DP™ Kuruyoruz Ailemize Katılmak İsteyenler ...

Konu Yazar

PrecisioN

New Member
Eki
5
2
* Öncelikle İsmim Samet 24 Yasındayım .
* 8 Yıldır Ko Catısı Altındayım
* Uskoda Yıllarca Uskodan Sonra Acılan Euko Rosettada 1 Yıl Oynamıs Bulunmaktayım .
* Sizlerinde Bildigi Gibi Usko Artık Oynanıcak Halde Olmadıgından Ben Ve Arkadaslarım 3 Senedir Pvp Sw lerde Oynamaktayız
* Genellikle Oynadıgımız Db'ler Myko Ve Homeko Db'lerdir ( Su Son Zamanlarda Myko Db'lere Sarmıs Bulunmaktayız )
* Swlerde Kullandıgımız Nickler ( PrecisioN , Fits , MuLtipLies , EinherJAR , Skayt , PossibleRISC ) Bizi Bilen Duyan Duymustur Zaten ..!
* İşi Bilen Ben Ve Arkadaslarımla Swlerde Az Kisi Olarak Boy Göstermekteydik
Artık Kendi Ailemizi ( Hem Eglenip Hem Zevk Alıp Oyunumuza Rahatlıkla Bakmak İstedik ) Yani Teamimizi Kurmak İstedigimizi Düsündük Ve Team Kurmaya Karar Verdik...

TAKIMIMIZA KATILMAK İSTEYEN
SİZ DEGERLİ TEAM ARKADASLARIMIZDAN İSTENENLER

* Her Takım Gibi Bizimde İstediğimiz Bazı Ayrıcalıklar Olucak ;
* Öncelikle Karakterli Kişiliği Oturmus İnsanlarla Muhattap Olmak İsteriz Ve Birbirimize Karsı Olan Saygı En Cok Önem Verdiğimiz Niteliktir
* 20 Yaşından Küçük Arkadaşlarımız Başvurusu Degerlendirilmeyecektir Swlerde Tecrübeli 20 Yas Üzeri Arkadaslarımızla Boy Göstermek İstemekteyiz

* Kurcagımız Team Sadece Oyunla Kalmayıp Bir Aile Olmak Temellimzdir
* Teamimizi (Sıfır)0'dan Kurmaktayız İstenilen Kriterlere Uygun Her Job Teamimize Alınıcaktır
* Kendine Güvenen Komut Üstünlüğü Olan Mage , Pri Arkadaslarımızıda Beklemekteyiz
* Teamimize Katılcak Arkadaslarımız Oyundaki Online Süreleri Yüksek Olmalıdır
* Teamimizde Kesinlikle İtem Muhabbeti Yapmayacak Teamde Yetkili Kisiler Tarafından İtem Dagıtımı Sırasıyla Olacaktır Fazla İtemler Team Yetklilerinde Toplanıcak İtemlerin Satıs Vs Tekrardan Teame Dagıtılacaktır

* Bizle İletişim Kurabileceği Bazı Programları Olmalıdır (Ts3,Skype)
* Ve Siz Degerli Arkadaslar Teamimize Gelmeye Yeni Bir Aile Olmaya Ne Dersiniz ???

* Ulasmak İsteyenler barmenstayla (Samet T) Skypeden Ekleyerek Bana Ulasabilirler .

NOT : DP Team Leaderi Samet'ten Saygılar !..

Geri
Üst Alt