- DownKaan Database V2'den Resimler -

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Kaan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Cevap: - DownKaan Database V2'den Resimler -

Güzel Kaan Db Düzenini Çok Beğendim Başarıların Devamını Dilerim.

Güzel Kaan Db Düzenini Çok Beğendim Başarıların Devamını Dilerim.

imzandaki resim ne la öle :D koptum ya:D + dbn güzel kaan başarılarının devamını dilerim fazla kaptırma bu işlere içinde boğulursun (lafımı yanlış anlama abi nasihatı ) :)

imzandaki resim ne la öle :D koptum ya:D + dbn güzel kaan başarılarının devamını dilerim fazla kaptırma bu işlere içinde boğulursun (lafımı yanlış anlama abi nasihatı ) :)

Abi derken XD Kendimce Nasihat Yaşını Gectim Ama senin sözlerini bir kardeş Sözü Olarak Dikkate alıyorum

Çalışmalarında Başarılar Sen yorumlara bakma Kendini geliştir Yeter :)

Burda ben birşey göremiyorum NPC_Looks.tbl'den npcnin spid'sini alıp npc yapmışsın ayrıca +5 ve üzeri takıları silme kodu paylaşıldı zaten ve nerdeyse bütün databaselerin skilleri sorunsuz. Kısacası "Gereksiz". CZ Map Editörlede Slot Yapmak ve Tablo temizlemekte zor iş değil..

Son düzenleme:

Burda ben birşey göremiyorum NPC_Looks.tbl'den npcnin spid'sini alıp npc yapmışsın ayrıca +5 ve üzeri takıları silme kodu paylaşıldı zaten ve nerdeyse bütün databaselerin skilleri sorunsuz. Kısacası "Gereksiz". CZ Map Editörlede Slot Yapmak ve Tablo temizlemekte zor iş değil..

Yap o zaman dırdır etme,ben siz paylasamdan önce yapmıştım zaten .. üstelik takıları temizleme paylasılmadı .. bende 6tane takı war sizde 12 tane takı var.. ring of life yaz bakalım say kactane rol cıkıyor ..

Yap o zaman dırdır etme,ben siz paylasamdan önce yapmıştım zaten .. üstelik takıları temizleme paylasılmadı .. bende 6tane takı war sizde 12 tane takı var.. ring of life yaz bakalım say kactane rol cıkıyor ..

İster 12tane çıksın ister 1200 tane bi zararımı var? Ayrıca onları silmekde zor değil zor olsa bile al tektek sil sizde 12tane bende 6 tane çıkıyo diye babalanmak nedendir hö

db deki gereksiz itemleri silmen çok iyi olmuş,tüm itemleri mi yaptın yoksa dece uniq olanlarımı,genel itibari ile ile iyi olmuş.

Geri
Üst Alt