DJGOKALP Production - Rap's

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan DJGOKALP
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

DJGOKALP

www.truvaonline.com
Reaction score
0
Web sitesi
www.djgokalp.com
Eski albüm öncesi rap calismalarimizi ekledim buyrun bakalim. Yakinda 2021 da Epik Rock & Rap bir albüm ile piyasada karsinizda olucaz...:rock:

RAP CALISMALARIMIZ

GOKALP2.gif

Azath Melanco ft Oguz - Ah Kalbim Durdu ( DJGOKALP Production )
icon3.gif

Azath Melanco - Adin Yazili ( DJGOKALP Production )
icon3.gif

Azath Melanco - Nolursun Uyan Ruyandan ( DJGOKALP Production )

Azath - Gonlumun Ucrasinda Intihar ( DJGOKALP Production )

Azath - Herbi Derdi Salladimda ( DJGOKALP Production )

Azath Melanco - Belki ( DJGOKALP Production )

Azath Melanco - Prenses ( DJGOKALP Production )

Azath Melanco - Sewgilim ( DjGokalp Production )

Ejderha Ft. Genesis & Izdirap - Kalbime Gömdüm ( Gokalp Production )

Ejderha - Ruzgarla Dans ( Gokalp Production)

Çalışmalarımın devamına;
Http://www.djgokalp.com
Http://www.myspace.com/djgokalp
Http://www.herkesdinlesin.com/djg0kalp
adrslerinden ulaşabilirsiniz...

Cevap: DJGOKALP Production - Rap's

Azath Melanco ft Oguz - Ah Kalbim Durdu

Bu Şarkıda Biraz Daha Baskılı Beat Olsaydı iyi olurdu ama bolede iyi bi şekilde ortalanmış

Gökalpcim senden iyisi warmı bu diyarda hö

gökalp beatler senın demi ve kayıtlar neyle yapıldı cubuk miclemi?

Son düzenleme:

gökalp beatler senın demi ve kayıtlar neyle yapıldı cubuk miclemi?

Bunlar 2003 2021 arası kalma parçalarımız. Beatler benim fakat sampleler değil. Yeni 2009da cıkıcak albümümüzün her samplesi melodiyi bana ayit. Noter onaylı.
Yeni albümden örnek parca ve beatleri : MySpace.com - DJGOKALP - - Rap - www.myspace.com/djg0kalp burdan dinleyebilirsin veya sitemde playerden. Epik Rock & Melankolia Rap tarzı olucak. Eski parcalarda mic sanırım bizim Azath'da Behringer XM1800S vardı. Artik yeni parçalara B1 ile girilicek.:-:

Helal kardeşime :) Güzel Parçalar Severek Dinliyorum Valla

gsl olmus kardesm elıne saglk

Anlayana hava hoş anlamayana davul zurna :pff:

"Anlayana sivri sinek saz, anlamayana davul zurna az." Bu da senin literatür bilgini ortaya koyar.

Epik Rock türünün örneklerini çok dinledim, Rap ile uzaktan yakından alakası olmayan bir tür.. Boş bir anımda müziğini dinleyeceğim ve asıl yorumumu yapacağım..

"Anlayana sivri sinek saz, anlamayana davul zurna az." Bu da senin literatür bilgini ortaya koyar.

Epik Rock türünün örneklerini çok dinledim, Rap ile uzaktan yakından alakası olmayan bir tür.. Boş bir anımda müziğini dinleyeceğim ve asıl yorumumu yapacağım..

Litaratür demişsinde ne biliyorsun ? Yaşın 15 Benim yaşım 23 , Ayrıca denizli imişsin bigün göreyim seni çınar çamlık mevki farketmez yüz yüze daha iyi anlaşırız :^^:

Epik Rock tür örneklerinden ne dinledin ? Ben senin yaşında iken dinliyordum. Demekki öğreneceğin daha çok şey var saçma ikili yerine. Buluşursak inş öğretirim sana abicim. :-:

gercekten cook hoş indirdim birisini çok beyendim şimdi hepsini indiriyorum.

Rock Nerde Bu Parcalarda Anlamadım :D.RAp Sevmem Ama Hayırlı Olsun Emek Vermişsiniz.Bende Bi Muzisyenim (Tarzalrımız Cok Uzak Olsa Da ) Sana Tavsiyem Bence Standart Rap Olayını Aş Dımtıs dımtıs Arkada Sesten Baska Biseyler daha olsun.

Ejderha adlı Sarkında Keman Guzel Olmus Ama Mesela Orda Ek Olarak Bide Piyano Olsa Super Olabilirdi.

Başarılar.

Rock Nerde Bu Parcalarda Anlamadım :D.RAp Sevmem Ama Hayırlı Olsun Emek Vermişsiniz.Bende Bi Muzisyenim (Tarzalrımız Cok Uzak Olsa Da ) Sana Tavsiyem Bence Standart Rap Olayını Aş Dımtıs dımtıs Arkada Sesten Baska Biseyler daha olsun.

Ejderha adlı Sarkında Keman Guzel Olmus Ama Mesela Orda Ek Olarak Bide Piyano Olsa Super Olabilirdi.

Başarılar.

Öncelikle saol yorumun icin

SUanda bunlarin rock ile alasi yok zaten iyi okudu iseniz eski parcalar dedim 2003 den bu yana bazi sectiklerim Rock calismalarimiz 2021 da gelicek. Örnek demolari MySpace.com - GK STYLE [ Beats ] - TR - Rap / Hip Hop / R&B - www.myspace.com/djgokalp buradan dinleyebilirsiniz...

Geri
Üst Alt