Downloader Editör

Konu Yazar

ManiaQuel

Member
Şub
947
0
Evet arkadaşlar geçen gün düşündüm düşündüm ve aklıma herkesin işine kesinlikle yarayacağını düşündüğüm bir editör geldi. Biliyorsunuz ki server kurmak isteyenlerin yaşadığı en büyük sıkıntı .smd hataları. Yok şu smd hatasını alıyorum yok bu smd hatasını alıyorum diye konular açılıyor yada paylaşılan DB lere yada server fileslerin altına cevap olarak yazıyorlar. Bende düşündüm ki bir editör yazayım ki bu sorunu kökünden çözelim. Ve Downloader'ı yazdım. Kendi ftp'm üzerinede elimdeki tüm smd ve evt dosyalarını uploadladım. Ve programımı yazdım. şimdi yapmanız gereken tek şey aradığınız smd yi seçmek ve İNDİR demek artık bu kadar basit :) Buyrun link;

adszgr.png

Program güncellendi. Yapılan yenilikler;
1) Download işlemi byte okutarak yapılıyordu bu da dosya hatasına sebep oluyordu editlendi.
2) Yeni seçenekler eklendi
3) Programla download yapmak istemeyenler için .html olarak kaydetme eklendi.
4) Multi Download eklendi.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Cevap: Downloader Editör

fikir güzel ama mesela Db arsivi farklı server filesler editörler vb. şeylerde eklersen güzel olur

Bende düşünüyorum onu zaten zamanım olursa. Normak elimdeki knight onlineyi de upload edicem. Sonrada yavaş yavaş bulduğum filesleri Db leri derken herşey'i tek link'e toplamış olucam ;)

Aklımda vardı böyle bir şey ama zaman yoktu tebrik ederim güzel fikir güzel proje (:

Kusura bakma kardeşim Konum Gitmişti Daha doğrusu cevap vermeye çalışınca hata ile karşılaşıyordum. işine yaradıysa ne mutlu bana ;)

güzel aslında arşivi dahada büyütüp programın görselligine önem verir + yeni özellikler eklersen dahada iyi olabilir

ftp lazım olusa özel mesaj at (:

Aslında Evet FTP Lazım çünkü benim kullandığım FTP Free ve 4 MB üzeri upload'a izin vermiyor. Sağlam FTP ama Tek sorunu bu. Destek olmak isteyen arkadaşlar filan varsa tabiki ihtiyacım olabilir. Hatta ko-cuce ailesi Destekte bulunursa özel olarak desktop forum yapmayıda düşünüyorum. (Cevap sayısı +50 olan konuları Yazacağım Editöre Eklemek) Ve bazı kişilere bu programın özel panelini filan yapmakta istiyorum tabiki ;)

Aslında Evet FTP Lazım çünkü benim kullandığım FTP Free ve 4 MB üzeri upload'a izin vermiyor. Sağlam FTP ama Tek sorunu bu. Destek olmak isteyen arkadaşlar filan varsa tabiki ihtiyacım olabilir. Hatta ko-cuce ailesi Destekte bulunursa özel olarak desktop forum yapmayıda düşünüyorum. (Cevap sayısı +50 olan konuları Yazacağım Editöre Eklemek) Ve bazı kişilere bu programın özel panelini filan yapmakta istiyorum tabiki ;)

yarın sabah ftp bilgilerini göndereceğim. işi paylaşım boyutunda tuttuğun sürece yardım ederim. free ftp lerde trafik sorun olabilir.

Desteğinden dolayı teşekkür ederim mail geldi. Ve başlıyorum güzel güzel uploadlara :)
Hee birde rica etsem Ftp nin detaylarını filan atabilirmisin ?( Alan Trafik Mysql (varsa) v.s)

Geri
Üst Alt