayanşlar ıın sade ve oz anlatım

sımdı bendekı muzıgın adı ' sagopa kajmer vasıyet' bunun adını 'bgm_co_town' olarak degıstırıp clıent ımızın snd klasorunun ıcıne attıgımız zmn 'sagopa kajmer vasıyet' calıyor ıste bu kdr yanlız vıdeo oluyormu bılmıyorum kdr dıkkate almadım

NOT= bu ıslem sadece char yururken oluyor canavar atack yapınca duruyor atack durunca bastan baslıyor muzık

town cekınce bastan baslıyor

bı yere ısınlanıncada bastan baslıyor kotu yanı bu :S neyse eu muzık dınlemeler

kendı bulusumdur alıntı yapılırken werem adlı kısıden alıntıdır yazmanız rıca olunur bı tesekkur yeterlıdır

Cevap: devv paylasım USKO YADA MYKO DA YURURKEN MUZIK DINLEME wınamp deıl usko oto ca

sagol hö

Cevap: devv paylasım USKO YADA MYKO DA YURURKEN MUZIK DINLEME wınamp deıl usko oto ca

kop +2 yunus yapmış hareketleri :haha:

Teşekkürler...hö

ewet oda iyi ty

ya şu 1299 içinde cep telefonuna benzer bişey buldum onu cözmeye çalışıyom bende hö

Geri
Üst Alt