MYKO DrevinKO | MYKO | Official - 1. Mayis 2021 | Cuma, Saat : 21:00 |

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Drevin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Pek fazla güvenmenizi tavsiye etmiyorum, yabanci bir forumda hirsizlik ve para ile item satişi yaptiği için banlı durumda bu arkadaş..

Sende , senin serverlarında orda sevilmiyor her serverin kötüleniyor ve yabancılar senin ne olduğunu bildiği için her yerde dile getiriyor o zaman sanada güvenmesin kimse :)

@tinasoft Thanks.
But it's funny, because he is banned on Gamers4Life too, and now he is liening that 4KO is not hes server :]

I'm a scammer?
PK Server 2 years running, and constant return of KnightCash - 24/7 online.
http://united-pvp.com/

Our players trust us :)

Regards.

Sende , senin serverlarında orda sevilmiyor her serverin kötüleniyor ve yabancılar senin ne olduğunu bildiği için her yerde dile getiriyor o zaman sanada güvenmesin kimse :)
araştırmadan Troll gibi yorum yapmayı ne kadar çok seviyorsun forumlarda. insanlarin ne söylediği pekte önemli değil bizim için kalite ön planda. Hiç bir 1299 da bizim elimize su bile dökemez. O yüzden forumlarda zırlamak yerine kaliteli oyun sunup emek harcayan insanlara saygı göster.. yabancı forumda "grobar" kullanıcı isimli arkadaş ne yapmiş ne etmiş araştır.

Ayrıca YourKO'nun artık G4L ile herhangi bir sorunu yok, çünkü moderatorler değişti, eskisi gibi osko öyle kafasına göre kimseyi banlatamayacak..

YourKO - Ben Türk bilmiyorum. Ve ben ne diyorsun bilmiyorum? Ben 2021 yılından beri gamers4life yasaklandı duyuyorum. Neden moderatörleri değildir.
Onlar benim hakkımda ne düşündüğünü Oyuncularımı, değildir.

Sen gelip benim sunucu oynayabilir, i size ücretsiz titanyum premium verecek söz veriyorum.

YourKO - Ben Türk bilmiyorum. Ve ben ne diyorsun bilmiyorum? Ben 2021 yılından beri gamers4life yasaklandı duyuyorum. Neden moderatörleri değildir.
Onlar benim hakkımda ne düşündüğünü Oyuncularımı, değildir.

Sen gelip benim sunucu oynayabilir, i size ücretsiz titanyum premium verecek söz veriyorum.

No, Thanks! i wont play at junk server. Also i do not play KO.. BTW you slander to us at G4L forum. Do you think , will i say good things about your server ? absolutely JUNK server

g

araştırmadan Troll gibi yorum yapmayı ne kadar çok seviyorsun forumlarda. insanlarin ne söylediği pekte önemli değil bizim için kalite ön planda. Hiç bir 1299 da bizim elimize su bile dökemez. O yüzden forumlarda zırlamak yerine kaliteli oyun sunup emek harcayan insanlara saygı göster.. yabancı forumda "grobar" kullanıcı isimli arkadaş ne yapmiş ne etmiş araştır.

Ayrıca YourKO'nun artık G4L ile herhangi bir sorunu yok, çünkü moderatorler değişti, eskisi gibi osko öyle kafasına göre kimseyi banlatamayacak..

Kimseye zırladığım v.s yaptığım yok şuan tanıtım konusunda olduğumuz serverla alakam yok sadece çok bilmiş savi yine atıyor tutuyor herşeyi biliyorsun ya ; eşsiz bir server açmış tutturmuş hatta bonzai gibi ülkede nam salıyor millet senin serveririn müptelası oluyor olabilir ancak tabi ben öyle düşünmüyorum şuan ki pvp aleminde kötünün iyisi olarak görüyorum buda bir yorum değil mi ? Saygı duyucaksın herkesin yorumuna fikirlerine ; ulan birine çok benzetiyorum seni ya bak aşşağıda yazıcam araştır aynı osun ya.(kırmızı yazdım sen seversin)

Seninde orada sorunun olduğunu kabul ediyorsun. Oradaki kullanıcıları çok dikkate alıyorsun ya kimin banlı olup olmadığını biliyorsun oradaki kullanıcıların yaklaşık %80 i yourko isminden ne anlam çıkardıklarını da biliyorsundur. hemen osko deyip kenara çekilme twostars v.s problemlerin olduğunu biliyoruz sadece kabul etmeni beklerdim oradaki kullancıların senin serverinden haz etmediklerini, amacını gördüklerini ne çıkacağını az çok bildiklerini düşünüyorum.

Senin problemin milletin senin hakkında kötü konuşmasına ya da sana bir rakip çıkmasına tahammül edemiyorsun. Adamın serveri kötü olabilir çünköööö ' G4L 'da banlanmoooooş' Allah Allah Sende banlandın ? o zaman seninde serverlarına hemen etiket koyalım 'kojirööö banlanmööööşş güvenmöyönnnn' ; Güvenemiyorumda Bokda çıkabilir.

Trollük yapmaktan ne zevk duyuyorum ne de trollük yapacak zamanım var senin bu server'a saygı duyman gerekirken burada daha serveri açan kişi forumda banlı diye ön yargılı konuşup insanları yanlış yönlendiriyorsun. O zaman o forumda yabancıların sana yaptığı şeyide normal karşılayacaksın. Trollük yapıp server karalamaya devam, aynı Yezid'e benziyorsun bilmem tanır mısın ? bir ipucu veriyim fuatavni :) ... He birde akşam oskoya saldır yine, malum en iyi server senin serverin ya o yüzden diğerlerini yaşatma kral.

Geri
Üst Alt