- Mar
- 2,181
- 54
Cevap: DieByTheDaqqeR Npc Editörü V1
+1 hö ______
Elemanı değil yalakasısın![]()
+1 hö ______
2.000.000 TL ⚔️ Ödüllü MYKOv2 GENESIS | 24 Nisan 2026 ⚔️ Resmi Açılış Başlıyor!
Elemanı değil yalakasısın![]()
Yorumlarınz için Teşekkürler Lütfen GünceL TutaLım hö
Lan Benim Ağzımı Açtırma Çok Bilion Ama Daha Bir Paylaşımıın Göremedik Sıkıyosa Sende Yap Bakalım Düzgün Bir Paylaşımda Biz de Seni Kötüleyelim Bakalım Hoş Oluyormuymuş:
Hiç Yokdan Benım Yalakam Senın Yalakalarından iyi hö
Ramazan Arkandayım
Güzel Paylaşım , Bana Öğrettin Bende Yapıyorum Artık Ayrıca Onun Içinde Teşkkürler , Öğretmeyenler Sağolsun hö
Yaptıysa Nolmuş Bi Tane Kendi Açtığı Konu Görmedim Hep Millet Onun Konularını Açıyor Hemde 5-6 Tane Map Editör Yazmakla Kral Edtör Olunmuyor!@![]()
Bu konuları güncel gördükçe midem bulanıyor, bütün konuları güncel tutalım ozaman ? yukarı çıkarıp durma bence bu konuları programlar bölümünde hep senin konuların üstte artık yeter yani...
ZUahaha zamanında yaptığım paylaşımları kullanıyorsundur Allah bilir !
Ben yalaka insanlardan hiç hoşlanmam yanımdada yalaka insan istemem !
Eyvallah sende sağol
Ben editor değilim kral editor de değilimProgramcıyım... Ayrıca 5 6 tane map editor yazdım die kralımda demedim saçmalıyosunuz
1 tane kırık npc editör yazıncamı kral olunuyor
Programın buglu düzeltmek yerine hala bize burdan laf yetiştiriyorsun .. Yeni başlıyorsun diye hevesinide kırmak istemiyorum ama bu kadarıda fazla.
En yakın sürede programlar bölümüne açılan konularla ilgili yeni sistem getireceğim.Bu bölüm bir sürü saçma program ve kodla dolmaya başladı.
Burası başarı deneme bölümü değil.
Kod:DieByTheDaqqeR_ & вyмαηуαx Extreme Editör v1 Gelince Susacaksınız
O programa susacaksak gerçek programcıların yaptığı her programda dilini kesmen gerekiyor @![]()
Katılıyorum .. Yeni Editör Yapanlar gerçek programcılara kafa tutuyor yanLış
Programmı yazıyosun nickinin reklamınımı yapıyosun ?
Konularınıın başında diebythedagger gördükçe sinirlerim geriliyo...
BeyEfendi Sorması ayıp ama sanane benım nickimden şeyimden adamı hasta etme benım hoşuma gitti koydum. beğenip beğenmemek sana kalmış ama bu kadarda olma artık bende seni gördükce sinirleniyorum ama idare ediyorum su adam nerden geliyorda benım konularıma yorum atıyor diyorum kardeşm böyle devam edersek konum kitlenicek bence sen bu konuya bakma ve cevap atma mümkünse![]()
Anket bölümüne anket açtıracan banadiebythedagger ın konuları temizlensinmi diye
Facebook gibi olsaydı açmıştım bi grup
![]()
Buyur ac kardeş seni tutanmı var ? bana diyorsunda senın konularını acanların bir coğunun başlığını görmeni isterim.
https://www.ko-cuce.net/programlar/122529-karakter-editor-avci.html eğerki başlıkda isim geçmesini istemiyorsan kendi konularını acanlarıda uyarmanı öneririm![]()
ben sıkıldım paylaşımlarda aynı şeyleri görmekten sen yaparken niye sıkılmıyon! h2ö amma miğde varmış. anlatmak istediğim bu. nezaman baksam sen ve eski editörler.
benim konularda ismimin yazmadığı halde anlaşılan konularda var bide onlara bak. mesele bu değil...
(DieByTheDaqqeR=ısıtılıp konmuş yemek) :^^:
2.000.000 TL ⚔️ Ödüllü MYKOv2 GENESIS | 24 Nisan 2026 ⚔️ Resmi Açılış Başlıyor!